Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat helpt jou?

<<

Anoniem282

Bericht 30 Apr 2017 16:41

Re: Wat helpt jou?

Dank je wel! Ja, ik denk dat het de stress is, waardoor m'n weerstand het wat heeft laten afweten. Ik ben zelden zwaar verkouden. Maar met voldoende rust en hopelijk vandaag wat meer eetlust, zal het vast snel beter zijn. :)

Ik ben erg benieuwd wat ik donderdag te horen krijg. Dan kan er tenminste vanuit mij weer wat gebeuren, want het afwachten voelt onprettig. Heb mezelf net de bank afgeschopt om even te stofzuigen in huis en mag van mezelf nu weer verder Netflixen. :)
<<

Stanley

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1313

Geregistreerd: 25 Jan 2014 17:24

Bericht 02 Mei 2017 18:53

Re: Wat helpt jou?

Stress zaldaar heel veel invloed op hebben. Hopelijk helpt de min of meer gedwongen rust.
<<

Anoniem282

Bericht 05 Mei 2017 12:24

Re: Wat helpt jou?

Ik zie dit nu pas, sorry! Ik ben nog wel erg verkouden, maar de situatie waar ik zo mee zat is nu aan het veranderen. Na het weekend hoor ik er meer over. Verder heb ik heel lieve steun aan Quizzle, wat ik erg waardeer. Ik ben niet iemand die veel praat/deelt en al helemaal niet in deze complexe situatie. Nu heb ik er echter heel veel aan en geeft dat ook wat lucht. :) Einde nog niet in zicht, maar er is iig beweging.
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5919

Geregistreerd: 01 Sep 2013 23:24

Bericht 05 Mei 2017 12:30

Re: Wat helpt jou?

Fijn dat je je bij Quizzle kunt uiten. Ik kan me voorstellen dat dat best prettig voelt als je normaal dat niet zo snel doet. :)
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Anoniem278

Bericht 05 Mei 2017 12:39

Re: Wat helpt jou?

Wat lief Guattari.
Ik denk gewoon dat wij lekker kunnen kletsen.
Je bent altijd welkom.
<<

Anoniem282

Bericht 05 Mei 2017 14:37

Re: Wat helpt jou?

Thunder: ja, heel fijn. :) Mensen leven vaak mee en reageren dan goedbedoeld uit gevoel/emotie, maar in dat geval heeft dat totaal geen nut en daardoor ook geen meerwaarde. Zelf ben ik vrij rationeel en feitelijk en dus zoek ik dat ook in gesprekspartners/steun. In dit geval gaat het om zo'n complexe situatie, dat ik het fijn vind niet afgeleid te worden van waar het echt om gaat. Een heel lieve vriendin van mij denkt meer met gevoel en dan zit ik haar juist uit te leggen en bijna gerust te stellen en dat kan niet de bedoeling zijn. :)

Quizzle: het is gewoon zo. :) We kunnen idd lekker kletsen en lekker lachen. ;-) Omgekeerd geldt dat natuurlijk ook!
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers