Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Kat 'snurkt'

<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3708

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 01 Mrt 2017 20:27

Kat 'snurkt'

Is dat iets om je zorgen over te maken? Als hij diep in slaap is maakt hij zuchtende/kreunende geluiden en ook als hij wakker is ademt hij regelmatig zwaar. Hij heeft wel overgewicht, weegt ruim 6 kg denk ik :silent: Hebben jullie katten dat ook?
If you never try, you'll never know!
<<

Anoniem184

Bericht 01 Mrt 2017 20:30

Re: Kat 'snurkt'

Mijn kat heeft altijd gesnurkt als ze slaapt, vaak ook als ze wakker is en heel ontspannen is. Ik maak me er eigenlijk niet druk om.
<<

Anoniem185

Bericht 01 Mrt 2017 20:40

Re: Kat 'snurkt'

Onze vorige kat deed dat en kwijlde ook als je aandacht gaf. Hij bleek een kankergezwel in zijn neus te hebben, is hier ook aan overleden.
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10642

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 01 Mrt 2017 22:38

Re: Kat 'snurkt'

1 van mij snurkt ook erg hard. De andere kat heeft het niet. Heb wel eens gevraagd bij de dierenarts en kon geen kwaad
Afbeelding

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers