Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Action topic

<<

caribbeanlover

Bericht 29 Jun 2015 19:49

Re: Action topic

Ellusss schreef:
caribbeanlover schreef:Voor het gemiddelde en zo heel veel scheelt het niet, maar dat vroeg ik niet.


Is dat zo ja? Want als ik terugkijk naar mijn pinbedragen in het buitenland als ik er langere tijd was, dan verschilde dit soms nog best wat. Ligt er natuurlijk ook aan wat je 'veel' vind, maar als ik de ene keer omgerekend zo'n 100 euro kreeg als ik 10.000 rupee bijv. pinde, en een andere keer 120 euro..
Zelf heb ik 'converter' op mijn mobiel staan. En als ik dan weet dat mijn contant geld bijna op is en ik dus wil pinnen, dan check ik via de wifi in het hotel even wat de koers ongeveer is; dan weet ik ook waar ik aan toe ben. Voordeel hiervan is dat je hem daarna dan offline ook kunt gebruiken om in een winkel even snel wat uit te rekenen. Maargoed, ieder zn ding. Weet helaas niet voor je of ze dat daar hebben.


Bedankt voor de tips :good: . Ik kijk naar hotels en per dag als ik het verreken in euro's scheelt dat iets, maar da's hooguit 2 euro ofzo.
<<

anoniem213

Bericht 29 Jun 2015 19:58

Re: Action topic

ไม่เป็นไร schreef:Volgens mij bestaat dat niet eens?

Toen de euro geïntroduceerd werd, zijn wel dat soort rekenmachines verkocht. Een euro was toen 2,20371 gulden geloof ik. Dat is natuurlijk een totaal andere situatie, omdat de gulden toen verdween. Misschien dat cbl dat nog kent en dus ook hiervoor wil? Verder kan ik me ook niet voorstellen dat het bestaat. Inderdaad omdat het elke dag verandert.
<<

caribbeanlover

Bericht 30 Jun 2015 08:57

Re: Action topic

Dat wil ik idd zodat ik weet wat iets kost en dat het per dag verschilt is niet erg omdat het niet veel is.
<<

Anoniem304

Bericht 30 Jun 2015 09:01

Re: Action topic

Ik weet niet hoe het met andere valuta zit, maar de dollar wil nog wel eens vreemd stijgen en dalen. Er is dan geen sprake meer van 'niet veel'.

Volgens mij bestaan zulke rekenmachines dus niet. Alleen idd destijds met de euro/gulden.
<<

caribbeanlover

Bericht 30 Jun 2015 09:02

Re: Action topic

Jammer
<<

Jorja

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2753

Geregistreerd: 01 Sep 2013 22:55

Bericht 30 Jun 2015 11:46

Re: Action topic

Wel bestaan er genoeg (gratis) apps en websites die dit voor je uitrekenen, lijkt me veel makkelijker (op ipad en ipod en macbook zit het er standaard op zelfs)
<<

Anoniem193

Bericht 30 Jun 2015 14:22

Re: Action topic

Zijn er accessoires voor de S5 mini te koop bij de action. Hoesjes en beschermfolie?
<<

Pannetoet

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1379

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:10

Bericht 30 Jun 2015 22:35

Re: Action topic

@ Alibi: Poeh dat is een goeie vraag! Volgens mij wel maar dat weet ik dus niet zeker..voor de s5 (de gewone) hebben ze wel hoesjes etc..liggen bij de koptelefoons e.d. naast de schriften/pennen :)
Wat als het lukt
<<

caribbeanlover

Bericht 02 Aug 2015 13:05

Re: Action topic

Iemand weet of ze er lak kopen waarme je hout kan behandelen?
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers