Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Weersvoorspellingen

<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11078

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 05 Sep 2013 09:30

Re: Weersvoorspellingen

Is het echt zo warm buiten dan? Ik geloof het nog niet helemaal ;) Hier binnen is het nog heerlijk, maar ga zo de deur uit.
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Anoniem315

Bericht 05 Sep 2013 18:38

Re: Weersvoorspellingen

Mijn leerlingen wilden vandaag liever binnen blijven dan naar buiten. Dat is toch wel een goede indicator van hoe heet het is.

Ik had er vandaag niet veel last van, vanwege koele lokalen. Maar toen ik zonet een stukje moest lopen in de stad, had ik het zweet in de schoenen staan :o
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13519

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:29

Bericht 05 Sep 2013 18:48

Re: Weersvoorspellingen

Uiteindelijk was het wel een lekkere dag, ik ben met Yrsa naar een speeltuin geweest waar in de zomer een klein openluchtzwembadje is. 50 cent entree en ze heeft heerlijk de hele middag gezwommen en gespeeld met een paar meisjes. Het was ook lekker rustig tijdens schooltijd.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Anoniem178

Bericht 05 Sep 2013 19:10

Re: Weersvoorspellingen

Wij hebben ook een prima dag gehad. Wat rondgedobberd in de lokale plas. Het scheelt een hoop dat de zon redelijk vroeg ondergaat, middenin de zomer stond die tegen tienen nog vol op mijn slaapkamer. Doordat het afgelopen dagen ook niet zo warm was valt het binnenshuis ook redelijk mee.
<<

Anoniem 53

Bericht 05 Sep 2013 21:13

Re: Weersvoorspellingen

Ik was blij dat ik mocht werken vandaag, daar is het veel beter dan buiten met dit weer. Kreeg echt een klap als ik toch even naar buiten moest. Morgen ben ik vrij, denk dat ik op het heetst van de dag lekker binnen blijf.
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers