Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Welke kosten vallen onder de basisverzekering?

<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 41983

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 22 Dec 2016 11:31

Re: Welke kosten vallen onder de basisverzekering?

Caro schreef:Ik vind het vooral nog heel erg gek allemaal! Zoveel veranderingen! Kan mijn arme oude hoofd niet aan hoor :-)


Komt goud!
Let's discover the world together.

Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem286

Bericht 22 Dec 2016 13:19

Re: Welke kosten vallen onder de basisverzekering?

Ik heb niet alle reacties gelezen want moet zo weg, maar wilde wel even reageren. Het is zo lastig te voorspellen allemaal maar ik was destijds wel aanvullend verzekerd toen we wisten dat we ervoor zouden gaan. Ik wilde sowieso in het zkh bevallen zonder dus een medische indicatie. Daarom heb ik toen een aanvullende verzekering genomen omdat de de kosten daarvan bij schatting lager zouden zijn dan de kosten van het ziekenhuis. Maar uiteindelijk kreeg ik een medische indicatie en was het dus helemaal niet nodig geweest :nopompom: Ik zou het zekere voor het onzekere nemen en je goed verzekeren maar het kan dus ook tegenvallen haha.
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers