Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Airfryer recepten

<<

PeperMunt

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 209

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:15

Bericht 26 Feb 2017 12:57

Airfryer recepten

Hi,

Ik heb gister de princess aerofryer XL besteld en ben een beetje op het internet aan het speuren naar wat er zoal in klaargemaakt word.

Dus bij deze, wat maken jullie klaar in de airfryer en hebben jullie tips?
<<

Winegum

Major Yipyapper

Berichten: 3967

Geregistreerd: 26 Okt 2013 19:21

Bericht 26 Feb 2017 13:08

Re: Airfryer recepten

Ergens in het stof is een airfryer topic volgens mij.

Ik maak niet hele speciale dingen in mijn airfryer. Ik gebruik hem voornamelijk als mini oven zeker voor als je alleen bent vind ik het een uitkomst. Het is snel klaar en hoeft niet lang te worden voorverwarmd.

ik doe er vaak vlees in, kipkrokantburger, beenhammetje, kippenpoot. Dat wordt heerlijk krokant. Groentemuffins, aardappeltjes, bladerdeeghapjes, groente roosteren.
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13233

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 26 Feb 2017 13:29

Re: Airfryer recepten

Ik heb er laatst een bloemkool 'bom' in gemaakt.

http://www.christiansiegers.nl/index.php/bloemkool-bom/

Ik kook de bloemkool overigens wel echt gewoon gaar, anders vind ik het niet lekker. En opletten dat je een kleine bloemkol hebt, anders past t niet hahaha

Deze maak ik ook graag:
https://www.airfryerweb.nl/recepten/airsmijter/
(let wel op dat je S of M eitjes hebt :O )

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers