Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Kiezen waarop je gaat stemmen

<<

Sugarfall

Kletskop

Berichten: 837

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:04

Bericht 09 Feb 2017 17:12

Re: Kiezen waarop je gaat stemmen

Ik heb net de stemwijzer ook even gedaan, even kijken of er nog meerdere al online staan, ik ga mijn keuze niet maken op alleen de stemwijzer haha. Heb ook zin in de debatten deze verkiezingen!

1. 90% VVD
2. 80% CDA
3. 80% SGP

Had zoiets wel verwacht (alleen SGP niet) ik denk dat ik uiteindelijk VVD zal stemmen.
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15406

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 09 Feb 2017 17:28

Re: Kiezen waarop je gaat stemmen

Is iemand bekend met de partij Nieuwe Wegen? Bij mij staat die partij gelijk met de VVD in de stemwijzer (en daarnaast nog de 50+ partij, maar die staat iets minder hoog, 60% t.o.v. 64%). Ik ken die partij helemaal niet. Heb net even hun partijprogramma gescand en het spreekt me wel aan zo op het eerste oog.

♥♥
<<

Geel

Bericht 09 Feb 2017 18:00

Re: Kiezen waarop je gaat stemmen

Don't do it! Die Jacques Monasch is echt een flapdrol eerste klas, soort Henk Krol-light. En niemand gaat op hem stemmen (ook al denkt 'ie zelf dat 'ie minstens twintig zetels gaat halen), dus je stem is een verloren stem. Als ik jou was, zou ik ff de programma's van VVD, CDA en D66 lezen, daar zit vast wel iets van je gading tussen ;-).
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15406

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 09 Feb 2017 19:14

Re: Kiezen waarop je gaat stemmen

Was ik inderdaad van plan hoor, om die programma's ook te gaan lezen. Stemmen op zo'n onbekende partij lijkt me inderdaad een verloren stem. Thanks Geel!

♥♥
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Thunder