Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Negen Maanden Beurs

<<

Jip

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9986

Geregistreerd: 03 Jan 2015 11:04

Bericht 22 Feb 2017 16:13

Re: Negen Maanden Beurs

Het lijkt me eigenlijk wel geinig om heen te gaan, maar ik zou V niet meenemen denk ik. Als hoogzwangere lijkt het me niks.
Their smile makes me smileJanuari 2017 ♡ April 2019

https://www.instagram.com/stofspinsels/
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3506

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:43

Bericht 22 Feb 2017 19:42

Re: Negen Maanden Beurs

Ik ben er vorig jaar gewest omdat ik gratis kaartjes had gekregen en in Amsterdam werkte. We zijn na een half uur naar buiten gevlucht. Wat een horror show, ik vind het dus totaal geen aanrader.
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers