Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Statistieken van het jaar 2016 en van december

<<

Burgemeester Lotte

Bericht 01 Jan 2017 21:47

Statistieken van het jaar 2016 en van december

:vuurwerk: Lieve forumleden,
we wensen jullie allemaal een gelukkig, gezond en liefdevol 2017 toe, waarin hopelijk al jullie dromen werkelijkheid worden!
:vuurwerk:

De eerste dag van de maand brengen we jullie zoals gewoonlijk de statistieken van de afgelopen maand. Vandaag krijgen jullie daar een jaaroverzicht van 2016 bij! Want wat is er afgelopen jaar weer veel gebeurd op het forum.

Wisten jullie bijvoorbeeld dat er in 2016 69 forumbaby's geboren zijn? Daarnaast zijn 9 forumsters in het huwelijksbootje gestapt.

Op 10 januari 2016 meldden we dat er 1558 gebruikers waren op het forum. Nu 1780 gebruikers. Afgelopen jaar hebben dus weer 222 nieuwe leden zich aangemeld. Hartstikke leuk! Als je dit leest en denkt: dat was ik, maar ik heb nog niet zoveel geplaatst, maar dat zou ik wel willen. Wat ons betreft ben je van harte welkom om dat te doen!
Het aantal posts is ook gestegen dit jaar. Op 1 januari 2016 hadden we 693.686 posts geplaatst. Vannacht stond de teller op 896.935 post. Afgelopen jaar hebben we dus 203.249 berichten met elkaar gedeeld! Dat is ongeveer 114 berichten per forumlid.

Nu denken jullie natuurlijk: nou, niet iedereen heeft dat aantal geplaatst. Dat klopt! Cotton wist afgelopen jaar zelfs de titel van The President in de wacht te slepen en op een totale hoeveelheid van 15.000 posts te komen. Gefeliciteerd, Cotton!

Wisten jullie trouwens dat het 18000e topic op 30 april geplaatst werd?

1 miljoen posts
Zoals hierboven te zien is, hebben we geen 1 miljoen posts gehaald in 2016. Toch is van alles geprobeerd om wel aan dit aantal te komen. Zo werd een topic over het driejarig bestaan van het forum op 31-08-2016 actief gebruikt om het aantal posts te registreren en op te hogen om toch maar op 1 miljoen te komen. Toen bleek dat het niet meer dan 900.000 posts zouden worden, is op het nippertje ook nog een afteltopic geopend.

Om dit stuk positief af te ronden: de 800.000e post is dit jaar wel geplaatst en wel door Tom op 27-06-2016.

Forumverjaardagen

Op 1 maart bestond het forum 2,5 jaar. Sindsdien is het mogelijk om de berichten waarin je bent gequoot te zien. Dat kan via deze link: search.php?search_id=quotedposts.

Op 31-08-2016 bestond het forum 3 jaar . Ook dit jaar waren er weer veel forumsters die vrijwillig prijzen hebben verloot. Hartstikke leuk en er waren allemaal blije winnaars. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen: heel erg bedankt!

Rubrieken en forumactiviteiten
28 januari publiceerden we de eerste trouwrubriek. In die rubriek vertelden forumsters over hun trouwdag. Alle deelnemers willen we bedanken voor hun open, eerlijke en enthousiaste verhalen.

Na een lange reis is ook Bungel in maart weer teruggekomen op het forum en ze ging bij verschillende forumfamilies op bezoek. Toch werd ze niet overladen met aanmeldingen van logeeradressen . Bliss kwam nog wel met een idee voor een vervanging. Denken jullie dat het idee van Bliss meer logeeradressen trekt?

Dit jaar hebben 24 forumsters meegedaan aan de EK-pool. Mizz_S ging er met de winst vandoor!

Burgemeesterzaken
Burgemeester Johanna stopte in oktober als burgemeester van dit forum. Nogmaals ontzettend bedankt voor je inzet al die tijd!

In november zijn Burgemeester Nova en Burgemeester Lotte het burgemeesterteam komen versterken.

Zonder jullie, lieve forumleden, was dit natuurijk allemaal niet mogelijk geweest. We willen jullie dan ook allemaal heel erg bedanken voor jullie enthousiasme, meningen, medeleven en vele postst afgelopen jaar! Er zijn veel verdrietige dingen gebeurd, maar ook veel mooie dingen. Wij vinden het fijn om te zien dat de saamhorigheid hier er altijd weer voor zorgt dat er naar ieders verhaal geluisterd wordt en dat iedereen kan rekenen op medeleven als het nodig is. Dat er nog maar vele mooie forumjaren mogen volgen!

Over naar de orde van de dag: de statistieken van december!

Babynieuws
In december hebben forumsters met ons gedeeld dat ze een baby verwachten in het nieuwe jaar. Kiwi, Fientje, Cavia, Appel en SummerBeach: van harte gefeliciteerd! We hopen dat jullie allemaal een zeer voorspoedige zwangerschap hebben!

Niekske, Elvie, Diantjuh en Pleun zijn klaar met hun zwangerschappen en hebben een baby in hun armen mogen sluiten in december. Gefeliciteerd dames en veel geluk met jullie nieuwe familieden!
Natuurlijk werden er weer verjaardagskaarsjes uitgeblazen. Suus, Exogenesis, Guattari, Poison, Toet, Ilovethe90's, Marin, Chocolate Cookie, Caribbeanlover,nijntje, Flower, Knillis Caramba, Marilyn, teletascha, Ella en Blondje26x nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen! Hopelijk hebben jullie allemaal een gezellige dag gehad!

Trouwnieuws
Kees is getrouwd afgelopen maand. Gefeliciteerd, Kees! Hopelijk hebben jullie samen een prachtige dag gehad!

Lennox bracht het nieuws naar buiten dat ze verloofd is. Proficiat en veel plezier (en succes) met de voorbereidingen

Sterkte en veel liefs
Afgelopen maand was niet voor iedereen een maand boordevol goed nieuws. We willen jullie laten weten dat er aan jullie wordt gedacht: Mzcharlotte, Zero, Sheherazade, ikknutsel, Madame Butterfly, Bimbam, Teun, Keshi, Ikke, Oreo, Katrien, saskias, Raaf en Victoria.

Huizennieuws

Olifant heeft haar huis verkocht. Gefeliciteerd Olifant!

Werkzaken

Ikknutsel en Atelier Madame hebben allebei een nieuwe baan gevonden. Gefeliciteerd en veel geluk in jullie nieuwe functies!

Caramba heeft een vaste aanstelling gekregen. Gefeliciteerd met dit fijne nieuws!

Actualiteiten
Bekende televisiekok Joop Braakhekke is deze maand overleden. Bij zijn overlijden werd ook op het forum stilgestaan.

Met Expeditie Robinson werd op het forum flink meegeleefd de afgelopen maanden. Deze maand werd de winnares bekend en daar was een groot deel van de volgers erg blij mee.

Het einde van het jaar zorgt ook voor evaluaties van het vorige jaar en goede plannen voor het nieuwe jaar. Op het forum was dit ook weer zichtbaar. Er is bijvoorbeeld een nieuw topic geopend met challenges in 2017. Er werd een topic geopend met de tekst This time next year... waarin je kunt vertellen hoe je denkt dat het rond deze tijd over een jaar er voor jou allemaal uitziet. In december werd er ook geschreven in het topic met goede voornemens. En op de valreep werd nog een e(i)ndejaarsborrel georganiseerd!

Forumzaken
Goed nieuws dit jaar! Alle Sinterklaaspakketjes en alle Kerstpakketjes van de forumsinten en -kerstvrouwen kwamen dit jaar (op tijd!) aan. Hoera :thumbsup: :sss:!

Vanaf vandaag (1 januari 2017) veranderen er wat zaken op het forum. Zo verwijderen we geen topics meer die na 31 december zijn gepost. Lees de ins & outs over deze wijzigingen in dit topic.

Forumweetjes
* De gemiddelde forumsessie duurde 8 minuten en 13 seconden.
* Net iets meer mensen forummen via hun telefoon (38.25%) dan via een desktop (38.01%). Het minst wordt geforumd via een tablet (23.74%).
* Er waren ook weer interessante zoektermen:
- aline 4 handen op 1 buik
- zeg maar yes kaassoep
- wat te maken voor kerst
- hoeveel ballen in kerstboom
- sintallabub
- 10 redenen tegen serious request
- afstudeerscriptie ziekenhuis verpleegkunde
- als je iemand via faceboek een vriendschap verzoek stuurt en dat trek je in ,ziet diegene dat?
- blijf rustig ik ga alleen een stukje voorlezen
- de leuke mannen zijn op

Dat was het weer voor deze keer! Kun je nou geen genoeg krijgen van de statistieken? Lees dan die van vorig jaar eens terug:
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
<<

Anoniem315

Bericht 01 Jan 2017 21:53

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Sintallabub? Wahah!!

Fijne statistieken weer. Bedankt lieve BM's!
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8822

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:17

Bericht 01 Jan 2017 23:14

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Leuk zo'n overzicht van het afgelopen jaar!
2012
2016
2020

Instagram
<<

Anoniem280

Bericht 01 Jan 2017 23:49

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Jaa leuk om te lezen.
Jullie hebben er weer iets mooier s can weten te maken.
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 16903

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 02 Jan 2017 09:31

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Exogenesis schreef:Sintallabub? Wahah!!- blijf rustig ik ga alleen een stukje voorlezen??

:D :D
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 41975

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 02 Jan 2017 11:56

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Jullie begrijpen dat ik nu die kaassoep even op heb gezocht he! :)

Leuke statistieken en maak er maar een mooi forumjaar van!
Let's discover the world together.

Afbeelding

Afbeelding
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2141

Geregistreerd: 22 Apr 2014 10:27

Bericht 02 Jan 2017 21:58

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Leuk gedaan weer, altijd leuk om terug te lezen!
<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2341

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:28

Bericht 03 Jan 2017 22:08

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Wat leuk geschreven weer!!
Afbeelding
Afbeelding
<<

zonneschijn

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4886

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:28

Bericht 03 Jan 2017 22:13

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Leuk om te lezen allemaal.
Trots op mijn stoere ventje!
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9632

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 03 Jan 2017 22:26

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Heel leuk weer om te lezen!
Die zoektermen :smile:
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11683

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 04 Jan 2017 11:00

Re: Statistieken van het jaar 2016 en van december

Heel erg leuk weer en die zoektermen geweldig
Afbeelding

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers