Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


16 personalities (MBTI)

<<

Spunks

Noob

Berichten: 26

Geregistreerd: 14 Sep 2017 19:24

Bericht 09 Apr 2018 09:31

Re: 16 personalities (MBTI)

Nkh schreef:Ik ben een INFJ en heb een relatie met een ESTP-er. We klikken heel goed, maar kunnen ook enorm botsen.
Iemand hier ervaring mee?

groetjes
Ja! Hier ook INFJ en ik heb een relatie met een ESTP. Is toch een uitdaging!
<<

Geel

Bericht 09 Apr 2018 11:35

Re: 16 personalities (MBTI)

Ik heb een vriendin die een ESTP is, terwijl hij een INFJ is. Dat botst ook vrij vaak, maar ze hebben er nu zeven jaar huwelijk op zitten en het gaat steeds beter. Volgens mij is dat een kwestie van continu uitleggen hoe het werkt bij jezelf en je verplaatsen in de ander.
<<

June

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2173

Geregistreerd: 04 Okt 2017 09:46

Bericht 09 Apr 2018 11:39

Re: 16 personalities (MBTI)

Wij zijn ENFJ en ISTP, maar dat gaat eigenlijk wel goed als we elkaars verschillen maar begrijpen (door uitleg en nieuwsgierigheid) en accepteren!
Elliot schreef:Hulde June, ik kan me heel goed vinden in jouw reactie!
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers