Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


"Bijzondere" verjaardag, vier je die?

<<

bosjesvrouw

Major Yipyapper

Berichten: 5015

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:03

Woonplaats: Friesland

Bericht 21 Feb 2017 23:19

Re: "Bijzondere" verjaardag, vier je die?

Ik vier meestal mijn verjaardag wel. Behalve 2 jaar geleden toen waren wij met vakantie. Dit jaar zijn wij weer met vakantie.
2014 2016
<<

Anoniem243

Bericht 21 Feb 2017 23:22

Re: "Bijzondere" verjaardag, vier je die?

Ik vier mijn verjaardag elk jaar wel. Voor mijn dertigste wilde ik inderdaad iets speciaals doen en heb ik man opdracht gegeven om iets te regelen, buitenshuis. Het werd een high tea op een toffe locatie met een select gezelschap, was heel tof!
<<

Anoniem221

Bericht 02 Mrt 2017 18:43

Re: "Bijzondere" verjaardag, vier je die?

Toen ik dertig werd had ik er verschrikkelijk moeilijk mee. Zo moeilijk dat ik niet meer in de spiegel durfde te kijken uit angst voor rimpels. Ik heb 30 dus absoluut niet gevierd. Achteraf denk ik: Wat heb je je aangesteld. Maar op dat moment was het zo'n grote angst waar ik niet vanaf kwam. 31 heb ik daarentegen wel weer groter gevierd. Gewoon in de herkansing.
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers