Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Rotterdam

<<

Anoniem313

Bericht 08 Mrt 2017 16:44

Re: Rotterdam

Tapas zit ik niet zo in, maar Hemel op Aarde hoor ik vaker en Destino schijnt ook goed te zijn.

Eetcafé-bistro stijl zou je bij Pierre kunnen kijken, of FG bistro in de Hofbogen. Op Katendrecht (waar ook de Feniks loods zit) heb je het Deliplein en daar zitten bv Kwiezien, en Bistrot du Bac, ook leuk. In een weekend moet je voor de fijne restaurantjes wel reserveren.
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:55

Bericht 08 Mrt 2017 16:45

Re: Rotterdam

Ik sluit me aan bij Caulfield.

Wat betreft tapas-achtige-restaurants: de Hemel op Aarde is inderdaad erg goed. Ook Destino is een aanrader!

Daarnaast, voor een gezellig, leuk en onwijs goed eetcafe-restaurant met de allerleukste kok in de keuken moet je bij mijn vriend zijn: Café S.tob.be :smile:
<<

Anoniem313

Bericht 08 Mrt 2017 19:45

Re: Rotterdam

Werkt jouw vriend daar Parisiennne? Wat grappig! Echt zo'n Rotterdamse of eigenlijk Kralingse klassieker he? Ik ben er tot mijn schande nog nooit geweest. Ik werk er tegenwoordig redelijk in de buurt dus ik moest het maar eens doen eigenlijk. Ik ga wel eens naar Vicini en dan loop ik er langs.
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:55

Bericht 08 Mrt 2017 20:49

Re: Rotterdam

Ja, een waar begrip in Kralingen inderdaad. Generatie op generatie, heel Kralingen komt er. Dat is het mooie eraan. Het jammere is dat velen niet weten dat er onwijs goed gegeten kan worden en dat ze een mooie menukaart hebben.

Wat leuk dat je in de buurt werkt. Waar zo ongeveer? Moet je zeker eens een hapje eten of gewoon een drankje doen bij S.tob.be. Is erg gezellig! Wie weet kom ik je weleens tegen. Ik woon ook nog eens in de straat, bijna aan het eind, bij de Plas.
Vorige

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers