Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lekkere bodyolie gezocht (proefdiervrij)

<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4112

Geregistreerd: 22 Feb 2015 15:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 05 Feb 2017 23:41

Lekkere bodyolie gezocht (proefdiervrij)

Ik gebruikte altijd de olie van Vichy die echt heerlijk zomers ruikt (vleugje kokos ook). Helaas is Vichy niet proefdiervrij dus dat gebruik ik niet meer. Weet iemand een vergelijkbare olie die goed/snel intrekt en zomers ruikt?
<<

anoniem203

Bericht 06 Feb 2017 00:05

Re: Lekkere bodyolie gezocht (proefdiervrij)

Je hebt van het merk Therme verschillende body oils. Therme is proefdiervrij.

Ik heb zelf deze maar die is geloof ik sinds kort uit het assortiment. Maar hij ruikt zo lekker en het is ook nog eens geschikt voor na het zonnen/verbrande huid. Ook nog eens een sprayflacon wat ik echt ideaal vind bij olie.

Afbeelding

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers