Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Eerste echo inwendig of uitwendig?

<<

Anoniem257

Bericht 08 Mrt 2017 14:24

Re: Eerste echo inwendig of uitwendig?

Ik moest ook met volle blaas heen, dacht ik ook te hebben want ik moest echt heel nodig plassen. TIjdens de echo vertelde ze mij dat mijn blaas helemaal niet zo vol zat.
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5930

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 08 Mrt 2017 22:03

Re: Eerste echo inwendig of uitwendig?

Ik moet ook altijd met volle blaas. En aangezien meneer altijd met zn hoofd op mn blaas ligt (kussen?) moet ik altijd gigantisch nodig. Maar heb nu 4 echo's gehad, waarvan 1 dus uitwendig, toen plassen, toen inwendig en tot nu toe altijd overleefd
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem280

Bericht 08 Mrt 2017 22:21

Re: Eerste echo inwendig of uitwendig?

De eerste echo had ik inwendig, was toen 8 weken en 2 dagen zwanger.
Was ook meteen bij de gynaecoloog i.p.v verloskundige, ik liep namelijk al een jaar het ziekenhuis plat voor onderzoeken.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers