Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hoe vergevingsgezind ben jij?

<<

Vintage

Kletskop

Berichten: 970

Geregistreerd: 02 Sep 2013 18:27

Bericht 23 Jan 2017 10:28

Re: Hoe vergevingsgezind ben jij?

Ik zou aangeven dat ik merk dat het me nog behoorlijk dwars zou zitten en dat het me flink geraakt heeft wat ze heeft gedaan en heeft gezegd. Dan heb je op een 'volwassen' manier kunnen uiten wat je dwars zit en wat het met je doet en zij kon het zich dan verder op soppen als ze weer zo reageerde zoals ze al eerder heeft gedaan.

Dan zou ik wel mijn grens trekken en aangeven niet meer te willen dat de kinderen nog met elkaar spelen en dat je afstand van haar neemt.
Happiness comes
from within you.
You'll never find it by
chasing relationships,
jobs, beauty, money.
Happiness Always
starts within.
<<

Anoniem197

Bericht 26 Jan 2017 05:04

Re: Hoe vergevingsgezind ben jij?

Hoe is het de afgelopen dagen nog gegaan?
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers