Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Katten Topic <3

<<

Anoniem279

Bericht 22 Jun 2019 17:28

Re: Katten Topic <3

Ik denk dat het ook wel een hoop scheelt of hij gecastreerd is, of niet? Niet geholpen katers zijn sneller geneigd langer van huis te gaan.
<<

Anoniem271

Bericht 22 Jun 2019 17:32

Re: Katten Topic <3

Hij is gecastreerd.
<<

Derpy

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1560

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:58

Bericht 22 Jun 2019 18:15

Re: Katten Topic <3

Na een halfjaar moet dat wel kunnen hoor. Hij komt vast terug. Mijn kat komt niet buiten omdat hij diabetes heeft, hij mag alleen in de tuin, anders zou ik het wel overwegen.
<<

Anoniem271

Bericht 22 Jun 2019 20:12

Re: Katten Topic <3

Hij is inderdaad terug. Vind het zo wennen, mijn andere kat ging nooit de tuin uit. En deze heeft een beschadigd oog en hij is voor mijn gevoel nog zo mini, dus ben zo bang dat er wat gebeurd. Bezorgde poezenmoeder :palm:
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers