Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Geldcode Sims4 op de macbook

<<

Pannetoet

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1347

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:10

Bericht 02 Mrt 2017 14:31

Geldcode Sims4 op de macbook

Ik heb mijn oude verslaving weer opgepakt: De Sims! Vroeger heb ik hier uren aan besteed en ik vond het zo leuk! Alleen is de sims 4 wel heel anders maar dat is een kwestie van uitzoeken hoe&wat denk ik:) MAAR zonder geld ben je nergens haha alleen heb ik een macbook en de geldcode die ik op internet vind (CMD+Shift+C) werkt niet :confused: Als ik dat intoets maakt hij een screenshot en dat wil ik niet want ik wil het balkje voor extra geld :angel: :P Wie kan mij helpen?
Wat als het lukt
<<

Anoniem257

Bericht 02 Mrt 2017 14:33

Re: Geldcode Sims4 op de macbook

sims 4 :banaan: Ik wil ook spelen haha!
Ik kan je niet helpen maar bedankt voor je idee :banaan:
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5156

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:32

Bericht 02 Mrt 2017 15:04

Re: Geldcode Sims4 op de macbook

Kijk even op Pinguintech, daar haal ik ook informstie vandaan over de Sims Freeplay, de versie voor iPad/iPhone.
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Pannetoet

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1347

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:10

Bericht 02 Mrt 2017 15:48

Re: Geldcode Sims4 op de macbook

Ja daar had ik gisteren ook op gekeken maar je moet eerst testingcheats tru geactiveerd hebben (Wat is dat in godsnaam?) en dan kom ik weer bij die code, die ook op die site staat.. 'Om cheats te gebruiken moet je woorden invoeren in de cheat console' en dat is dat balkje wat je nornaliter met die toetsen krijgt. Alleen maakt die van mij steeds een screenshot :confused:
Wat als het lukt

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers