Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Weekend!

<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15413

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 20 Jan 2017 19:04

Re: Weekend!

Mijn weekend begint met dat ik alleen zit met m'n knaapjes. Zodra ik die in hun nest heb ga ik wat met m'n naaimachine frutten en daarna chips eten en netflixen.
Zaterdag is het open dag op m'n werk dus dan werk ik :( En ook hier worden kaarten voor ITGWO gescoord. 's Avonds date night met m'n man (dat is normaal op vrijdagavond maar hij werkt nu).
Zondag nog geen plannen. Hardlopen. In 't voren koken voor de week. Rock and roll dus!
#teammaple🍁
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4988

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 20 Jan 2017 19:20

Re: Weekend!

Ik was vandaag al vrij, vanmorgen eerst gezwommen en toen boodschappen gedaan. Daarna thuis wat aanrommelen. Toen naar school maar de meiden gingen allebei ergens spelen dus ben ik naar mijn paard gegaan. Toen de meiden weer op de verschillende adressen opgehaald en weer naar huis, daar hebben zij gespeeld en ik wat uitgezocht en toen kwam de buurvrouw om de haren van de meiden te knippen. En nu liggen de meiden naar het eten op de bank en kijken we een filmpje.

Morgen wil ik denk ik met mijn dochters gaan schaatsen en verder voor de dag en zondag geen plannen.
:heart: :heart: 2011
<<

Anoniem189

Bericht 20 Jan 2017 19:44

Re: Weekend!

Ik heb dit weekend weinig plannen. Vandaag de auto weggebracht en weer opgehaald bij de garage. Tussendoor is mijn vader nog even geweest en hebben we nog wat dingen bij de Action gekocht. Zaterdag en zondag zijn we thuis, doen we boodschappen, het huishouden en verder kijken we nog wel.
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6022

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:32

Bericht 20 Jan 2017 19:53

Re: Weekend!

Vanavond ga ik naar het zwembad, morgen en overmorgen studeren. Misschien nog even iets uitproberen om te bakken en/of een spelletje spelen 's avonds, maar dat zie ik nog wel.
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6915

Geregistreerd: 11 Dec 2013 12:19

Bericht 21 Jan 2017 23:30

Re: Weekend!

Veel plezier met je babyshower morgen, Marin!

Gisteren heb ik de hele dag gewerkt en 's avonds had ik nieuwjaarsreceptie van mijn werk.
Vandaag ben ik gaan fietsen met mijn zoontje en in de late middag kwamen mijn nichtje en neefje, die blijven hier logeren.
Morgenmiddag komt mijn zus haar kinderen weer halen. Als zij weg zijn, rijden wij naar mijn ouders.
2012 & 2016
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 7242

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:04

Bericht 22 Jan 2017 01:48

Re: Weekend!

Marin, Kreef en Katie :'gewoon' hier in Venlo, we konden dus fijn op de fiets (al was dat op de terugweg wel koud!). En we hebben echt heerlijk gegeten. Heel uitgebreid 5 gangen, maar we kregen steeds nog allemaal hapjes tussendoor, dus het waren meer 7-8 gangen. En het was allemaal super, zaten ook echt best aparte dingen bij die ik nog nooit op had of zelfs niet kende. We hebben er bijna vijf uur gezeten, echt genoten en een heerlijke avond gehad!
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers