Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Opnieuw vraag over Mutsy 4 rider

<<

Venzje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 718

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:39

Bericht 01 Sep 2013 11:47

Opnieuw vraag over Mutsy 4 rider

Had gister een vraag gesteld over de Mutsy 4 rider op het vorige forum..antwoorden helaas niet kunnen lezen.

Kun je de Mutsy 4 rider ook inklappen als de inzet er nog opzit? Of moet je die onderdelen er eerst allemaal afhalen voordat je hem ingeklapt in de auto kunt leggen?
A.K.A Slaatje

]
<<

Anoniem180

Bericht 01 Sep 2013 13:03

Re: Opnieuw vraag over Mutsy 4 rider

Wij hebben een Mutsy 4 rider single spoke. Je kunt hem met de wandelwageninzet wel inklappen. Je moet dan eerst de wandelwageninzet even losklikken. En dan gewoon de wagen inklappen. De inzet ligt er dan als het ware los bovenop.

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers