Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Corticosteroïden injectie

<<

Jilke

Kwebbel

Berichten: 261

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:26

Bericht 30 Mrt 2017 22:33

Corticosteroïden injectie

Ik heb zo'n injectie in mijn knie gehad, maar merk er niks van? Klopt dit of heeft de arts een zoutoplossing gespoten als placebo? Had erg het gevoel niet serieus genomen te worden.
<<

Anoniem205

Bericht 10 Apr 2017 22:27

Re: Corticosteroïden injectie

Het kan even duren voor het werkt, maar het kan ook niet de juiste oplossing voor het probleem zijn. Ik heb er ook een paar in mijn knie gehad die geen effect hadden. Ik kreeg het idee dat die spuiten maar gaven omdat ze het anders ook niet wisten. Een wat meer gespecialiseerde orthopedische kliniek kon veel meer voor me betekenen dan een ziekenhuisorthopeed.

Later heb ik er nog een paar in mijn schouder die na 2 dagen uitgewerkt waren. Na de laatste spuit was de diagnose ook meteen duidelijk en werd er praktisxh direct geopereerd.
<<

kerel

Lady-post-a-lot

Berichten: 1298

Geregistreerd: 11 Sep 2013 13:24

Bericht 10 Apr 2017 22:49

Re: Corticosteroïden injectie

Die injectie moet nog gaan werken dan.. dat moet langzaam aan er in trekken. Kan even duren ;)

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers