Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Afvaltopic 2017

<<

Anoniem298

Bericht 17 Jul 2017 11:51

Re: Afvaltopic 2017

Ik snap je. Hoeveel moeite is het nou om jou even op de hoogte te brengen? Fijn dat je je hart zo kunt luchten bij je coach, een buitenstaander kan altijd weer een andere kijk op een situatie geven. Ik hoop dat je je daarna weer wat beter voelt :hug:
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4004

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 17 Jul 2017 14:59

Re: Afvaltopic 2017

WoW Jet! Knap hoor! Zes kilo is veel!

Whatever, wat klote zeg en erg raar hoe jouw ouders daarmee omgaan. Niet iedereen geeft evenveel om (bepaalde) dieren, maar met een beetje inleveingsvermogen hadden ze geweten dat dit jou wel aan zou grijpen. Dat argument over je zus vind ik eerlijk gezegd wel onzin, ze hadden het ook gewoon aan jou wel kunnen vertellen en vragen om je mond te houden.

Beweging moet ik nog aan beginnen. Ik heb er vaak in de avond geen zin meer in, hoewel dat een van de weinige momenten is dat het kan. Maar dat is dus een schop onder mijn kont en gewoon gaan doen, eigenlijk.
Het weekend ging erg goed, een verjaardag doorgekomen zonder taart en chips en toastjes, leve de mensen die komkommer en tomaatjes op tafel zetten! En een avondje bioscoop met alleen 1 wijntje (dus geen chips ofzo).
Ik heb alleen te vaak op de weegschaal gestaan en die is nog niet verder naar beneden. Dus ik wil er nu pas weer donderdag op.
<<

Pannetoet

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1379

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:10

Bericht 18 Jul 2017 10:30

Re: Afvaltopic 2017

Ben ik weerr :) God allemachtig wat is er veel geschreven zeg haha

@ Soleil: Wauw wat goed zeg! Dat motiveert ook, heel fijn!

@ Whatever: Aah wat rot zeg :( Hoe gaat het nu met je? Anderzijds is het wel bevorderlijk voor het afvallen haha. Maar dat is echt niet tof dat je ruzie met je ouders hebt, bah zeg! Maar de reden waarom kan ik inkomen, dat is echt niet leuk dat ze dat zonder overleg doen..je wordt dan echt even voor het blok gezet dat je hondje ook ineens weg is, jakkie! Wel fijn en lekker dat je je hart kan luchten bij je coach, heb je daar nog iets aan tips oid van gehad?

Oké, hoe gaat het bij mij? Goede vraag...het afvallen gaat echt zwaar k*t, zoals jullie misschien wel gelezen hebben had ik een implanon waardoor ik 9(!!) kg ben aangekomen. Die is er nu ruim 2 weken uit maar er gaat vooralsnog geen kilo vanaf, zelfs geen gram :confused: Dus dat frustreert enorm eerlijk gezegd want ik sport wel 2-3x per week. Maar goed volgens de gyneacoloog duurt het 4-6 weken voordat alle hormonen etc uit je lichaam zijn.. Het sporten gaat dus wel goed haha! Verder moet ik denk ik naar mijn eten kijken maar dat vind ik zo lastig want wat is nou goed- en gezond?
Wat als het lukt
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5255

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 21 Jul 2017 08:40

Re: Afvaltopic 2017

Soleil: Dat vond ik ook imderdaad, we hadden het rustig mijn zus wat later kunnen vertellen maar niet mij. Hoe ist daar? Ben je blij met je weegschaal gisteren? Vet goed dat je zo'n verjaardag helemaal goed doorkomt, ik kan dat toch niet haha. Maar dan probeer ik één ding en een kleine portie te nemen. Scheelt wel veel als er iig ook gezonde dingetjes te pakken zijn!

PT: wat kut zeg! Ik vrees dat dat er ook een stuk moeilijker af zal gaan dan het eraan gekomen is. Je houdt natuurlijk geem 9kilo vocht vast dus waarschijnlijk heeft het effect op je eetlust en daardoor op je gewicht gehad. Doorzetten! You can do it! Naar je eten kijken willen hier altijd mensen meekijken en het hangt er ook vanaf wat jij wilt en wat voor jou praktisch en haalbaar is. Qua afvallen is eten en bewegen belangrijk maar qua resultaat is op je eten letten effectiever dan meer bewegen. Je verbrandt nu eenmaal een stuk moeilijker calorieën dan je naar binnen werkt. Als die 3x in de week sporten geen verschil maakt moet je dus je calorieën gaan verlagen. Misschien ook aan de myfitnesspal?

Hier gaat ie nog steeds goed. Ben bij mijn ouders nu sinds dinsdag en deze weegschaal is minder lief dan de mijne, maar ook op deze ben ik al een halve kilo kwijt weer in 5 dagen. Dus van het weekend thuis weer even kijken.
<<

Pannetoet

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1379

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:10

Bericht 24 Jul 2017 18:12

Re: Afvaltopic 2017

@ Whatever: Ja daar ben ik ook bang voor.... al viel ik hiervoor altijd wel vrij makkelijk af als ik erop lette maar we zullen zien:) Maar wat goed dat je afgevallen bent! Enne de weegschaal bij iemand anders is altijd minder lief, hier hetzelfde hoor...ik ben bij mijn moeder altijd zwaarder dan thuis haha dus ik weeg mij alleen nog thuis :P

Ik had myfitnesspall geïnstalleerd maar hij kent heel veel dingen niet, of ligt dat aan mij? Mango- en nog veel meer fruit staat er niet in..of ik doe iets niet goed haha dus nu heb ik een andere app: Lifesum, die werkt wel fijn! Ik ben vandaag begonnen :P Afgelopen woensdag is mijn kies getrokken waardoor ik 2 dagen niet zoveel kon eten wat wel bevordelijk was voor het gezonde eten haha! Tenminste ik heb nu echt de goede flow te pakken. En wat ik vandaag heb gegeten:
- Ontbijt: 200ml Alpro Soja (Soja omdat ik lactose intolerant bent) met een kwart mango in stukjes.
- Lunch: Een boterham met kipfilet en een halve galiameloen
- Tussendoor: Handje amandelen
- Diner: Salade home-made (Quinoa, kip, rode paprika, appel, komkommer, slamix, theelepel huttenkase en iets honing

Volgens de Lifesum app zit ik nu op ruim 700kCal...vrij weinig eigenlijk maar ik heb geen moment honger gehad...
Wat als het lukt
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2428

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 24 Jul 2017 22:12

Re: Afvaltopic 2017

Goedenavond dames!

Daar ben ik ook weer na een lange periode van afwezigheid. Ik was de draad even kwijt, maar heb hem inmiddels weer gevonden. Het zijn best stressvolle en hectische weken geweest, waardoor ik dan zo lekker ga emotie eten haha

Ik ben vorige week begonnen en inmiddels 1,9 kilo kwijt, toch wel lekker!
Ik sport 2x in de week vrij intensief, met een personal trainer soort van.

We gaan vrijdag op vakantie, maar zitten gewoon op een park in Nederland dus ik hoop me te kunnen gedragen!

Excuses voor hef plempen hoor, ik reageer even snel via mijn telefoon maar wilde toch wat laten horen.

Goed bezig dames! Pannentoet (even serieus - ik lees als ik je naam snel lees pannenkoek en krijg dan gelijk trek) balen van die 9 kilo zeg! Was je daarvoor al te zwaar? Ik hoop dat je ze eraf krijgt!
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4004

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 01 Aug 2017 08:57

Re: Afvaltopic 2017

Toch weer een vraag:
ik val niet meer af. Ik eet nu meestal tussen de 1300 en 1400 calorieën, sport nagenoeg niet, ik rij wel drie keer per week paard.
Maar het afvallen staat nu dus stil.
O: havermout met een appel en een cracker met een plakje vleeswaren. 277 cal
T: fruit en koffie met melk. 120 cal
L: twee boterhammen en twee crackers. Ongeveer 300/330 cal
T: koffie met melk. 45 cal
D: ik eet gewoon mee, wel iets kleinere portie. Ik vul altijd maar 600 in, maar lastig inschatten.
T: thee met een paar snoeptomaatjes. 30 cal

Is de conclusie dat ik moet gaan sporten?

Parel: binnen een week 1,9 kilo is snel joh!
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 01 Aug 2017 09:03

Re: Afvaltopic 2017

Ik zou niet direct nog minder kcal gaan eten. Dat is het eerste wat mensen geneigd zijn te doen, terwijl je juist ook de verbranding nodig hebt om te kunnen afvallen.

Je zou nog kunnen overwegen thuis 2x per week een HIIT training te doen. Voer dit niet direct op tot hele absurde perikelen maar begin gewoon eens met een thuistraining volgens het HIIT principe. Kan zijn dat je nu een plateau hebt bereikt, en dat je iets nodig hebt om dat te doorbreken.
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4004

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 01 Aug 2017 11:26

Re: Afvaltopic 2017

Ik ben blij dat je dat zegt, ik zag namelijk ook niet zo goed waar ik nog calorieën moest weglaten, zonder echt op een hongerdieet uit te komen. En dat laatste wil ik absoluut niet.
Die training ga ik even uitzoeken op een rustig moment. Ik ben wel bekend met de video's van Jillian Michaels, is dat te vergelijken? Die heb ik nog onder mijn favorieten staan.
Bedankt trouwens voor je reactie!
<<

anoniem203

Bericht 02 Aug 2017 12:12

Re: Afvaltopic 2017

Ik neem even pauze en ga na de zomervakantie weer verder. Het wil gewoon even niet maar gelukkig kom ik ook verder niet aan. 28 Augustus gaan we weer streng! En voor nu ga ik even genieten van de vakantie :) Jammer dat ik mijn tweede doel niet haal maar zo werkt het gewoon niet. Ik wilde voor dat we echt op vakantie gaan 10 kilo te zijn afgevallen (21-8) maar helaas. Maar komt allemaal goed. Die -7,5 is mij gelukt dus die andere 7,5 gaat mij ook gewoon lukken!
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14227

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 02 Aug 2017 13:34

Re: Afvaltopic 2017

Het kan zijn dat je op een plateau zit Soleil en dat je daardoor even stil staat. Als ik je calorieën tel kom ik zo rond de 1300 uit. Waarschijnlijk moet je juist wat meer binnenkrijgen, zo rond de 1500. In combinatie met je sporten zou je dan wel af moeten vallen.

Doe je krachttraining? Spieropbouw is vetafbraak!

Edit: ik lees dat je niet sport, op paardrijden na. Dan zou ik daar toch echt mee starten, bijvoorbeeld zo'n HIIT training zoals Caro benoemd.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5255

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 02 Aug 2017 21:08

Re: Afvaltopic 2017

Ook ik denk dat je niet nog minder moet gaan eten Soleil, ik vind dat je al enorm laag zit!

Jammer dat het even niet lukt Ava. Maar inderdaad even pauze inlassen dan en er niet je vakantie door laten frustreren. Min 7.5 is ook hartstikke mooi voor je vakantie en denk even eraan dat je dat waarschijnlijk een x aantal weken/maanden geleden ook hartstikke fantastisch zou vinden! Zou dan je vakantie inderdaad vooral stabiel houden en daarna weer lekker verder.

Ik ben een beetje gefrustreerd dat ik ook stil sta al een week, maar tegelijkertijd sta ik op bijna -4 in een maand, dus ik mag niet klagen. Moet maar gewoon even doorzetten.
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9498

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 02 Aug 2017 21:10

Re: Afvaltopic 2017

Even lurken maarreh, paardrijden geen sport? Dan train je toch behoorlijk wat spieren mee hoor! Zou ik zeker niet onder de noemer 'Ik sport niet' plaatsen.
Gewoon even een hart onder de riem dat je heus geen couch potato bent :)
❤ augustus 2015
❤ juni 2018
❤ januari 2022
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4004

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 02 Aug 2017 21:52

Re: Afvaltopic 2017

Ah jullie zijn lief! Bedankt voor de reacties en de tips. Ik heb veel aan jullie!
Bij het paardrijden komt ook het uitmesten en verzorgen, dus je hebt gelijk dat het wel degelijk sport en beweging is.
Waarschijnlijk is het echte aantal calorieën trouwens toch hoger want ik doe ook boter op mijn boterhammen enzo, maar dan vind ik het teveel werkt om in te vullen :P

Ava: ik vind dit heel knap van je. Je bent 7,5 kilo afgevallen, maar kan ook eerlijk blijven en even pauze nemen. Dan kun je na de vakantie weer met goede energie verder. Dan gaat die andere 7,5 ook lukken!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5255

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 03 Aug 2017 11:17

Re: Afvaltopic 2017

Ah ok, dat soort dingen scheelt wel ja! Ik zou wel even opletten hoeveel je ongemerkt niet bijhoudt dan (moet nu even aan de secret eaters aflevering denken waarbij die vrouw iedere dag salades at maar met een enorme scheut olijfolie steeds haha). Ik ben er toch wel secuurder in geworden toen ik merkte hoe erg die olijfolie bij je sla, boter op je brood en bertolli/olijfolie bij je aardappeltjes/vleesje aantikken op een maaltijd. Mijn scheutjes zijn ook kleiner geworden. Oh en paardrijden, zeker een beetje fanatiek lichtrijden of serieus dressuur is echt wel sport hoor. Mensen die dat niet vinden hebben nooit paard gereden. Hooguit paard gehobbeld. En dan komt de verzorging er nog bij. :)

Ik had gisteren een enorme baaldag van jet stilstaan en gezondigd met EN chips EN mokkaboontjes EN een minicalippo. Maar goed. Ik ga nu weer goed verder en vanochtend ontbeten met havermoutpap met appel en kaneel. Dat is toch wel heel lekker.

En morgen ga ik een barre class doen!
<<

Briggy

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1526

Geregistreerd: 19 Nov 2015 16:49

Bericht 04 Aug 2017 11:02

Re: Afvaltopic 2017

Ik ben erg benieuwd wat je van die barre class vond!
AfbeeldingAfbeelding
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5255

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 04 Aug 2017 11:07

Re: Afvaltopic 2017

Ik ben echt net terug en vond het superleuk! Mijn bovenbenen protesteerden net wel even bij de bovenste paar treden toen ik thuis kwam (woon twee hoog) haha!

Hele goeie high intensity maar low impact work out. En superleuk, variabel, veel korte sets steeds iets anders, leuke muziek. Superleuke meid die het gaf. Heel tof ook dat ze alles heel accessible maakte, squats en sumos en alles hoeft niet zo laag maar zo laag als voor jou goed voelt en dan wel steeds je een beetje pushen om je grens te verleggen. En de betere in de groep (er trainden er ook 3 mee die zelf bar class gaven en mijn huisgenootje doet het dus ook en die is ook echt extreem sportief en olympisch cheerleader geweest) kunnen het allemaal uitdagender maken door de oefeningen extra moeilijk uit te voeren. Waar ze dan steeds suggesties voor gaf, maar iedereen deed het gewoon op zijn eigen level en dat was ok. Heel fijn.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9665950164

Werkt die link? Zoiets dus. Aantal van die oefeningen deden we nu ook. Ook op de vloer en dus met muziek. Aan het eind nog stretchen.

Ja nee het was heel leuk. Echt even een uur knallen. Ben benieuwd of ik morgen spierpijn heb haha! Heb heel veel oefeningen echt lopen trillen dus denk het wel!
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14227

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 04 Aug 2017 15:33

Re: Afvaltopic 2017

Klinkt alsof je wel spierpijn gaat krijgen WE!

Ik baal van mijn eetgedrag! Ben een tot twee kilo zwaarder dan vorig jaar rond deze tijd en wil het er weer af hebben. Sporten doe ik genoeg, deze week twee keer bootcamp en twee keer pt maar ik eet gewoon niet gezond genoeg. Nou ja, de basis is wel gezond maar ik snaai teveel.

Dus ik ga hier ook weer meeschrijven, dat is hopelijk voldoende stok achter de deur.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5255

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 05 Aug 2017 08:36

Re: Afvaltopic 2017

Haaaii welkom welkom! Je kan ook spiermassa aankomen van al dat trainen wat jij doet he.. Ik ben nooit zo van het "misschien zijn het spieren", zeker niet als iemand net 2x per week hardloopt/fitnesst, maar jij sport natuurlijk wel echt veel en ook kracht! Meet je ook vetpercentage bij je PT?

Ik kan niet meer zitten/ opstaan haha. Heb echt heel erg spierpijn. Moest net naar de wc en dat was echt erg. Het zitten al en met overeind komen hebben ik de deur vastgepakt (mist huilenvanhetlachen smiley) :smile:. Barre class = goeie butt work out! Ga ik vaker doen!
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14227

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 05 Aug 2017 11:51

Re: Afvaltopic 2017

Haha WE, morgen is het waarschijnlijk nóg erger. Ik weet nog dat ik na mijn eerste pt ook niet meer kon gaan zitten en overeind komen en ook traplopen was toen bijna niet mogelijk. Die extreme spierpijn mis ik soms wel, dat gevoel dat je echt wat hebt gedaan. Mijn spieren zijn al teveel getraind denk ik.

Ik weet nu wel dat het echt door het eten en de alcohol komt hoor. Ik zie het aan mijn buik, daar zitten wel veel meer kwabjes. Zo jammer. Maar ik heb net een heerlijke bootcamptraining achter de rug en overmorgen weer pt. We gaan ervoor! Beetje jammer van die verjaardag vanmiddag, dan kan ik altijd zo moeilijk maat houden..
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 07 Aug 2017 13:37

Re: Afvaltopic 2017

Ben je de verjaardag goed doorgekomen Lady?

Ik kom ook weer meeschrijven. Ik twijfel heel erg of ik een eiwitdieet met van die shakes zal gaan doen of niet. Ik ben eigenlijk van het team: gezonder eten en meer sporten. Maar ik merk ook dat het gezonder eten heel moeilijk voor mij is. De maaltijden en overdag gaat het prima, maar in de avonden ga ik snaaien. Misschien dat zo'n dieet met maaltijdvervangers en speciale tussendoortjes mij kan helpen om van de chips en koekjes verslaving af te komen. Maar ik twijfel dus nog. Er zijn ook zoveel verschillende eiwitdieeten dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Iemand tips?
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14227

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 07 Aug 2017 13:40

Re: Afvaltopic 2017

Ik zou absoluut voor gezond eten en sporten gaan. Ik echt helemaal niemand die na zo'n crashdieet met shakes op gewicht is gebleven. Het enige wat je er meer veroorzaakt is dat je uiteindelijk door alles weer aankomst, dus ook de verantwoorde keuzes.

Ik ben de verjaardag redelijk doorgekomen. Vanaf vanmiddag weer werken dus dan ook weer wat meer ritme in mijn eetpatroon. Dat is wel fijn.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 23:54

Bericht 10 Aug 2017 09:36

Re: Afvaltopic 2017

Isabel, ik heb whey (zonder chemische zoetstoffen) in huis voor als ik snaaitrek krijg en neem dan een shake of door schaaltje yoghurt ipv koekjes of chips en daar zit ik echt een tijd erg vol van, waardoor ook 1 koekje of chipje niet meer aantrekkelijk is. Neem het niet als maaltijdvervanger, want dan kom je erna idd gewoon net zo hard van aan. Maar als tussendoortje op de snaai momenten. Tegenwoordig is dat vaak rond 20u en dan eet ik bewust extra veel groente en wat minder aardappels/pasta/rijst etc omdat het dan niet erg is als ik om 20u weer trek heb.
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5255

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 11 Aug 2017 15:47

Re: Afvaltopic 2017

Oh zoiets is wel een goeie. Die kun je ook met amandelmelk ofzo doen denk Ik? Ik had skyr met een smaakje of van die bakjes eiwit volle yoghurt van melkunie geloof ik. Dat werkt ook echt goed zodat je weer langer even vol zit. Maar ik probeer koemelkvrij te eten (en tarwe en soja maar dat lukt nog niet helemaal haha).

Ik heb ooit shakes gedaan maar geloof er niet écht in. Voor mij werkte het althans niet. Ik zou ook zeggen probeer voor jou haalbare wijzigingen in je eetpatroon te maken. Ik ben groot voorstander van dingen als weigtwatchers of myfitnesspal of andere apps puur omdat je alles bijhoudt wat je eet en dus nadenkt en keuzes maakt. Continu. Ik merk ook dat als ik dat laat verslappen ik weer maaltijden ga overslaan en calorierijker ga snacken.

Lekker bezig Lady! Ritme is altijd beter inderdaad.

Hier ging hij even iets minder, vandaag weer een goeie dag. Vanochtendweer barre class gedaan. Ik denk dat ik dat wel een tijdje 2x per week wil gaan doen. Eens kijken of ik wat spieren kan kweken.
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 13 Aug 2017 08:32

Re: Afvaltopic 2017

Thanks voor de reacties meiden! Ik kan nog steeds gebruik maken van mijn weight watchers app. Ik denk dat ik dit weer een tijdje ga doen om meer inzicht in mijn eetpatroon te krijgen.
VorigeVolgende

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron