Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Verfschorten wassen

<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15413

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 22 Dec 2016 18:00

Verfschorten wassen

Ik heb een zak wasgoed uit de kleuterklas van m'n zoon mee naar huis gekregen om deze vakantie te wassen. Hoe schoon moet dat worden, gaat die verf er echt uit? Het is polyester en er staat een handwasicoontje in. Ik ben niet zo'n washeld :)
#teammaple🍁
<<

Anoniem331

Bericht 22 Dec 2016 18:17

Re: Verfschorten wassen

Volgens mij is dat meer om alle eventuele snottebellen er uit te wassen.
<<

Liadan

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3257

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:10

Bericht 22 Dec 2016 18:32

Re: Verfschorten wassen

De meeste verf gaat er als het goed is wel uit. Wij wassen ze op mijn werk altijd gewoon op 60 graden. Wat je absoluut niet moet doen is ze daarna in de droger doen, dan gaan ze kapot.

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers