Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Tips Den Haag? Spoed ;-)

<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3972

Geregistreerd: 22 Feb 2015 15:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 03 Mrt 2017 11:45

Tips Den Haag? Spoed ;-)

Het is een beetje last-minute, maar ik ga vanmiddag naar Den Haag en blijf daar een nachtje. Vanavond gaan we naar de Lion King, maar voor vanmiddag en morgenochtend/middag zoeken we nog iets leuks om te doen. Morgenochtend gaan we sowieso al ontbijten bij cafe Blossom (Anna Paulownanastraat) , daar zit ons hotel ook in de buurt.
Een leuk koffietentje is welkom of leuke winkeltjes. Niet de grote ketens want die heb ik hier ook wel, maar kleinere aparte zaakjes (woonwinkels zijn favoriet) of een leuke conceptstore. Wie heeft er tips?
If you never try, you'll never know!
<<

Anoniem202

Bericht 03 Mrt 2017 12:09

Re: Tips Den Haag? Spoed ;-)

Pistache café, quintana verder, hometown coffee

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers