Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Mailtje bij nieuwe post in topic waarin jij hebt gepost

<<

Birdie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2072

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:20

Bericht 01 Sep 2013 20:45

Mailtje bij nieuwe post in topic waarin jij hebt gepost

Hi, hoe kan ik weer instellen dat ik net als bij het oude forum een mailtje krijg als er in het topic waarin ik gepost heb (of deze gestart heb) een nieuwe reactie is? Of kan dat alleen door per onderwerp op "abonneren" te klikken?
<<

Burgemeester Irene

Bericht 01 Sep 2013 20:47

Re: Mailtje bij nieuwe post in topic waarin jij hebt gepost

Bij elk onderwerp staat helemaal onderin de pagina 'op dit onderwerp abonneren' dan krijg je mail bij elke nieuwe reactie.
<<

Anoniem126

Bericht 03 Sep 2013 13:04

Re: Mailtje bij nieuwe post in topic waarin jij hebt gepost

*
Laatst gewijzigd door Anoniem126 op 29 Sep 2015 11:40, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Jeanette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 955

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:31

Bericht 03 Sep 2013 13:12

Re: Mailtje bij nieuwe post in topic waarin jij hebt gepost

May schreef:Ik vind het zo fijn dat hij nu echt helemaal onderaan staat. Hoe vaak ik me wel niet ergens op geabonneerd had wat ik niet wou maar simpelweg naar de volgende pagina wou! Dit is echt zo veel fijner!


Nou inderdaad, werd er soms echt gek van haha.

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers