Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


kerstpakket ideetjes

<<

Anoniem286

Bericht 17 Dec 2016 19:06

kerstpakket ideetjes

Zowel mijn moeder als mijn schoonvader passen wekelijks 1 dag/dagdeel op onze dochter. Om ze te bedanken wil ik ze een kerstpakket geven. Ik wil 2 manden (oid) bij de xenos halen en ben nu aan het nadenken over de vulling ervan maar daar loop ik wat spaak. Wie heeft er nog leuke ideeen?

Wat ik tot nu toe heb bedacht;
2 flessen wijn
1/2 oudejaarslot
banketletter
doosje luxe kerstbonbons
evt zou ik er nog een luxe kerstbrood bij kunnen doen voor mijn schoonvader maar niet voor mijn moeder.
<<

Anoniem282

Bericht 17 Dec 2016 19:13

Re: kerstpakket ideetjes

Ik heb vorig jaar aan m'n ouders een mand gegeven met allerlei etenswaren en o.a. ingrediënten voor allerlei soepen met een soepenreceptenboek.

Daarnaast kun je nog denken aan:
-Borrelplankje met hapjes voor tapas
-Boek
-Tijdschrift
-Kerststol
- kaarjes
- Chocola/kerstkransjes
- afbakbroodjes (luxere)
- Koffie (speciale smaak)
- Thee (zoveel keuze)

Zoiets?
<<

Winegum

Major Yipyapper

Berichten: 3993

Geregistreerd: 26 Okt 2013 19:21

Bericht 17 Dec 2016 20:10

Re: kerstpakket ideetjes

Ik zou nog een persoonlijk cadeau erbij doen, iets wat ze leuk vinden. Een mooie schaal, (kaas)plankje, iets qua decoratie, een mooie foto in lijst van je kind, of gezin, een lekkere plaid. Zoiets?

Misschien vind je ook nog wat tips in het kerstpakkettopic. Daar staan ook nog leuke dingen in.
<<

Anoniem286

Bericht 17 Dec 2016 21:19

Re: kerstpakket ideetjes

Kaarsjes vind ik idd nog een goed idee guattari, die schrijf ik erbij.
<<

Anoniem286

Bericht 17 Dec 2016 21:21

Re: kerstpakket ideetjes

Winegum schreef:Ik zou nog een persoonlijk cadeau erbij doen, iets wat ze leuk vinden. Een mooie schaal, (kaas)plankje, iets qua decoratie, een mooie foto in lijst van je kind, of gezin, een lekkere plaid. Zoiets?

Misschien vind je ook nog wat tips in het kerstpakkettopic. Daar staan ook nog leuke dingen in.Dat Topic zat ik net te lezen idd maar nog niks tegengekomen. Een persoonlijk cadeau vind ik heel lastig, mijn moeder vind niet snel iets leuk (misschien een bon? Bedenk ik nu) en mijn schoonvader woont alleen en is niet zo van de 'spulletjes en gezelligheid'. Ik ga nog even doorzoeken!

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers