Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat wil je even kwijt? #6

<<

Anoniem316

Bericht 01 Jul 2017 22:17

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Jet schreef:Ahhh Whatever, wat verdrietig! Fijn en lief dat je je ouders en je vriendin er voor je zijn, heel veel sterkte. Liefdesverdriet sucks.

Dee, wat naar! Waar ging je droom over? Ik had ook zo'n heftige droom afgelopen week. Ik was met F. onderweg naar Ikea en reed van een fly-over af met de auto, terwijl we vielen zei ik tegen F. dat het me speet en dat ik heel veel van haar hield. Voor we neerkwamen werd ik gelukkig (huilend) wakker, maar ik moest dus die ochtend naar de Ikea. Ik ben wel gegaan, anders was ik bang dat ik me door zo'n nare droom liet weerhouden om de weg op te gaan met de auto.


Dat ik moest spelen (muziek maken) op de begrafenis van mijn eigen man terwijl die nog niet eens overleden was. Zo bizar.
Raar he? Zulke dromen. Ik vraag me dan ook altijd af waarom ik zoiets droom.
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 01 Jul 2017 22:30

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ava schreef:Ik wil even kwijt dat ik helemaal de rillingen krijg van dat liedje van de reclame van Scheidegger opleidingen. Ik krijg echt kippenvel tot op het bot op een negatieve manier. En het lijkt wel dat als ik de tv aanzet die reclame steeds speciaal voor mij voorbij komt brrr :no:


Dit heb ik met die O'Moda reclame.

Wat rot voor je whatever! Sterkte!
L2014 & H2017
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5344

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 01 Jul 2017 23:40

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Bliss schreef:Wat rot voor je, Whatever. Ik dacht dat het juist weer beter ging. Veel sterkte!


Het is ook een periode beter gegaan en drie weken geleden ofzo (vet toevallig toen zijn baas 10 dagen op vakantie was en werk goed ging en hij in general veel minder gestresst was) ging het zelfs juist heel goed.

Ik voel me echt zo intens kut. Het doet letterlijk pijn. Nu weer mezelf in slaap huilen i guess. Ik weet het niet. Ik kan gewoon niet peilen of hij kortstondig heel verliefd op me is geweest, maar het nooit meer is geweest en hij die ballen nooit heeft gehad ("sorry, het spijt me, ik vind je heel leuk en ik was ook verliefd op je maar ik denk niet dat het serieus iets kan zijn tussen ons"). Of dat het gewoon al tijden kapot loopt op zijn aan alle kanten overstromen en dat het bij mij ook kut gaat... no clue.

Maar het blijft een beetje terugkomen dat hij zich niet verliefd genoeg voelt en ik me niet geliefd/belangrijk genoeg. En hij gaf aan te druk en overwerkt te zijn en niet ook nog energie te hebben om een relatie uit het slijk trekken. En ik voel vaak als teveel voor hem (en laat me dan ook merken dat ik teveel ben en is geirriteerd) en hij heeft nooit tijd voor zichzelf. Maar hij is idd alle avonden druk en heeft ook nooit tijd voor zichzelf, maar dat ligt maar 1 a 2 avonden in de week/dag in het weekend aan mij. De rest is hij druk met werk, sporten, voetbal, vrienden helpen, familie. Maar dat voelt allemaal niet als teveel en ik wel. Zei hij letterlijk. Dus. Daar kan ik het mee doen. En hij houdt van me en hij wil me niet kwijt maar hij wist niet hoe we het moesten doen. En toen ik aangaf dat we niet hetzelfde kunnen blijven doen en verwachten dat het anders gaat, dat hij niet aangeven wat hij van mij verwacht (weet ie niet) en meer moeite voor mij moet doen (voelt ie geen drang voor en heeft ie geen energie voor) toen beaamde hij dat en moesten we dus maar stoppen. Maar die conclusie moest ik zelf trekken. Want hij had toch "geprobeerd van me te houden"? (Dat is blijkbaar heel moeilijk)
Laatst gewijzigd door Whatever op 02 Jul 2017 00:19, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14540

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 02 Jul 2017 00:13

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Wat ontzettend verdrietig voor je WE. Dikke knuffel voor jou! :hug:
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5344

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 02 Jul 2017 00:31

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Dankjewel. Ik trek het af en toe echt helemaal niet.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14540

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 02 Jul 2017 00:38

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Nee dat snap ik. Het is nog veel te vers en rauw. Ik heb destijds heel veel gehad aan het advies wat ik van mijn broer kreeg: Gun jezelf een aantal momenten per dag waarin je je helemaal mag overgeven aan je verdriet maar herpak jezelf daarna weer en zoek heel veel afleiding. Op die manier voorkom je dat je er compleet in verdrinkt maar geef je jezelf toch de ruimte om te rouwen en verwerken.

Waarschijnlijk is dat voor jou nu nog wat te vroeg maar wellicht kun je er over een aantal dagen wat mee. Het werkte voor mij toen wel heel goed.

Pas op jezelf en ik hoop dat je toch wat kunt slapen vannacht. <3
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5344

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 02 Jul 2017 00:45

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ja,dankjewel.. ik denk ook dat ik dat onbewust al een beetje doe. Ik heb gisteravond toen hij wegging een paar uur alleen maar gejankt en vriendinnen en ouders gebeld. Geslapen. Vanochtend gewoon huilend wakker geworden. Maar op gegeven moment kom je dan ook wel beetje tot rust en toen serie gaan kijken enzo, beetje van dat rotgevoel en pijn in mijn buik en krop in mijn keel afleiding zoeken. En toen dus zus gevraagd of ze mee uit eten wilde. Dat ging op zich best ok tot ik sms'je kreeg dat hij mijn spullen vast voor me gepakt had. Toen moest ik in restaurant beetje huilen. Nu alleen thuis weer vreselijk huilen. Ik blijf er echt bijna in. Het doet zo'n pijn. Mijn eerste liefde en het kostte me maanden om me eraan over te geven en te accepteren dat hij me echt echt wilde. En nu dit. Ga zo weer met een pammetje slapen. Gister ook genomen. Helpt wel een beetje. Ik vind het echt heel dramatisch maar ik huil echt hysterisch hyperventilerend snot in mijn eentje. Dat ik mijn liefde mijn vriendje mijn maatje gewoon daaaaag uit mijn leven mag schrappen nu. Ik wil dat helemaal niet en je hebt niets te zeggen.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23418

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 02 Jul 2017 00:50

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Blehh, het is ook vreselijk kut. Hoop dat je een beetje kunt slapen. En jij hebt er in elk geval alles aan gedaan, dus je kunt jezelf niks verwijten. Misschien helpt die gedachte nog een beetje.

Ik lig trouwens ook te janken in bed, m'n vriend en ik irriteren elkaar al een paar dagen en hij is nu gewoon gaan slapen zonder iets uit te praten. Kan ik niet tegen. Ik ga hem zo wakker maken denk ik.
❤ 7 juni 2018
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5344

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 02 Jul 2017 00:56

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Oh wat naar bliss, daar kan ik ook heel slecht tegen. Als je echt het punt hebt bereikt dat jij er huilend van wakker ligt dan zou ik hem denk ik ook wel even wakker maken als jullie allebei geen verplichtingen hebt morgenochtend.

Nee, ik weet dat ik er alles aan gedaan heb en ik heb zelf ook twijfels gehad maar het ideale scenario was gewoon dat die momenten dat het wel goed gaan hem genoeg motivatie geven om te zien "het zit nog wel goed en ik zou mijn prioriteiten anders moeten indelen ". Maja, you can't make someone love you. En ik verdien echt meer dan dit.

Geheel verantwoord net half uur hysterisch gehuild en nu weer beetje opgedroogd en koppijn dus misschien kickt die oxazepam zo in en kan ik een beetje slapen. Morgen half12 mijn spullen ophalen.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23418

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 02 Jul 2017 01:01

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Sterkte morgen. Is hij er dan zelf ook?

Ik kwam net thuis en vroeg of m'n vriend de was nog had opgehangen. Dat had ik hem zes uur geleden gevraagd en hij zei dat hij dat zou doen. Nu wist ie ineens van niks! Hoe is dat toch mogelijk? Is niet de eerste keer, heb soms echt het gevoel dat ik tegen een muur praat ofzo. Dus ik was geïrriteerd en er waren al meer dingen vandaag niet zo leuk en vervolgens gaat hij boos naar bed. Tss.
❤ 7 juni 2018
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5344

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 02 Jul 2017 01:20

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Nee hij is dan weg. Vind ik juist fijn denk ik. Of ik had gisteren bedacht dat ik dat wel fijn vond. Nu weet ik het niet zo goed haha. Alsnog wel beter denk ik al zou ik hem het liefste zien en knuffelen. Terwijl ik ook heel verdrietig en Ook boos ben. Hoe krom.
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9058

Geregistreerd: 19 Jul 2014 17:27

Bericht 02 Jul 2017 02:18

Re: Wat wil je even kwijt? #6

**
Laatst gewijzigd door Burn op 02 Jul 2017 20:13, in totaal 1 keer gewijzigd.
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

anoniem196

Bericht 02 Jul 2017 02:35

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Man en ik hadden begin deze week buikgriep.
Jongste had vanmorgen flink diarree.
En net werd de oudste wakker dat de buikpijn en hoofdpijn had.
Emmer naast haar bed en man is er bij gebleven. Toen ze ging ben ik er ook heen gelopen. Moet het ook alleen kunnen dus dan beetje oefenen met man erbij ( overgeeffobie redelijk onder controle, maar vond dit heel spannend omdat de al 2,5 jaar niet over had gegeven ik niet wist hoe ze zou reageren)
Gelukkig was ze heel rustig en alles netjes in de emmer.
Ik weet wel zeker dat het buikgriep is. Man zegt van de bbq omdat ze nog laat wat had gegeten.
Daar had ik al een voorgevoel omdat ze zei dat ze zo'n honger had. Heb haar afgeremd en maar een beetje laten eten.

Sorry voor de vieze info.
Ben ook een beetje trots dat ik maar even zenuwachtig was toen ze zei dat ze buikpijn had.
Man ligt nu met zijn matras bij haar op de kamer. Hoop dat ze er snel vanaf is.
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4311

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 02 Jul 2017 04:07

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Whatever, logisch dat je zoveel verschillende gevoelens hebt. En die verschrikkelijke mentale en fysieke pijn moet je doorheen, daar bestaat geen medicijn voor.

Heel veel sterkte! Het doet pijn, het is klote maar het komt goed.. echt!
Laatst gewijzigd door Feline op 02 Jul 2017 10:12, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15413

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 02 Jul 2017 06:16

Re: Wat wil je even kwijt? #6

M'n jongste is weer eens wakker vanaf 5.00. En niet op een manier dat ik 'm kon laten liggen. En ik was al doodvermoeid :(
Nu zit hij in bad en drink ik een kopje thee in de badkamer. Yolo.
#teammaple🍁
<<

Salome

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6570

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:33

Bericht 02 Jul 2017 06:37

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Vermoeiend UN. Hier was het een half uurtje later en hij is nu wel lief aan het spelen.
Helaas lagen we er zelf pas na middernacht in omdat er een festival was vlakbij en veel herrie en vuurwerk.
Vanavond maar weer optijd er in. Maar ik zou best graag een keertje uit willen slapen..
2016
<<

Anoniem257

Bericht 02 Jul 2017 07:02

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ohhh uitslapen! Dat wil ik ook graaf. Hier oom continu heel vroeg wakker
<<

Salome

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6570

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:33

Bericht 02 Jul 2017 07:09

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ik heb het er vooral op zondag moeite mee.
2016
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2847

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:44

Bericht 02 Jul 2017 08:01

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Wat vreselijk verdrietig Whatever, heel veel sterkte! En succes zo met je spullen ophalen.

Blehh vervelend UN, ik ben ook al sinds vijf uur wakker.

Beterschap voor je kinderen ikknutsel! Fijn dat jij het ook een beetje trekt allemaal.
<<

Anoniem301

Bericht 02 Jul 2017 08:08

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Wat verdrietig Whatever, sterkte.

Ah nee, 5.00 wakker, echt niet leuk UN en LG. Sterkte jullie ook!
<<

Anoniem222

Bericht 02 Jul 2017 08:49

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ah Whatever wat kut :(. Sterkte! Het is helemaal niet raar dat je overspoeld wordt door verdriet. Wat Lady zegt vind ik een goede tip, gun jezelf een aantal momenten dat je er echt aan toe mag geven en zoek daarnaast wat afleiding. Heb je een beetje kunnen slapen vannacht? Als je een keer wat leuks wilt doen moet je het maar zeggen!

Wat balen UN! Hij mag wel een weekend bij mij logeren zodat jij wat bij kunt tanken? Sterkte vandaag.

Burn, gefeliciteerd! Hoop dat de ruzie weer is bijgelegd.

Bliss, hebben jullie het nog uit kunnen praten?
Laatst gewijzigd door Anoniem222 op 02 Jul 2017 09:06, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem245

Bericht 02 Jul 2017 08:56

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Oh Whatever, wat naar. Heel veel sterkte!
Wat een gekibbel met mannen allemaal zeg, ik was ook geirriteerd op mijn vriend gisteren. Kreeg een semi verwijtend appje dat hij me gisteren niet zou zien. Zo'n appje waar je dus niks mee kan, want hij verpakt het dan heel goed. Alleen hij had zelf plannen gemaakt overdag terwijl hij wist dat ik 's avonds weg zou zijn (concert/werk). Ik ben er heel verstandig niet op in gegaan.

Ik wil kwijt dat we vandaag met de famiie van vriend een boot gehuurd hebben en daar de hele dag feest op hebben!
<<

Anoniem298

Bericht 02 Jul 2017 09:05

Re: Wat wil je even kwijt? #6

mzcharlotte schreef:
Ava schreef:Ik wil even kwijt dat ik helemaal de rillingen krijg van dat liedje van de reclame van Scheidegger opleidingen. Ik krijg echt kippenvel tot op het bot op een negatieve manier. En het lijkt wel dat als ik de tv aanzet die reclame steeds speciaal voor mij voorbij komt brrr :no:


Dit heb ik met die O'Moda reclame.


Nu ben ik wel heel benieuwd naar die liedjes.

Whatever, ik heb echt zo met je te doen, wat een k*tsituatie. Sterkte met je spullen ophalen vandaag. Dikke knuffel! :hug:

Ah UN, wat een onchristelijke tijd weer. Wisselen jij en je partner het af, ja toch? Zo doen wij het wel in ieder geval (al verbaasde F. ons gisteren en vandaag door respectievelijk om 6.30 en 6.50 uur 'pas' wakker te worden, hoera!). Maar doodvermoeiend is het zeker als ze om 5.00-5.30 uur wakker worden. Heb je dit met je oudste ook gehad? Sterkte vandaag iig, kun je evt nog slapen straks als je jongste naar bed gaat?

ikknutsel, beterschap voor je kinderen!

Bliss, heb je het nog uitgepraat met je vriend? En nog een beetje kunnen slapen?

En jij, Burn? Hebben jullie het al bijgelegd?
<<

anoniem203

Bericht 02 Jul 2017 09:32

Re: Wat wil je even kwijt? #6

https://m.youtube.com/watch?v=8pEbypxV6BU

Jet dit is die van Scheidegger :pale:
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14540

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 02 Jul 2017 09:47

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Liefdesverdriet is gewoon een rouwproces, waar je door heen moet. Heel pijnlijk een heel verdrietig.

UN, wat balen weer. Sterkte vandaag :) .
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
VorigeVolgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers