Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


vast bedritueel

<<

Anoniem250

Bericht 21 Feb 2017 22:08

Re: vast bedritueel

Avondritueel al vrij snel. Rond zes weken gok ik. Overdag heb ik heel lang op verzoek gedaan. Rond maand of 6 twee slaapjes op een vast moment. Verschonen, slaapzak speentje. Ik wieg haar even in mijn armen, aai over haar neusje, geef haar een kus en dan leg ik haar in bed. Dan valt ze binnen 5 minuten in slaap.
<<

Anoniem243

Bericht 21 Feb 2017 22:13

Re: vast bedritueel

Vanaf ongeveer 6 weken hadden we een ritueeltje omdat hij toen naar zijn eigen kamer ging. We deden gewoon voeden/verschonen/inbakeren/kusje in dezelfde volgorde. Wat later (drie maand denk) kwam daar een verhaaltje voorlezen bij (en werd inbakeren vervangen door pyjama en slaapzak aantrekken) en nog later tanden poetsen. Maar altijd alles in dezelfde volgorde, en zelfs dezelfde zinnetjes die ik tegen hem zei voordat ik een kus gaf en de kamer uit ging. Liep iets anders dan hadden we ook gegarandeerd heibel. Inmiddels is het wat minder 'strak'.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Suus