Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Mooiste/ liefste bericht

<<

Anoniem210

Bericht 31 Dec 2016 18:17

Mooiste/ liefste bericht

Wat is het mooiste/ liefste bericht wat jij afgelopen jaar hebt ontvangen?
Een bericht kan je op verschillende manieren hebben ontvangen, een kaartje, een appje, een smsje.
<<

Anoniem187

Bericht 31 Dec 2016 19:51

Re: Mooiste/ liefste bericht

Ohh ik heb er verschillende. Erg dierbaar. Ik bedenk me nu dat ik ook via WhatsApp een paar erg mooie/lieve berichten heb ontvangen. Eigenlijk zou ik die uit moeten printen <3
<<

Anoniem185

Bericht 31 Dec 2016 19:55

Re: Mooiste/ liefste bericht

Ik heb een heel lief gesprek gehad afgelopen week, helaas niet zwart op wit, maar wel heel bijzonder. Juist omdat we elkaar niet zo goed kennen.

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers