Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Het 'ik lig in scheiding' topic

<<

Gijs.

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3156

Geregistreerd: 13 Apr 2014 09:04

Bericht 06 Mei 2017 17:47

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

ChiQ en Minx; daar hebben jullie zeker een punt. Zodra er iets met mij aan de hand is, of met 1 van de kinderen dan sta ik er hier gewoon alleen voor. En dan is Friesland niet het einde van de wereld, dus als ik hulp nodig heb kan 1 van mijn ouders best voor een dagje komen. Maar als ik voor langere tijd mantelzorg nodig heb, dan hang ik inderdaad...

DdL; het is inderdaad heel fijn om op familie te kunnen terugvallen voor oppas. Gewoon al om ook een keer uit eten te kunnen, of zonder continu 'mamaaaaa' aan mijn hoofd met iemand koffie te kunnen drinken. Ze kunnen ook wel eens 's avonds naar de gastouder hoor, maar dat doe ik toch niet zo vaak voor mijn eigen pleziertjes, ze moeten al vaak genoeg door werk.
Er is op dit moment geen mogelijkheid voor mij om ergens anders heen te gaan, in het dorp en aangelegen dorpen staat momenteel geen huurwoning die geschikt is en betaalbaar met 2 kinderen. Voor mijzelf zou iets verder van hier ook geen probleem zijn, maar ik wil de kinderen niet twee keer binnen korte tijd moeten verhuizen. Ex was eerst op zoek, maar is best kritisch ('dat huis heeft teveel hout van binnen' :laughcry: zo ben ik zelf ook normaal gesproken hoor, maar op het moment zou mij dat minder doen). Dus schiet ook niet echt op. Hopelijk komt het huis wel volgende week te koop.

Maddie; Ja, we hebben het er wel eens over gehad. Toen stond hij er positief tegenover en had het er over om ook zelf terug te verhuizen. Nog geen week later heeft hij zich bedacht (hij zei dat hij het had gezegd om mij te pleasen) en benoemd hij alleen maar dat hij geen alimentatie gaat betalen als ik terug verhuis omdat hij dan al genoeg moet betalen aan reiskosten. Is natuurlijk ook zo, dus ook iets om over na te denken...

Marilyn; dat is ook waar wat je zegt ja. Hoe minder ik er voor zorg dat hij actie onderneemt, hoe harder hij zelf moet werken voor de relatie met zijn kinderen. Is toch iets waar ik de afgelopen tijd zo mee bezig ben geweest: er voor zorgen dat hij ook tijd investeerd in zijn gezin. Dat moet ik ook gewoon los gaan laten, niet meer mijn verantwoordelijkheid.

Lennox; het probleem zit hem vooral in dat mijn ex de kinderen van school moet kunnen halen en brengen (hij heeft ze maandagmiddag tot dinsdagochtend), dat lijkt me heel lastig op 1.5 uur rijden afstand. Voor een weekend zou de afstand veel minder uitmaken. Nog wel lastig, maar niet onoverkomelijk. Dus wat het zou betekenen voor de frequentie van het bezoek kan ik nu nog niet overzien... Misschien dat hij in Hoofddorp bij familie zou kunnen slapen met de jongens, maar dat lijkt me ook niet ideaal.
Spontaan bij hun vader langsgaan lijkt me in de toekomst sowieso niet mogelijk. Ook als we beiden in Friesland blijven zullen we gezien de huizenmarkt denk ik niet in een zelfde dorp komen te wonen. En daarnaast werkt ex 6 dagen van 13.00-sluit(ongeveer 23.00), dus alleen in de vakantie zullen spontane bezoekjes mogelijk zijn.

Claire, Chaos en Lexi; bedankt voor jullie berichtjes, ik hoop ook dat de jongens hier uiteindelijk een blijere mama aan gaan overhouden :)
I made a wish and you came true
L. 22-01-2012 M. 16-05-2014
<<

Minx

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9141

Geregistreerd: 15 Jan 2014 00:42

Bericht 06 Mei 2017 19:07

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Dat dreigen met die alimentatie is best wel heel erg vals van hem. Alimentatie is geen gun ding dat is gewoon een verplichting die hij heeft. En ik geloof nooit dat de alimentatie zo laag gaat zijn dat het weg te strepen is tegen de benzine kosten, zeker niet met 2 kinderen die volledig bij jou inwonen. Hij gaf aan dat hij het zei om jou te pleasen, maar waarom moet jij hem wel pleasen en hoeft hij niets voor jou terug te doen.

En een heel gek idee misschien maar zou jij ergens kunnen gaan slapen op het moment dat je ex bij jullie kinderen is? Mijn ex is nu ook altijd in mijn huis en ik merk dat dat voor J gewoon heel fijn is. Hij heeft lekker zijn eigen spullen en vertrouwde omgeving. Voor dit soort praktische dingen zijn gewoon wel oplossingen te vinden.
08-08-2015
<<

Anoniem210

Bericht 08 Mei 2017 08:48

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Als dat het probleem is kunnen de dagen waarop de kinderen naar hem gaan toch aangepast worden naar het weekend?
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 08 Mei 2017 09:17

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Dat zijn inderdaad praktische zaken Gijs. Dat komt echt wel goed. Over die alimentatie zou ik me ook niet al teveel zorgen maken, het is immers inderdaad een verplichting die hij heeft en dan mag je desnoods met een normale vergoeding gaan rekenen (net zoals reiskosten vergoeding van werk: 19 cent de kilometer). Als je hem dat gunt, dan zou ik dat eerder als argument tegen werken maar laat je niet onder druk zetten. Ga je eenmaal buigen voor financiële druk, zal hij dat altijd als wapen kunnen gebruiken zodat jij doet wat hem het beste uitkomt. En dat is dus niet de bedoeling van dit hele verhaal. Je bent geen speelbal, je bent net zo goed een (belangrijke) partij in dit verhaal met haar eigen wensen en die zijn niet ondergeschikt aan die van hem.

Ik zou in dit geval ook voor jezelf kiezen. Heel strikt gezien, brengen de kinderen ongeveer 80 a 90% van de tijd dor bij jou. Dan 'mag' jij bepalen waar je woont, zolang het maar niet in Timboektoe is.
<<

Venzje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 715

Geregistreerd: 01 Sep 2013 06:39

Bericht 09 Mei 2017 08:00

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Ik heb nog niet alle reacties gelezen maar zie veel herkenning in het gedeelte van het werk van jouw ex man. Ik ben 1.5 geleden gescheiden en paste me ook heel erg aan aan zijn schema. Nog steeds overigens. Mijn zoon gaat dan wel om het weekend naar zijn vader, maar vakanties moet ik zelf oplossen. Heb het nu voor elkaar dat hij in de zomer 2 weken naar zijn vader en diens vriendin gaat. Wel weer met herkennen ogen, maar goed.

Je bent sterk, je doet alles voor je kinderen, je bent een topper. Maar loop jezelf ajb niet voorbij. Je gaat door een moeilijke periode, die nog lang niet klaar is. Je hebt zelf ook vrienden en familie om je heen nodig. Niet alleen voor ontspanning, maar ook als achterban. Zorg dat je in het ouderschapsplan dingen als vakanties en vaste daten vast legt. Voor jezelf. Zodat daar duidelijkheid over is. Pech voor hem dat hij een drukke baan heeft. Niet jouw probleem. Jij hebt ook een baan en moet je zaken ook regelen zonder hulp. Het zijn net zo goed zijn kinderen.

Sterkte meid. En nogmaals, loop jezelf ajb niet voorbij, ik spreek uit ervaring dat je dat op een bepaald moment op je bordje krijgt.
A.K.A Slaatje

]
<<

Gijs.

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3156

Geregistreerd: 13 Apr 2014 09:04

Bericht 09 Mei 2017 20:10

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Lennox, hij heeft al 1.5 jaar geen een weekend vrij gehad, dat gaat voorlopig ook niet gebeuren... Heel jammer voor hun en voor hem, maar dat is de druk van zijn oom waar ex nog steeds onder werkt. En als ze bij hem zijn terwijl hij aan het werk is zullen ze van 12.30-sluit onder de zorg van een oppas zijn. Dus zijn vrije maandag en dinsdagochtend zijn gewoon het meest logisch op het moment.

Minx, bij mij in huis zou ik straks echt niet meer willen. Knap dat jij dat wel zo kan! Voor de Kids inderdaad wel een hele mooie oplossing! Maar ik wil straks gewoon echt mijn eigen leven kunnen opbouwen zonder het gevoel te moeten hebben nog voor hem aan de kant te moeten gaan :)

Caro: dankjewel! Ik wil me ook echt niet laten opfokken door dat soort loze kreten. Het is voor hem soms ook alleen maar pure paniek denk ik... Ik ga er nog eens goed over nadenken.

Venzje, wat rot dat jij jezelf op een gegeven moment voorbij bent gelopen. Red je het nu allemaal wel een beetje?
Vakanties en feestdagen staat in het ouderschapsplan dat deze eerlijk verdeeld worden, maar in de praktijk zal het waarschijnlijk op mij neerkomen omdat dit de drukste tijden zijn in het restaurant. Maar dat vind ik wel oké, mijn werk is daar gelukkig wel flexibel in en anders wil mijn familie wel bijspringen :)


Ons huis staat nog niet te koop, maar vrijdag krijgen we toch al kijkers! Super spannend. Mensen uit het dorp die het huis al kennen. Ben erg benieuwd!
I made a wish and you came true
L. 22-01-2012 M. 16-05-2014
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4730

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:19

Bericht 10 Mei 2017 07:46

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Ik vind het bewonderenswaardig dat je zo het belang van je kinderen voorop zet. Dat is natuurlijk ook tot op een bepaalde hoogte ook het belangrijkste.
Maar wat ik lees is dat jij toch ongeveer alles in je eentje gaat doen, je kunt niet op je ex bouwen en gezien zijn werk gaat hij je niet extra ondersteunen.
Dan zou ik toch op de langere termijn proberen te denken en dat is denk ik de plek zoeken waar jij het gelukkigste word/bent. Je kinderen kunnen zich denk ik uiteindelijk wel aanpassen en als jij gelukkig bent en goed in je vel zit zal dit ook positief uitpakken voor je kinderen.
Het is niet alleen jouw verantwoordelijkheid dat je kinderen hun vader ziet. De verantwoordelijkheid van hun vader is daar net zo groot in. En dat dat dan alleen op bepaalde dagen kan ivm zijn werk dan is hij (in mijn ogen) de gene die daar bijzonder hard zijn best voor mag doen om iets te regelen op die dagen waar je ook woont. Dat is dan nog het enige wat hij kan doen aangezien jij de rest al in je eentje moet doen.

Heel veel succes met deze moeilijk situatie!
:heart: :heart: 2011
<<

Venzje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 715

Geregistreerd: 01 Sep 2013 06:39

Bericht 10 Mei 2017 07:55

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Dat staat bij ons ook zo in het ouderschapsplan, dat de vakanties in overleg gebeuren. In werkelijkheid geeft mijn ex altijd aan niet te kunnen en sta ik er in de vakanties dus alleen voor.
Ik heb het geluk dat mijn lieve moeder 100 meter verderop woont. Zij ondersteunt mij met de zorg. Mijn gezondheid gaat niet optimaal (moet binnenkort weer onder het mes) dus ben zeer bij met haar hulp.

Ik vindt het knap hoe je je kinderen voorop stelt, maar blijf ook echt aan jezelf denken. Doe wat je hart je ingeeft. Begrijpelijk dat je twijfelt over de keuze wel of niet verhuizen. Maar laat niet alles afhangen omwille van je ex. Hij zal op een bepaald moment zijn verantwoordelijkheden moeten pakken, en zelf misschien ook wat veranderingen in zijn leven moeten maken.
A.K.A Slaatje

]
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5974

Geregistreerd: 01 Sep 2013 23:24

Bericht 10 Mei 2017 07:59

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Ik kan me eigenlijk wel erg vinden in de post van Studiebol.
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Anoniem211

Bericht 12 Mei 2017 06:30

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Als in het ouderschapsplan staat dat de vakanties eerlijk verdeeld worden, dan moet hij zich daar gewoon aan houden. Anders terug naar de mediator die hem op zijn verantwoordelijkheden wijst. Is het niet belangrijk voor de kinderen dat ze vakantie vieren met hun vader, dan is het wel belangrijk voor jou om even bij te tanken. Jammer dat hij moet werken, hij regelt maar wat. Niet bij voorbaat de verantwoordelijkheid al naar je toetrekken hoor! Lekker makkelijk voor hem, zijn ex doet het wel weer. Jij hebt ook een baan en je bent niet alleen maar moeder.
<<

Gijs.

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3156

Geregistreerd: 13 Apr 2014 09:04

Bericht 14 Mei 2017 14:50

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Bleh ik voel me shit en ben onredelijk, dus schrijf het hier even van mij af.
Toen we afgelopen januari met zijn familie op vakantie waren heeft zijn zusje mijn oudste zoon behoorlijk uitgescholden (jankerd, kut autist). Sindsdien is er ook geen contact met haar geweest. Nou heeft mijn ex haar uitgenodigd om morgen de verjaardag van jongste zoon te komen vieren en ik baal daar van. Ik ben er zelf niet eens bij, maar misschien maakt dat het ook wel erger. Het idee dat ze dat soort dingen tegen mijn kinderen zegt en ik er niet ben om ze ertegen te beschermen. Bah. En het is zijn familie dus ik kan ook niet echt zeggen dat ze niet welkom is, maar God, wat haaaaaaaat ik haar. En ex ook even omdat hij zelf niet inziet dat contact met haar voor de kinderen geen meerwaarde heeft.
I made a wish and you came true
L. 22-01-2012 M. 16-05-2014
<<

Anoniem315

Bericht 14 Mei 2017 17:32

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Wat vervelend! Ik snap dat het je steekt. Wat een rare vrouw zeg. Dat zég je toch niet? Snap dat je haar ver weg wilt houden. Maar ik denk niet dat je iets kan doen, behalve je zorg uiten naar je ex toe.
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6802

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 05 Jun 2017 21:08

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Gijs, hoe is het nu met je? Heb je al beslist wat je wil gaan doen qua woonplaats?
2012 & 2016
<<

Gijs.

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3156

Geregistreerd: 13 Apr 2014 09:04

Bericht 20 Jun 2017 20:29

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Lief dat je er naar vraagt Snoes.
Ik had eigenlijk besloten hier in het dorp te blijven zodat behalve een ander huis er voor de jongens niet veel zou veranderen (zelfde school, zelfde vriendjes, zelfde gastouder), maar nu is er door een fout van mijn kant iets mis gegaan bij de woningbouw waardoor ik mijn inschrijftijd kwijt ben (ik stond twee jaar ingeschreven, maar in januari hebben ze mij een brief gestuurd naar het oude adres in hoofddorp dat ik iets moest laten horen omdat ze mij anders in maart zouden uitschrijven. Doordat ik in februari pas in deze situatie kwam en toen mijn gegevens heb gewijzigd, heb ik dit bericht nooit ontvangen en hebben ze me eruit gegooid. Toch kon ik vanaf februari steeds nog gewoon inloggen maar blijkbaar was mijn account niet meer actief). Nu moet ik helemaal opnieuw beginnen en daardoor 0 kans op een huis. Particulier staat hier niets te huur, dus ik moet sowieso het dorp uit. Daardoor toch weer twijfel wat ik moet gaan doen...
Nu is het in mijn hoofd ook direct weer chaos, gewoon paniek eigenlijk. Bah.
I made a wish and you came true
L. 22-01-2012 M. 16-05-2014
<<

Minx

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9141

Geregistreerd: 15 Jan 2014 00:42

Bericht 20 Jun 2017 21:21

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Oh shit, dat is echt niet tof! Tuurlijk is dit chaos, maar wellicht maakt het het kiezen wat je zelf echt wil wel makkelijker
08-08-2015
<<

sonly

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 533

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:39

Bericht 21 Jun 2017 14:46

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Gijs, is er bij die woningbouw niet een optie "direct te huur"? Wellicht is het dan een huis wat iets minder naar je wens is, maar dan heb je wel eerst wat...
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:10

Bericht 26 Jun 2017 19:50

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Ik kom hier ook maar meeschrijven. Ik lig momenteel dus in scheiding. Heel heftig en zwaar hoor en ik merk dat mijn hoofd momenteel behoorlijk overloopt qua emoties maar ook qua keuzes die ik moet gaan maken.

Binnenkort heb ik een gesprek met de bank en de nationale hypotheekgarantie om te kijken of ik in het huis kan blijven wonen. Zoals de hypotheek nu is kan ik het niet alleen betalen (of ik zou het wel kunnen maar qua norm verdien ik niet genoeg) en nu gaan ze kijken of ze de woonlasten omlaag kunnen brengen.
Maar wil ik hier wel blijven wonen?
Het is een hele fijne wijk, D. staat hier voor een school ingeschreven en start na de zomervakantie maar verder heb ik hier niet veel.

Ook een idee is om richting mijn ouders te verhuizen maar de prijzen zijn hoog daar (€850,- voor een flat met 2 slaapkamers) en als je via de woningbouw wilt huren moet je ook een baan hebben in die stad wat dus betekend dat ik zou moeten gaan solliciteren.

En dat zit ik nog met de kinderopvang. Ik werk in de zorg en moet dus regelmatig om 07:00u beginnen. Nu komt mijn lieve moeder iedere keer logeren om de volgende dag de kinderen naar de opvang te brengen maar zij kan dat natuurlijk ook niet weet ik hoe lang een aantal keer per week doen. Dus wat dat betreft zou het dus juist praktisch zijn om hun kant op te verhuizen.

Ik vind het gewoon echt meh. :-(
<<

Maddie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5425

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:18

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 26 Jun 2017 21:03

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Wat heftig Milady. Niet echt veel tips, maar wil je heel veel sterkte wensen. Echt rot om dit te lezen.
Augustus 2012
Augustus 2014
Mei 2016
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:10

Bericht 27 Jun 2017 08:04

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Dank je. :-)
<<

Anoniem250

Bericht 27 Jun 2017 08:24

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Wat verdrietig Milady. Hoe ver wonen je ouders van je af op dit moment? Ik heb mijn ouders, mijn sociale vangnet als er iets is, nodig. Maar het ligt er natuurlijk aan hoeveel je ex nog gaat doen en hoe jullie afspraken zijn. Ik heb net na de scheiding urgentie gekregen voor een woning in het dorp van mijn ouders, máár ik ben wel eerst bij hen ingetrokken en stond vanaf dat moment ingeschreven in hun woonplaats en ik heb er inderdaad een baan gezocht. Er zit vast een woningbouwcoöperatie in de woonplaats van je ouders. Urgentie krijg je met zo'n kleine kinderen waarschijnlijk ook wel. Ik moest wel tekst en uitleg geven aan mijn scheiding, maar in mijn geval heeft dat juist geleid tot de urgentie. Neem het stap bij stap. Soms zet je een hele grote stap vooruit en soms weer een paar terug. Maar je kan het wel. En het komt ook goed.
<<

Winegum

Major Yipyapper

Berichten: 3937

Geregistreerd: 26 Okt 2013 18:21

Bericht 27 Jun 2017 09:33

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Wat ontzettend verdrietig, Milady! Ik heb niet heel veel tips voor je, maar wil je wel veel sterkte en succes wensen. Fijn dat je zulke lieve ouders hebt die je opvangen.

HollyGolightly, ik denk dat jij geluk hebt gehad met je urgentie. Ik weet dat, zeker in de randstad, urgentie echt een uitzondering is en dat je die, ook niet met kleine kindjes, makkelijk krijgt. Ik hoop het natuurlijk wel voor Milady of andere die het nodig hebben, maar ik zou er niet al te makkelijk over denken.
<<

Anoniem250

Bericht 27 Jun 2017 09:54

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Ik denk niet dat ik geluk heb gehad met urgentie. Ik denk dat de aard van mijn scheiding reden was om urgentie te verlenen. Het komt voor een commissie. En ook hier wordt niet aan elke gescheiden vrouw met kinderen urgentie gegeven. Ik raad het Milady aan om het in ieder geval te proberen. Meerdere maken contact te zoeken en erg grondig te zijn in documentatie die ze gaat aanleveren. Maar zolang koophuis nog op haar naam staat kan het bijvoorbeeld niet. Succes!
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:10

Bericht 27 Jun 2017 14:52

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Hier in Arnhem kan ik wel urgentie krijgen, daar heb ik de woningbouw al over gesproken maar de woningen waarbij je urgentie kunt krijgen zijn niet bepaald denderend. Snap ik ook wel maar ik zie het echt niet zitten om in een flatje in de slechte wijk van de stad te gaan wonen, dan nog liever particulier.

Mijn ouders wonen hier ongeveer een half uurtje vandaan. Ik werk in de zorg en er zit daar 1 verpleegtehuis en 1 verzorgingshuis dus daar moeten dan ook maar net vacatures zijn (en dan nog aangenomen worden natuurlijk) maar waar ik nu werk heb ik het zo verschrikkelijk naar mijn zin plus dat ik een vast contract heb dus ik weet niet of ik die stap wel wil zetten...
Nu is die afstand natuurlijk goed te overbruggen maar dan zit ik dus weer dat ik dan particulier moet gaan huren en daarin is vrij weinig te vinden en behoorlijk aan de prijs.

Andere optie is dus een nieuwe hypotheek en dat mijn ouders dan voor een klein deel garant staan.
<<

Anoniem250

Bericht 27 Jun 2017 20:26

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Oh nee dat lijkt me ook niks. Mijn woonplaats heeft geen slechte wijken. Ik heb nu gekocht, dat voelt een stuk fijner. Hoop dat het voor jou ook mogelijk is. Een half uur lijkt me nog wel enigszins te overbruggen. Ik begrijp dat je daarvoor niet halsoverkop een nieuwe baan gaat zoeken, terwijl je nu zo'n fijne baan hebt en genoegen nemen met hoge particuliere huur. Heb je iemand die je met dit soort praktische zaken kan helpen?

Nogmaals sterkte!
<<

Anoniem211

Bericht 28 Jun 2017 13:16

Re: Het 'ik lig in scheiding' topic

Ah milady wat ontzettend rot allemaal. Veel sterkte!
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers