Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Haarlotion

<<

stoplicht

Noob

Berichten: 189

Geregistreerd: 02 Sep 2013 13:40

Bericht 13 Feb 2017 16:52

Haarlotion

Onze dochter van bijna 14 maanden heeft prachtig krullen in haar haar. Echter als ze geslapen heeft, heeft ze achterop haar haar echt zo'n kroesplek/droge warboel.
Ik kam het tot nog toe iedere keer uit, met het geluk dat ze het lekker vindt als iemand aan haar haren zit.
Maar nu dachten we dat wellicht een goede haarlotion zou helpen om het achterop minder droog te hebben.
Wij gebruiken de producten van Naïf maar een haarlotion hebben zij nog niet.

Welke haarlotion hebben jullie of adviseren jullie?
<<

Liadan

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3222

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:10

Bericht 13 Feb 2017 21:43

Re: Haarlotion

Sinds kort heb ik de leave-in conditioner uit de link voor mijn dochter. Zij is wel wat ouders maar heeft elke ochtend zo'n plek op haar achterhoofd. Ik borstel het nu in de ochtend uit, spuit met een plantenspuit haar haar een beetje nat en doe dan dat spul erin en kneed haar krullen mooi, werkt super.
http://www.myhairshop.nl/mixed-chicks/2 ... r-8oz.html

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers