Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Het beste voor je kind.

<<

caribbeanlover

Bericht 15 Mrt 2017 11:38

Re: Het beste voor je kind.

Ik volg het niet, maar zie soms stukjes. Gister ging het over een gezin die hun dochter een technische opvoeding wil geven dmv robots. Zegt die moeder.................het zou kunnen dat ik later een robot als kleinkind krijg :wtf: .

Dan spoor je toch niet!


Ik zag reacties dat jullie het zielig vonden dat er een gezin zelf een varken had geslacht. Waarom? Jullie eten toch ook vlees? Dan doen jullie er net zo hard aan mee hoor!

Ze laten het toch niet zien of wel? Vraag me af of die familie wel de capiciteiten heeft om dat te doen, want dat kan niet iedereen. Als je maar wat doet lijd het dier alleen maar meer dan die sowieso al doet.

Caramba, weet niet hoeveel wijn die vrouw op had dat ze daarna ging rijden, maar het mag wel tot een beperkt aantal.

Ik vind dat gezin met die honden wel meevallen dat ze doen alsof het hun kinderen zijn. Ze zeiden gister zelf dat die er eerder waren en wat doen ze ze moeten buiten leven. Ze zeggen dat ze 1 zijn met hun honden, nou als dat zo zou zijn dan laat je ze binnen leven niet buiten! Dan geef je echt niet zoveel om je honden hoor! Vraag me af hoe ze dat kunnen betalen, want ze moeten toch ook naar de dierenarts, eten ed.

Dan dat gezin die zelden kraanwater gebruikt en vn regenwater waarmee ze hun kids wassen. De kinderen gaan maar 1x pw onder de douche en zelfs dat is geen leidingwater.

Overigens kan je met een bepaald geloof onder de leerplicht uitkomen. Vind het raar dat dat kan in een land als deze. Ouders hebben er niet voor geleerd leerkrachten wel.

Ben nu de van gister aan het kijken, maar erger me ook aan de stem van Froukje of ik kan beter zeggen Frrrrrrrrrrrroukje!

Dat robotgezin.................vreselijk! Die vent is al 51 en heeft een kind van 3! :eyes: Dat regenwatergezin....................onze kindjes arghhhh waarom niet gewoon kinderen?! Geen tv vind ik niet nodig, maar ben er wel voor dat kinderen geen tablet ed hoeven te hebben. Ze zitten er teveel op en te weinig buiten spelen.
Laatst gewijzigd door caribbeanlover op 15 Mrt 2017 12:43, in totaal 7 keer gewijzigd.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 38655

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 15 Mrt 2017 12:04

Re: Het beste voor je kind.

Dat technische gezin was een beetje onrealistisch in hun toekomstbeeld, zo snel zal het niet vlotten. Het is een uit de hand gelopen hobby van die vader lijkt me, maar an sich ben ik wel pro technisch onderwijs en dit aan kinderen meegeven. Mijn man zit ook een beetje in die industrie (niet helemaal maar wel gerelateerd) en hij ging direct technisch speelgoed opzoeken. Ik zag laatst ook allerlei kinderboekjes over programmeren, dat soort dingen vind ik dan wel leuke stimulatie. Maar dit gezin was natuurlijk een beetje overdreven, anders is het geen materiaal voor het programma.

Het hondengezin vond ik maar een beetje vaag. Hondenspiegeltherapie? Ik wist niet dat zelfs hondencursussen zweverig gemaakt konden worden.

En ik vond het eco gezin wel extreem, maar ook wel weer goed in hun eigen visie. Ik zou dat zelf nooit kunnen en vraag me af of je je kinderen niet te erg belemmert in hun ontwikkeling. Maar verder vond ik er ook weinig mis mee. Die overheeeerlijke chocoladetaart zag er alleen niet te vreten uit en die man kwam er amper door heen met het mes ;)
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
<<

Raven

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2422

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Bericht 15 Mrt 2017 15:08

Re: Het beste voor je kind.

Ik ben het helemaal met je eens Marin over dat robot gezin
Maar ook met cbl dat ze niet helemaal 100% zijn oma worden van een robot en robots vergelijken met de slaven van 100 jaar geleden gaat wel een beetje ver.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*

Onze grote vent 22-08-2016

Onze kleine meid 27-02-2018
<<

Anoniem184

Bericht 15 Mrt 2017 15:20

Re: Het beste voor je kind.

Quizzle schreef:Op Facebook was er een Engels gezin met een extreme vrije opvoeding, met twee kinderen waarvan de oudste al schoolleeftijd was en geen onderwijs genoot. Hij hoefde niet te leren lezen en schrijven, op tijd, want dat zou ooit vanzelf wel komen.
Ik kan het filmpje nu niet vinden, maar daar had ik wel echt moeite mee.
Terwijl ik bij een veganistische opvoeding, en sommige andere (even uitgezonderd de eerste uitzending) mijn schouders meer kan ophalen en kan denken, 'vreemd maar ach'

Enne Maple, jij die 'werdt' met dt schrijft? Ik val bijna van mijn geloof.


Hahaha! Het was nog vroeg :palm:
<<

Anoniem245

Bericht 17 Mrt 2017 20:31

Re: Het beste voor je kind.

Dat Robot gezin vond ik echt maf, vooral dat stukje over oma worden van een baby robotje. Je kunt jezelf toch zo niet serieus nemen? Vond het echt doorgeslagen.
Dat hondengezin, tja.. Op zich behandelden ze de dieren wel echt als honden. En ze spiegelden voornamelijk alleen het gedrag van de kinderen met de honden. Vond ik ook een beetje gek hoor, maar had het extremer gedacht.
Die eco mensen vond ik wel cool, alleen die composthoop hoefde van mij niet helemaal. En het niet mogen mee doen met de traktaties vond ik ook erg ver gaan.
<<

Minx

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9643

Geregistreerd: 15 Jan 2014 01:42

Bericht 17 Mrt 2017 22:36

Re: Het beste voor je kind.

Ik vond die honden juist tof. Ik denk dat de kinderen er heel verl van leren. Ze zien precies wat voor invloed hun gedrag heeft op de honden. Die reageren super puur.

Dat groene gezin, ik lees haar blog wel eens is best interessant en ook wat meer genuanceerd dan het nu op tv te zien is.

En die kerel met z'n robot obsessie....
08-08-2015
<<

caribbeanlover

Bericht 18 Mrt 2017 14:06

Re: Het beste voor je kind.

Kira schreef:Dat Robot gezin vond ik echt maf, vooral dat stukje over oma worden van een baby robotje. Je kunt jezelf toch zo niet serieus nemen? Vond het echt doorgeslagen.
Dat hondengezin, tja.. Op zich behandelden ze de dieren wel echt als honden. En ze spiegelden voornamelijk alleen het gedrag van de kinderen met de honden. Vond ik ook een beetje gek hoor, maar had het extremer gedacht.
Die eco mensen vond ik wel cool, alleen die composthoop hoefde van mij niet helemaal. En het niet mogen mee doen met de traktaties vond ik ook erg ver gaan.


Ik heb niet alles gezien. Bedoel je dat als klasgenoten jarig zijn dat hun kids het niet mogen eten omdat ze niet zeker weten of het vegan is?
<<

Derpy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1492

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:58

Bericht 20 Mrt 2017 13:46

Re: Het beste voor je kind.

Ja, dan kregen die kinderen zelf een traktatie mee van thuis of kregen ze vijgen op school o.i.d.
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers