Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

<<

Anoniem278

Bericht 18 Mrt 2017 09:58

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Serendipity
Ik vind jou zo gegroeid als persoon. Dat rebelse eraf en een bijzondere doordachte vrouw in ontwikkeling. Wat ik ook een hele goede eigenschap vind is dat jij een heel sociaal persoon bent. En ik vermoed dat jij in het dagelijkse leven ook veel humor hebt.

Marin
Als eerste vind ik jou een van de mensen die 'het forum' vertegenwoordigen. Gewoon omdat ik jou natuurlijk heb zien opgroeien op het scherm, van het toch onzekere meisje wat altijd geweldige studie ervaringen had (Oxford, i mean.... jalooooers) naar de jonge vrouw die uiteindelijk de liefde van haar leven ontmoette, van het meisje wat altijd al als ideaal had om moeder te mogen worden naar de vrouw die dat binnen nu en een maand mag realiseren. Je bent een lief mens, trouw en volgens mij heel goed in dankbaar zijn voor wat je hebt en dat is altijd een heel groot goed.

Jezzie
Ik denk dat jij een hele leuke moeder bent en wat ik ook heel leuk vind is dat jij ervoor gekozen hebt om gastouder te zijn en je dit dan ook voor de volle honderd procent doet. Volgens mij ben jij heel weloverwogen, wat maakt dat als jij iets kiest, je er dan ook volledig voor gaat en mensen , denk ik, geen betere gastouder kunnen hebben. Daarnaast vind ik het fijn dat jij altijd een aardig woord over hebt voor mensen, jij hebt altijd iets liefs te zeggen.

Thunder
Als eerste komt het woord 'eerlijk' in mij op. Ik vind jou heel authentiek, oprecht, zuiver. Jij was een van de eerste mensen die hier wel eens zei dat je sommige dingen in het moederschap moeilijk of uitdagend vond, zónder er een oordeel aan te hangen. Wat ik ook heel tof vind is dat jij evenveel schrijft over je oudste zoon, als de jongste, terwijl de jongste toch meer zorgen met zich meeneemt, soms zie je dat een ander kindje dan wat in de schaduw staat maar bij jou lees ik altijd gelijkheid. En als laatste, wat jij allemaal hebt moeten doorstaan met je been, en nog, en dan toch positief blijven en opbeurend naar anderen, dat vind ik iets om veel respect voor te hebben.

Kira
Ik heb veel bewondering voor hoe jij je hele leven hebt vormgegeven en je een soort team vormt met je zoon. Dat je alleenstaand bent en toch muziek hebt gestudeerd, dat je eigen ontwikkeling ook belangrijk is geweest naast het moederschap dat vind ik zo stoer, zo knap hoe jij dat allemaal gedaan hebt.
Wat ik ook leuk vind is dat jij hele duidelijke meningen kunt hebben en die ook op een nette manier uitspreekt. Ook in je privéleven zoals laatst met dat appen aan het stuur, ik vind het goed dat jij daarin gewoon een standpunt inneemt en je rug recht houdt.

Pippa
Ik weet niet hoe fijn het is om steeds te lezen dat je zo lief overkomt, maar dat is wel zo. Jouw mooiste kwaliteit is dat jij zo lief bent, aardig, meelevend. Ik vind dat iets om trots op te zijn, zeker nu de wereld vaak harder wordt, dat jij nog steeds zo puur en oprecht kunt zijn dus zie het als iets positiefs hè?
Verder vind ik jou wel wat onzeker overkomen en ik zou je daarin nog wat meer kracht gunnen om zelf ook overtuigd te raken van de mooie persoon die jij echt bent.
En het feit dat jouw gezondheid toch echt niet meewerkt en je ondanks dat een hele zware baan hebt, je best regelmatig iets in moet leveren omdat je te moe bent en tóch niet klaagt maar volhoudt vind ik echt bewonderenswaardig.

Burn
Ook jij bent iemand die voor mijn gevoel is opgegroeid op het forum. Een paar jaar geleden nog een spring-in-het-veld, een lieve meid met grappige woorden en toch ook wel zoekende naar die lieve man om mee verder te kunnen. Nu een jonge vrouw, met die fijne lieve man, en wat kom je daarin toch gelukkig over. Volgens mij heb jij echt de man gevonden die bij jou past. Onlangs ook de droom van een kindje van jullie samen mogen aanraken, maar helaas nog niet kunnen vasthouden. Ik vind dat jij daar zo krachtig mee omgaat, ik vind het zo dapper dat jij je kwetsbaarheid hier in je topic hebt durven verwoorden en ik zie nu hoeveel dames er steun aan hebben die op dit moment helaas hetzelfde mee moeten maken. Daar ligt ook jouw kracht, jij bent indringend en openlijk over iets gaan schrijven wat toch nog een beetje taboe is, of tenminste niet vaak zomaar zo besproken wordt en je geeft daarmee jezelf hoop ik ruimte om alles te mogen voelen, maar je geeft ook anderen herkenning en de mogelijkheid om erover te schrijven.

Guattari
Jij weet hoeveel respect ik voor jou heb en toch ook wel bewondering. Jij bent zonder twijfel een van de meest intelligente en krachtige vrouwen die ik ken.
Jij doet werk waarmee je zo ontzettend veel goed doet voor de wereld en vrouwen in het bijzonder en waar ik persoonlijk, zoals jij weet, heel dankbaar voor bent.
Wat ik ook heel mooi vind is dat jij ondanks eigen tegenslagen in gezondheid maar ook rondom je heritage, nog steeds interesse voor anderen hebt en het dan ook niet laat bij een simpele twee woordige reactie maar echt ingaat op wat iemand schrijft, met zoveel empathie en respect dat iemand zich altijd gezien en gehoord voelt.
Plus je bent ook nog gewoon onwijs mooi.

Lady
Jij bent een aanwinst en voorbeeld voor de hele beroepsgroep. Dat als eerste. Jouw betrokkenheid is een van je mooiste eigenschappen. Ik weet ook nog hoe ontzettend mega enorm gewenst jullie kleine man is, dat geldt voor iedereen maar je weet hoe ik dit bedoel, en hoeveel geluk er van het scherm spatte. Maar ik weet ook de angst en vertwijfeling in dezelfde periode omdat je al wist dat je moeder hem waarschijnlijk niet zou zien opgroeien. Hoe eerlijk en pakkend jij over dit alles hebt geschreven staat me enorm bij. Dus misschien moet ik schrijven, ik denk dat jij de beste dochter bent die iemand zich kon wensen. Jouw liefde en jouw warmte hebben we allemaal kunnen lezen en daarom is de leegte die achterblijft onoverbrugbaar groot. Hoe jij dat durft te beschrijven en ook de gevolgen, de twijfels aan en in jezelf hier durft te delen vraagt alle respect van de wereld. Soms vind ik het jammer dat je zo veroordelend naar jezelf kunt zijn, terwijl ik in objectiviteit veel milder kijk. En ik wens jou dan ook echt dat je mildheid naar jezelf mag hebben, ook op de dagen dat je misschien niet de moeder bent waarvan jij eist dat je zou moeten zijn. Ik weet dat jij zegt dat jouw moeder dan raad zou weten, maar ik denk dat die met jullie vroeger ook wel eens gedacht heeft, ik plak ze achter het behang en ga in de tuin een cocktail drinken. En zij was, dat lees ik uit alles, de beste moeder die jij je kon wensen. En jij lijkt hartstikke op haar.

Jada
Ik vind het zo dapper dat je hier hebt durven toegeven dat je worstelt met het een en ander en nog dapperder dat je ook besloten hebt om er iets mee te gaan doen. Je liet wel al regelmatig doorschemeren dat het niet zo lekker ging met je, maar het was natuurlijk lastig om er de vinger op te leggen voor mij hier en dat je uiteindelijk zo open durfde te zijn vind ik echt te krachtig voor woorden. Want weet je, jij hebt altijd lieve emphatische woorden voor anderen gereed maar ik merkte wel dat jij die helemaal niet voor jezelf had. Dat jij het moeilijk hebt. Dus ik ben blij dat jij nu hulp gaat krijgen. Ik gun je mensen die naar je luisteren, die jou zien en die je gaan steunen. Ik gun je minder alleen moeten doen, minder eenzaamheid, en meer in jouw kracht komen want die heb je. Ik hoop dat je over een hele tijd hier eens mag schrijven 'het was misschien wel het zwaarste wat ik ooit heb moeten doen, maar ik deed het voor MIJ en het was het meer dan waard'. Want jij bent het meer dan waard.

Phoebe
Het is leuk om iets over jou te schrijven omdat jij zo uniek en individueel bent en dat zijn zulke waardevolle dingen. Jouw geheel eigen stijl is iets waar ik enorm naar opkijk. Plus het feit dat jij helemaal alleen naar een nieuwe stad bent gegaan en daar een nieuw leven bent begonnen, wauw. Ik weet ook wat er gebeurd is, en hoe jij daarmee bent omgegaan en nog steeds, vraagt om groot respect. Dat het jou naast dat alles is gelukt om toch je leven vorm te geven op een nieuwe plek, en om hier ook altijd een positieve bijdrage te hebben, ik weet werkelijk niet hoe jij dat doet. Jij bent echt een bijzonder en mooi mens en ik hoop dat je altijd zo origineel blijft want van jou is er maar eentje en dat is gewoon super.

Silly-one
Ik denk dat jij regelmatig best wel in de knoop zit met jezelf. Niet persé op een dramatische manier, maar als ik soms iets van je lees, lees ik veel tussen de regels, van wat je zou willen en hoe de werkelijkheid is. Ik zou het je gunnen dat je wat meer bij jezelf kunt blijven. Ik zag het vooral in die relatie, daarin leek jij keihard te werken en echt jezelf volledig in te zetten, maar dat gevoel had ik niet van de ander. Ik begrijp dat verhalen hier eenzijdig kunnen zijn maar ik heb toch echt het gevoel dat jij soms teleurgesteld bent in de wereld omdat jij iemand bent die altijd je uiterste best doet, en zo is de wereld helaas niet altijd. Ik gun je wat meer schijt aan alles en wat meer 'ik ben een leuke vrouw en het is goed zo'. En ik hoop dat het je lukt om wat verder te komen met je studie en straks op je nieuwe plek een fijne stevige basis voor jezelf te ontwikkelen.

Feline
Nou ja bijna iedereen hier is wel jaloers op jouw reislustigheid en vooral op dat je gewoon gáát en doet. Dan zie ik weer de meest geweldige foto's voorbijkomen en dan denk ik 'wauw ze doet het toch maar weer'.
Plus, jij hebt overal hele fijne vrienden en dat zegt heel veel over jou. Dan moet jij dus een heel bijzonder iemand zijn om overal ter wereld steeds opnieuw zo geliefd te zijn.
De andere kant is dat ik wel vind dat jij heel hard voor jezelf bent. Je hebt fysiek niet het fijnste pakketje meegekregen in het leven en ik wou dat je soms jezelf daarin wat minder voorbijging, wat minder hard zou zijn. Ik denk dat ik wel een beetje begrijp waarom maar ik zou toch willen dat je soms even twee stapjes terug zou doen en dat het dan ook okay is. Aan de andere kant, als jij dit zo wilt om alles uit jouw leven te halen wat jij nodig hebt, dan zeg ik niks. En ik vind jou ook heel grappig, je kunt dingen heel leuk omschrijven.

Holly Golightly
Ik heb het gevoel alsof ik jou ook al driehonderd jaar ken, maar goed. Vroeger kon ik bijna niet begrijpen dat iemand die zo mooi is als jij en dan ook nog eens harstikke intelligent en lief, soms zo onzeker kon zijn. Ik vond je af en toe zo breekbaar overkomen. Maar hier is natuurlijk alles lalalala en jouw leven is niet altijd zo lalalala geweest, wat hier wat minder naar voren komt. Hoeft ook niet maar het heeft jou wel gevormd. Ik wou dat het niet nodig was geweest, maar wat heb jij je ontwikkelt als mooie, bijzondere en heel lieve vrouw. Ik heb ook heel erg het gevoel dat jij iets kunt benaderen als 'leermoment' en je ook daadwerkelijk iets ervan meeneemt, terwijl veel mensen toch een soort happinezz mooi spreuken persoon profileren te zijn, terwijl jij gewoon zo mooi van karakter bént.
Dat je dan ook nog alleenstaande moeder bent geworden, nooit de bedoeling maar het is zo gelopen, en met je eigen werk en inkomen drie kleine geweldige persoontjes grootbrengt, zonder ook maar te klagen of iets, dat vind ik echt meer dan geweldig. Ik denk dat jij ook een hele fijne moeder bent omdat jij je kinderen laat zijn wie ze zijn.

So Good
Ooit dacht ik, omdat jij zo mooi was en altijd vrolijk en positief en nou ja, gewoon een vrouw van de wereld met geweldige smaak enzo, dat jij daarom op een heel ander niveau dan ik stond. Niet dat je zo overkwam hè, maar jij was zo ... nou ja gewoon heel goed in alles en fotomodel waardig enzo. Maar wat ik pas echt top vind is dat jij daarnaast ook heel aardig en lief bent. En ik denk dat jij niet vaak doet alsof, maar echt heel oprecht en eerlijk in de wereld staat. Het hele moeder worden is natuurlijk allemaal niet vanzelf gegaan en ook de twijfels van 'moet ik blij zijn met wat ik heb of mag ik meer verlangen' is iets wat ik me goed voor kan stellen maar waarvan ik het ook zo goed vind dat jij dat hier durfde uit te spreken. Ik denk dat er veel meer vrouwen zijn die én blij zijn met wat ze mochten krijgen maar tegelijk toch ook verlangen naar een tweede of derde of... En dat dat vaak maar verzwegen wordt omdat er gedacht wordt dat het ondankbaar is. Ik lees bij jou niks dan dankbaarheid en enorme liefde voor je kindje en dat dat losstaat van een eventuele wens voor een tweede en dat vind ik heel puur. Dat is misschien de beste omschrijving voor jou ook, heel puur.

Maple
Jij bent een van de meest veerkrachtige personen die ik 'ken'. Je hebt het zeker niet makkelijk gehad maar je hebt je uit dat alles steeds ontwikkeld als een nog mooier, nog liever en nog genuanceerder iemand. Ik weet nog hoe je kon drammen, ook al had ik daar zelf weinig last van, volhoudend was je wel. En hoe je dan nu inmiddels veel meer je schouders kunt ophalen omdat het er minder toe doet, lijkt me voor jou veel meer rust geven.
Wat ik ook heel krachtig vind is dat jij heel open bent over het soms moeten zoeken en inschakelen van hulp. Je ziet aan de enorme groei die jij hebt doorgemaakt en de prachtige persoon die jij bent, dat dat echt de moeite waard is.
Ik ben ook heel blij dat je na je scheiding nu een fijne lieve goede persoon bent tegengekomen. Dat jullie samen uit alle zooi zijn gekomen en het nu op orde hebben. En dat jij al die reizen kunt maken waar je toch al tijden over schreef. En dat heb jij allemaal zélf gedaan, dat heb JIJ bereikt en dat is niet te beschrijven zo goed.
<<

Anoniem187

Bericht 18 Mrt 2017 10:00

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Wauw, wat ben jij lief Quizzle <3
<<

Anoniem278

Bericht 18 Mrt 2017 10:01

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Serendipity schreef:Wauw, wat ben jij lief Quizzle <3

Nee hoor, maar jij schreef 'forummer(s) boven je' en daar stond niet dat het er maar 1 moest zijn. En ik houd niet van kiezen. ;-)
<<

Anoniem245

Bericht 18 Mrt 2017 10:07

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Wow Quizzle, wat een reactie en wat ontzettend lief wat je over mij schrijft!
Dat vind ik dan ook meteen zo bijzonder aan jou, de tijd die je neemt, en de waardevolle reacties die je schrijft.
<<

Bisq

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2210

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:39

Bericht 18 Mrt 2017 10:24

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Quizzle, wat een lieverd ben jij! Herinner me nog een prive gesprek met jou waarin je ondanks alles wat je zelf mee maakt zo enorm oprecht al het geluk voor mij wenst. Als je zo kunt reageren als jij dan moet je een hart van goud hebben.

Kira, van jou weet ik weinig, maar ik lees dat je een dappere vrouw bent die na een moeilijke periode haar geluk weer heeft gevonden. Dat vind ik een mooie eigenschap, als iemand ondanks ellende wel het geluk vindt.
Insta: droomhuis_aan_de_dijkstraat
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2847

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:44

Bericht 18 Mrt 2017 11:02

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Bisq, ik vind het ontzettend dapper van je dat je keer op keer weer de moed vindt om verder te gaan in de hoop op een zwangerschap. Sowieso moet je wel een heel bijzonder en lief mens zijn denk ik, dat Roodkapje jou en je man op deze manier wil helpen getuigt daarvan.
<<

Anoniem313

Bericht 18 Mrt 2017 11:12

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Quizzle, ik ben heel vaak zwaar onder de indruk van jouw reacties. Zo empathisch, zo constructief en volgens mij vaak spot-on voor degene op wie je reageert - je bent slim en warm en ik hoop dat je in real life lieve mensen om je heen hebt die dat zien en waarderen.
LG, van jou heb ik altijd het idee dat je heel erg OK bent met jezelf en je leven, en dat je daardoor niet de behoeft voelt jezelf te vergelijken met anderen en iets te vinden van hoe anderen het aanpakken. Je kiest oprecht en bent gelukkig (zo lijkt dat voor mij althans) en dat is een van de fijnste dingen om te bereiken.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 40331

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 18 Mrt 2017 11:16

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Nou wow Quizzle ik ben gewoon onder de indruk van je empathie inderdaad. Niet eens de kwantiteit van je berichtje maar ook met name de kwaliteit, zo lief en oprecht. Dank je wel :) Ik vind jou echt een aanwinst voor het forum. Jij neemt als één van de weinigen écht de tijd berichten door te lezen en rustig te reageren. Ik hoop echt dat alles in je privéleven weer beter wordt, dat verdien je namelijk echt.

Caulfield, ik vind jou ook echt een leuke aanwinst voor het forum. Volgens mij ben jij een hele fijne no-nonsense vrouw. Een prettige moeder, maar daarnaast iemand die vele andere rollen vervuld in haar leven en daar ook veel voldoening uit haalt. En je houdt van eten op een manier die mij wel aanspreekt. In die pijler spreek ik jou het meest en hebben we denk ik het grootste raakvlak.
Laatst gewijzigd door Marin op 18 Mrt 2017 11:17, in totaal 2 keer gewijzigd.
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23383

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 18 Mrt 2017 11:16

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Caulfield, ik vind jou gewoon cool. Je bent intelligent en hebt humor en ik vind je een leuke aanwinst voor het forum!
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem184

Bericht 18 Mrt 2017 11:24

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Wow, Quizzle, wat ontzettend lief! Ik ben er zelfs een beetje ontroerd van.
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9054

Geregistreerd: 19 Jul 2014 17:27

Bericht 18 Mrt 2017 11:36

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Wauw Quizzle. Je woorden raken me heel diep. Ik heb juist afgelopen week vaak gedacht of ik het hier allemaal niet te dramatisch neer zette en of ik er wel goed aan deed. Fijn om dit dan te lezen!

Bliss. Ik vind je een doorzetter, je bent uiteindelijk hartstikke gelukkig geworden in de liefde en dat was iets wat ik je zo van harte gunde. Nu nog de baan die bij je past, maar ook daar heb ik vertrouwen in dat dat goedkomt.

Maple, wees trots op jezelf! Kijk naar waar je een aantal jaar terug stond en waar je nu staat. Je leven is volgens mij zoveel beter geworden nu!
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

Anoniem187

Bericht 18 Mrt 2017 11:39

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Maple, wauw wat ben jij (positief!) veranderd! Het scheiden met je ex heeft je goed gedaan, voor jou als persoon. Hoop niet dat je het vervelend vind dat ik dat zo zeg. Ik heb het idee dat je nu veel meer jezelf bent & je veel gelukkiger bent nu. Op foto's die ik van je zie stráál je echt, heel tof om te zien!
<<

Anoniem187

Bericht 18 Mrt 2017 11:43

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

To late, Burn is nu.

Burn, de goedzak van het forum. Altijd vrolijk, altijd positief & altijd begripvol. Je probeert op iedereen te reageren en dat vind ik heel lief van je. Blijf zo positief, het siert je! Ik vind het ook zo tof om te zien hoe gelukkig je bent met je man. Hopelijk wordt jullie geluk zéér binnenkort bekroont met een lieve baby!
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1739

Geregistreerd: 19 Apr 2015 16:48

Bericht 18 Mrt 2017 11:44

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Feline, klopt ik ben hier al bijna 13 jaar. Dank je wel voor je lieve woorden!

Quizzle je hebt mij aan het huilen gebracht. Ontzettend bedankt voor je berichtje vol met lieve woorden!

Serendipity ik vind het heel mooi om in al die jaren jouw ontwikkeling te zien van echt nog een puber tot aan nu een prachtige vrouw. Ik vind jou altijd heel lief en begripvol reageren en dat wordt echt gewaardeerd.
<<

Anoniem187

Bericht 18 Mrt 2017 11:46

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Jada, lieve woorden, dankjewel. Had jij eerst een andere forumnaam? Je komt me niet echt bekend voor namelijk?
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1739

Geregistreerd: 19 Apr 2015 16:48

Bericht 18 Mrt 2017 11:48

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Ja ik was hiervoor oa May
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9054

Geregistreerd: 19 Jul 2014 17:27

Bericht 18 Mrt 2017 11:49

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Thnx Serendinges! Je bent een lieverd!

Jada, ik vind je dapper. Je gaat het gevecht met jezelf aan. Je bent een lieve meid die het geluk verdiend! Ik hoop dat je weer gelukkig word met jezelf en op den duur met een leuke partner! Dat gun ik je zo!
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

Anoniem187

Bericht 18 Mrt 2017 11:54

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

May zegt me inderdaad wel wat ja Jada!

Burn, wat je zegt ben je zellufffff!
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1739

Geregistreerd: 19 Apr 2015 16:48

Bericht 18 Mrt 2017 11:54

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Dank je lieve Burn!

Ik vind het knap dat je zo eerlijk bent over jouw hele situatie nu! Verder ben ik heel blij voor jou dat je weer dichterbij jouw familie woont, volgens mij was dat namelijk iets wat je graag wou. Verder heb ik jouw leren kennen als een vrolijke, optimistische en lieve vrouw die niet bang is om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23383

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 18 Mrt 2017 12:03

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Ooh ben jij May! Dan zie ik je ook weer voor me ineens, ik had geen idee dat jij dat was!

Burn, thanks voor je woorden, lief!
❤ 7 juni 2018
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 40331

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 18 Mrt 2017 12:04

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Oooooh ben jij May? Leuk! Nou wil ik direct weten hoe het met je gaat.
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11296

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 18 Mrt 2017 13:04

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Quizzle Wat super lief dat je zo uitgebreid hebt gereageerd op iedereen die al een reactie had geplaatst. Wat je over mij zegt klopt wel een beetje. Ik wil eigenlijk dat iedereen altijd tevreden is en ik denk daarbij te weinig aan mijzelf. Denk ik een keertje aan mijzelf, dan kijkt iedereen echt verbaasd dat ik een IK-momentje wil.

Marin: Het meeste is al gezegd, maar ik vind het altijd super lief dat je zoveel deelt van je kennis. Gaat het over fotografie, dan wil je iedereen helpen. In de keuken wil je iedereen helpen en je ervaringen en recepten delen. Zoals je laatst even een foto maakt van een kookboek. Je doet net iets meer moeite voor iemand dan die persoon verwacht.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Anoniem210

Bericht 18 Mrt 2017 13:13

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Quizzle, wat een lief persoon ben jij. Ik vind het ontroerend dat je zoveel moeite neemt om voor ieder een uitgebreide reactie te schrijven met mooie, rake woorden. Je bent een aanwinst voor het forum maar ook een aanwinst voor een ieder die jou in hun leven mag leren kennen. Ik vind je een erg puur, liefdevol persoon met waardevolle adviezen.

Silly- one. Ik vind dat je hard aan het knokken bent voor jezelf om gelukkig te worden. Je relatie is net stuk gelopen, dat is erg verdrietig en je hebt het er volgens mij nog best moeilijk mee. Maar nu je je eigen plekje in de vorm van een (t)huis hebt gevonden richt je je volgens mij daar volledig op en sta je er ook positief in. Ik wens je het allerbeste en hoop dat je het geluk (weer) vind.
<<

Anoniem250

Bericht 18 Mrt 2017 16:05

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Quizzle wat bijzonder lief dat je de tijd heb genomen om over zoveel forummers iets liefs te zeggen. En dan niet zomaar lieve woorden, maar rake echt op de persoon gerichte woorden. Ik vind het knap dat je zo'n goed beeld bij personen hebt. En je weet in je reacties altijd de juiste toon te raken en echt iets zinvols te zeggen. Wat een mooie eigenschappen, bijzonder ook. Je zegt dat je mij gevoelsmatig al 300 jaar kent. Soms denk ik dat ik weet wie je eerst was, maar vaak denk ik het ook niet te weten.

SoGood bedankt voor je hele lieve woorden.

Lennox, ik weet dus ook niet wie jij eerst was. Maar ik vind je onder deze naam lief en geinteresseerd in anderen. Je reacties zijn meelevend en genuanceerd. Ik hecht waarde aan jouw reacties. Vooral op het moedergebied. Ik vind dat je dat heel goed doet.
<<

Anoniem282

Bericht 18 Mrt 2017 16:48

Re: Vertel iets liefs over/voor de forumster(s) boven je.

Wat een oprechte, mooie en lieve woorden heb je geschreven, Quizzle. Dank je wel. Dat raakt ook precies wat ik over jou denk: je bent een heel betrokken, lieve vrouw, die hier de moeite neemt om persoonsgericht mensen te adviseren of op een andere manier mooi toe te spreken. Dat zie ik hier bij niemand zoals ik dat bij jou ervaar.
Ik bewonder jouw positiviteit in het leven, want dat zal zeker niet altijd meevallen qua gezondheid en de manier waarop je hierdoor beperkt blijft. Toch zie ik je zelden er iets over zeggen en als je dat doet i.c.m. de mensen in je eerste kring, blijf je toch nog zo bescheiden en toon je zelfreflectie. Mooi om te lezen/zien. Ik denk dat je voor andere forummers een heel waardevolle toevoeging bent in met name de pijlers 'persoonlijk' en 'liefde, seks en relaties', omdat je door je mensenkennis niet vervalt in allerlei algemene (en daardoor ook nietszeggende) adviezen. Ik lees je graag en vind het ontzettend lief dat je de tijd neemt om uitgebreid op anderen te reageren en daarbij het in je hebt om die ander (desgewenst) een spiegel voor te houden. Bij veel forummers lees ik advies dat vooral gaat over de eerste laag (of door herkenning alleen maar reageren vanuit eigen ervaring) en bij jou zijn je adviezen gelaagd (diepgaander); snap je hoe ik dat bedoel? :) Dit tezamen maakt dat forummers jou erg waarderen en ik ben blij dat ik je ook buiten het forum om heb mogen leren kennen. Ik hecht waarde aan hoe jij over onderwerpen denkt, omdat ik jouw mening ervaar als zorgvuldig opgebouwd, constructief verwoord en je zegt niet wat anderen willen horen, maar echt wat jij denkt. Daar houd ik van die authenticiteit; fijn dat je weer actiever bent op het forum! :)

HGL: ik ken genoeg alleenstaande moeders die de opvoeding van 1 kind al erg zwaar vinden en dat regelmatig uiten. Jij hebt er 3 en toch hoor ik je er nooit over (in het negatieve). Daar heb ik veel bewondering voor, want je droomt als puber/jongvolwassene toch van een plaatje dat er anders uit zou zien. Bij jou is het anders gelopen en volgens mij heb je daar een goede balans in gevonden. Mooi om te lezen dat je, naast dit drukke bestaan met 3 kleine kinderen, bouwt aan je carrière en dat je dit ook echt lukt. :) Jouw leven lijkt me erg hectisch en ik vind het heel lief dat je toch gewoon heel erg geïnteresseerd bent in anderen. Wat ik verder aan jou waardeer is dat ik jou niet kan betrappen op wensdenken en je juist beschikt over realiteitszin. Je maakt situaties niet mooier in je hoofd, maar ook zeker niet minder mooi. Je hebt het in je om je aan te passen aan hoe de situatie is, zonder daarbij in allerlei scenario's te vervallen van 'wat als...'. Ik vind dat een heel fijne eigenschap, want het maakt je een stabiel persoon en door je intelligentie en humor, lees ik graag je reacties. Ik vind het altijd lastig om over een forummer iets te zeggen die ik ook associeer met 'uit het echte leven'. Hier zie je natuurlijk alleen geschreven tekst en mijn reactie is gebaseerd op zowel wat ik hier van je lees als de gesprekken die ik met je hebt gehad. :)
VorigeVolgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Mizz_S, Snirp