Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Outlook vraag

<<

Anoniem239

Bericht 04 Jan 2017 16:05

Outlook vraag

Help!

Ik heb perongeluk het leeslettertype van mijn outlook aangepast in formaat mini.
Elke keer als ik een mail opstel dan zijn de letters in het scherm dus heel klein. Ook al is het lettertype wat ik gebruik (11) gewoon hetzelfde gebleven. Mensen ontvangen mijn mail ook normaal.
Ik ben al dagen aan het kijken hoe ik dit weer groter krijg maar ik kom er niet uit. Ook niet via google. Kan iemand van jullie mij helpen?

PS. het lijkt dus alsof het scherm waarin ik typ op 60% staat ipv 100%.
<<

Anoniem239

Bericht 04 Jan 2017 16:14

Re: Outlook vraag

En ik weet het al! Toevallig stond er een collega hier en hij wist het.

ctrl indrukken en dan scrollen met het wieltje van de muis. :banaan:
<<

Anoniem304

Bericht 04 Jan 2017 16:20

Re: Outlook vraag

Of ctrl en 0 intikken.

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers