Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Opruimvraagstukken

<<

Reva

Bericht 01 Sep 2013 17:10

Opruimvraagstukken

Ruimte voor problemen, vragen, tips.
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15410

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 01 Sep 2013 20:19

Re: Opruimvraagstukken

Doe mij maar wat tips.
#teammaple🍁
<<

Anoniem23

Bericht 02 Sep 2013 11:15

Re: Opruimvraagstukken

Mijn probleem is vooral kleding. De rest ruim ik wel op. Maar ik heb een dressboy in de slaapkamer staan en daar verzamelt zich door de week heen dan een hele stapel kleding die wel gedragen is maar nog niet gewassen hoeft te worden. Dat zou ik beter op moeten ruimen/uit moeten zoeken.

En verder moeten we gewoon een kapstok en een kastje voor in de gang kopen, dat zou ook losse tassen en jassen schelen.

Hier dus geen tips, maar frustratie :P.
<<

Anoniem321

Bericht 02 Sep 2013 13:23

Re: Opruimvraagstukken

Mijn probleem is prulletjes.. Die ik niet rond wil laten slingeren, maar ook niet weg wil gooien. En een ander probleem is gebrek aan kastruimte en niet voldoende ruimte om kasten bij te plaatsen.
En hier geef ik mijn eigen antwoord al: kritischer kijken naar wat ik heb en toch meer gaan weggooien/geven..

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers