Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Teleurgesteld in familielid

<<

anoniem203

Bericht 18 Mrt 2017 22:58

Re: Teleurgesteld in familielid

Quizzle misschien moet ik dat ook gewoon doen. Want als ze het dan al niet snapt of nog steeds geen moeite neemt om mij een keer te bellen of spontaan op visite te komen dan weet ik helemaal waar ik sta bij haar. Dan ga ik maar gruwelijk op mijn bek (en ja daar ga ik echt even van over de zeik van zijn) maar dan kan ik wel zeggen dat ik er wel alles aan heb gedaan en het absoluut niet aan mij ligt. En wat je zegt ze was/is mij echt ontzettend dierbaar maar ik moet mij niet zo aan de kant laten schuiven. Zelf als ik mijn topic terug lees krijg ik steeds weer een brok in mijn keel. Waarom zijn mensen zo? Ik ben toch verdorie geen krant die je hebt uitgelezen en bij het oud papier gooit :snik:
<<

Anoniem278

Bericht 18 Mrt 2017 23:03

Re: Teleurgesteld in familielid

Dat denk ik ook Ava, je hebt nu wel die concrete duidelijkheid nodig. Ik vind dat overigens niet 'op je bek gaan' want je deelt gewoon je gevoel en zeker als dat niet als verwijten komt maar puur als 'ik mis...' dan is daar niks negatiefs van te zeggen. Als ze daar geen reactie op geeft of een afwijzende of zeer lauwe, dan weet je waar je staat. Dat dat enorm pijnlijk gaat zijn in dat geval, dat is zonder twijfel zo, want nu heb je in ieder geval nog een soort van hoop. Maar dit wat er nu is is eigenlijk erger want nu word jij keer op keer teleurgesteld. Dan maar 1x duidelijk, dan kun je verder.

Maar ik hoop nog steeds dat zij juist wel gaat zeggen dat zij jou ook mist en dat veel op misverstanden en wederzijds onvermogen en onbegrip gebaseerd is. Het is vaker zo met contacten, dat het misloopt op iets wat als het uitgesproken wordt totaal niet zo groot is als de gevolgen.
<<

Anoniem282

Bericht 18 Mrt 2017 23:08

Re: Teleurgesteld in familielid

Hoe sneu ik het ook voor je vindt, het verbaast me eerlijk gezegd wel dat je het haar niet hebt laten weten. Blijkbaar voelt je tante dit niet aan en/of staat je tante er anders in. Je maakt het jezelf nu wel extra moeilijk, want er gebeurt nu niets en dit gevoel heb je dus al een hele tijd. Ik verwacht niet dat je tante uit haarzelf opeens weer die leuke tante voor je wordt, zoals ze ooit was. Of heb je die hoop nog wel? Ik denk vooral dat jij een beweging moet maken. Jij bent immers degene die niet blij is met de situatie c.q. de band.

Quizzle verwoordt het mooi en veel netter dan ik. Maar als je alle ruis (emoties) wegdenkt, blijft bovenstaande over. Veel succes gewenst met wat je ook beslist. :)
<<

anoniem203

Bericht 18 Mrt 2017 23:20

Re: Teleurgesteld in familielid

Ik denk ook echt serieus dat ze zich ook van geen kwaad bewust is. Al begrijp ik dat gewoon niet. Je hebt toch wel door als je iemand van 15 keer per jaar naar 2 keer per jaar ziet en dan ook nog eens in een grote groep zoals een feestje? Misschien ben ik dan ook nooit zo belangrijk geweest voor haar dan dat zij voor mij was. Deze zin doet mij trouwens echt heel veel pijn nu.. En als je dan ook niet een reactie terug geeft als iemand zegt het jammer te vinden dat ze je niet meer zo vaak ziet. Dat er dan gewoon geen belletje gaat rinkelen ergens. Maargoed ik ga het binnenkort zien. Ook al heb ik eigenlijk geen hoop meer dat het nog ooit zo wordt als vroeger. En zou ik dat ook wel willen? Ik wacht het nog 2 weken af of ze misschien nog appt voor een bezoekje voor mijn zoon zijn verjaardag en anders ga ik er toch een brief aan wagen. Ik zou graag of wat meer contact met haar willen en/of haar redenen weten waarom ik haar bijna niet meer zie en spreek of ik hoef haar gewoon helemaal niet meer te zien of te spreken. Een middenweg is er iig niet mee voor mij.
<<

Anoniem282

Bericht 18 Mrt 2017 23:37

Re: Teleurgesteld in familielid

Ik denk dat het goed is dat je haar op de hoogte brengt van je gevoelens, maar ik denk ook dat het goed is dat je nog even wacht tot de ergste emoties zijn gaan liggen. Misschien ben je je er niet van bewust, maar je plaatst jezelf wel een beetje in de rol van slachtoffer en verwacht (gebaseerd op je reactie op Victoria en wat je net ook nog aangaf) dat ze jou aanvoelt. Zulke aannames moet je zien te vermijden en daarom is communicatie zo belangrijk. Mocht het zover komen, wens ik je alvast veel succes met jezelf uiten door een brief voor haar op te stellen.
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers