Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hoe goed zit jij in jouw velletje?

<<

Anoniem222

Bericht 07 Mrt 2017 22:18

Re: Hoe goed zit jij in jouw velletje?

Ik vind velletje een stom woord :D.

Het gaat eigenlijk heel goed. Mijn letterlijke vel kan beter maar verder heel goed. Mijn werk is de afgelopen maanden vrij heftig maar ook super leuk, met mijn familie gaat het goed (naast een stokoude opa die zorg nodig heeft maar tsja, dat hoort er bij), mijn vriendinnen zijn fantastisch, mijn vriend is de allerleukste. We zijn vorige maand 3,5 week naar Zuid-Afrika geweest en dat was echt zo leuk!

Voor de vakantie was het echt mega druk op mijn werk, ik had drie workloads en ik heb mijn scriptie afgemaakt. Hoe me dat gelukt is snap ik nog steeds niet. Maar daarna kon ik op vakantie met mijn liefje <3, we hebben het na 6,5 jaar nog steeds zo leuk samen. Tijdens de vakantie kreeg ik een 7,5 voor mijn scriptie terug en na de vakantie een 9 op mijn beoordeling van mijn werk. Daar ben ik wel echt trots op. Ik mag mezelf echt gelukkig prijzen! Dit klinkt wel heel overmatig positief allemaal he..
<<

Lot

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4260

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:34

Bericht 07 Mrt 2017 22:50

Re: Hoe goed zit jij in jouw velletje?

Heerlijk toch Harrison!

Een beetje met ups en downs. Ik wil proberen om minder kritisch op mezelf te zijn (eigenlijk gewoon lief voor mezelf te zijn) en meer in het nu te gaan leven. Meer blij te zijn met wat ik al heb i.p.v wat ik nog wil hebben. Voor de rest gaat het eigenlijk wel goed, geen kritieke punten, werk, relatie, vrienden en familie zit allemaal goed maar ik wil gewoon over het algemeen een meer tevreden persoon worden. Juist nu er geen pijnpunten in mijn leven zijn en ik me nog niet algeheel tevreden/gelukkig kan voelen wil ik hier graag aan werken.
<<

Anoniem221

Bericht 07 Mrt 2017 23:09

Re: Hoe goed zit jij in jouw velletje?

Haha, velletje is ook een dom woord. Ik kon het niet anders inzetten. Excuus. Volgende keer een betere opening. I promise. :)
<<

Jeanette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 955

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:31

Bericht 16 Mrt 2017 22:25

Re: Hoe goed zit jij in jouw velletje?

Phoebe schreef:Wat naar om te lezen Jeanette. Mannen?

.


Ja, klopt. Afgelopen tijd heel veel naars mee gemaakt. Maar kan het nu allemaal beter los laten en de situatie realistischer en van buitenaf bekijken. Voel me nu ook veel rustiger en bewuster van mezelf. Zit nu beter in mijn velletje. En daar ben ik blij om.
<<

Jip

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9626

Geregistreerd: 03 Jan 2015 10:04

Bericht 19 Mrt 2017 19:38

Re: Hoe goed zit jij in jouw velletje?

In alle zinnen heel goed!
Their smile makes me smileJanuari 2017 ♡ April 2019

https://www.instagram.com/stofspinsels/
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers