Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Île d'Oléron - Frankrijk

<<

Anansi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 322

Geregistreerd: 02 Okt 2016 15:34

Bericht 29 Jan 2017 21:11

Île d'Oléron - Frankrijk

Ik ben op zoek naar een vakantiebestemming voor de zomervakantie. Dan willen we graag met de kinderen gaan kamperen in juli.

Nu kwam ik Île d'Oléron tegen tijdens mijn zoektocht. Wat mij aansprak was dat het niet zo ver rijden is, veel zonuren, strand in de buurt.

Wie is hier geweest? Tips en tops? Leuke campings?
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8216

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 29 Jan 2017 21:50

Re: Île d'Oléron - Frankrijk

Wij gingen in mijn kinderjaren altijd naar La Tranche Sur Mer, vaak mooi weer, zitten ook wat toeristische dingen, La Rochelle is leuk om te bezoeken en inderdaad goed aan te rijden.
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Niekske

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3572

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:16

Bericht 30 Jan 2017 09:22

Re: Île d'Oléron - Frankrijk

Ik ben een jaar of 6-7 geleden op îl d'Oleron geweest. Veel zon inderdaad, al hebben we toen ook wat regen gehad. Ik vond er toen niet zoveel te doen, maar ik was er met twee vriendinnen en heb dus niet opgelet of het leuk is met kinderen :P wat me wel is bijgebleven is dat de weg van het (schier)eiland naar het vaste land mega druk was. Wij zouden teruggaan met de bus en hebben onderweg naar de opstap plaats zo'n twee uur daar vast gestaan. De bus was gelukkig te laat, anders hadden we een probleem gehad.
AfbeeldingAfbeelding

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers