Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Jezelf moeten bewijzen omdat je een vrouw bent.

<<

Raven

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2501

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Bericht 16 Feb 2017 09:09

Re: Jezelf moeten bewijzen omdat je een vrouw bent.

Ik heb er wel mee te maken gehad op mijn vorige werk. Echt moeten knokken voor respect van de mannen.
Telkens weer bij een nieuwe die binnen kwam.

En dan was ik ook nog eens luchtmachter in een paarse landmachteenheid. Dan moet je je ook nog eens bewijzen dat je de landmacht wel waard bent.

Ik werkte bij defensie als leidinggevende van een groep monteurs (auto's en vrachtwagens).

Nu werk ik buiten defensie in een heel klein bedrijf en maakt het helemaal niet uit.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*

Onze grote vent 22-08-2016

Onze kleine meid 27-02-2018
<<

Miccie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1034

Geregistreerd: 02 Sep 2013 07:01

Woonplaats: Den Haag

Bericht 22 Feb 2017 10:15

Re: Jezelf moeten bewijzen omdat je een vrouw bent.

Qua leidinggevende functies merk ik het niet echt. Het is bij mijn organisatie wel divers.

Wat ik wel merk is dat toevallig in mijn team de ouderen mannen het moeilijk vinden dat er jonge meiden teamleider zijn of op gelijk niveau zitten.
Er wordt dan net gedaan alsof wij niets weten omdat we jong zijn en zij een bepaalde procedure al jaren zo doen en het is niet nodig is om dat te veranderen.

Mijn teamleidster is 30 jaar en kreeg van mijn directe collega (55 jaar) ook echt de opmerking dat ze een snotneus was. Daar gingen mijn nekharen van overeind staan. Je moet nog steeds respect hebben voor elkaar.

Gelukkig heb ik ook een paar oudere mannen in mijn team die weer het tegenovergestelde zijn :-). Je ziet dan ook gelijk dat de werkverhouding gewoon stukken beter verloopt. Zo lang je normaal met elkaar omgaat en elkaar de ruimte heeft. Je hoeft je dan niet te bewijzen.
Afbeelding

Afbeelding
Vorige

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers