Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Eenoudervakantie

<<

Zoux

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 43

Geregistreerd: 06 Apr 2015 21:36

Bericht 07 Jan 2017 17:43

Eenoudervakantie

Zijn er meiden hier die ervaring hebben met eenoudervakanties? Ik zit er over te denken namelijk. Twee jaar geleden vond ik mijn kinderen er nog net iets te jong voor (destijds 2 en 4), maar nu zie ik het wel zitten :). Vragen als: waar ben je geweest? Met welke organisatie? Hoe was het georganiseerd? Hoe vond je het? Hoe was het voor de kinderen? Evt. de prijs? Etc.. Alle tips zijn welkom!
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11842

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 07 Jan 2017 19:40

Re: Eenoudervakantie

Ik weet dat Pompoen het een paar jaar geleden heeft gedaan.

Ik ben wel vorige zomer op vakantie geweest met estivatie. Op dezelfde camping stonden ook eenouder vakanties. Ik moet zeggen dat het goed geregeld was. Iedere avond werd er voor iedereen gekookt ( ouders, kinderen en de singels). Tevens waren er verschillende activiteiten waar je, je voor kon inschrijven.
Tevens werden er voor de kinderen één of twee nachten een bivak georganiseerd ( leeftijd afhankelijk hoeveel nachten) zodat de ouders een avondje vrij hadden. Voor de ouders was er die avond een wijnproeverij.
Ik ben ook een nacht mee geweest met een spooktocht. De kleintjes liepen als eerst en de pubers als laatste, dus daarin werd ook rekening gehouden dat het niet te donker was.
Van wat ik vanaf een afstand kon zien, vond ik het vanuit estivant goed geregeld voor één oudervakanties.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Jeanette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 955

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:31

Bericht 07 Jan 2017 20:17

Re: Eenoudervakantie

Geen ervaring mee, maar toevallig vorige week in Praag een stel leren kennen die elkaar op een eenoudercamping hebben ontmoet. Vond ik zo leuk!
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 17376

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 07 Jan 2017 21:30

Re: Eenoudervakantie

Mijn moeder is met mij en mijn broertje een x op vakantie geweest met Cirkel. Kamperen in Frankrijk. Ik wilde eigenlijk al niet meer mee dus voor mij was het een stomme vakantie maar de insteek zie ik nu achteraf was wel heel tof en ik denk dat het voor m'n moeder een erg veilige en leuke manier was toch te kunnen kamperen. Er werd ook best wel van alles georganiseerd zonder dat het als een enorme verplichting voelde.
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers