Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Weight Watchers

<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 12 Jun 2015 11:40

Re: Weight Watchers

Bizar is dat hè? En het maakt ook niet uit hoeveel ik erop aangesproken wordt, maar het blijft!

Trouwens, ik heb vorige week een gerechtje gemaakt met kip, sperziebonen en mango. Dit heb ik als lunch meegenomen, was echt heel jummie. Naar smaak kun je uiteraard nog wat kruiden toevoegen. En qua hoeveelheid kip kun je natuurlijk gewoon aan de punten voldoen die je eraan uit wilt geven zogezegd.
L2014 & H2017
<<

Anoniem193

Bericht 12 Jun 2015 12:15

Re: Weight Watchers

oh dat klinkt heel lekker mz! Jammer dat mijn man niet van mango houdt, maar voor mijzelf is het een lekkere lunch oid! Tnx!
Gisteren in de allerhande zag ik dit recept. Lijkt mij ook erg lekker!
http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1 ... cots-verts
<<

_Lana_

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2715

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:19

Bericht 12 Jun 2015 19:43

Re: Weight Watchers

Alibi, dat lijkt me ook een heerlijk recept zeg. Alleen die salami is best vet. Ik zag laatst een foto van je voorbij komen, maar wat zie je er super uit zeg!

MzCharlotte, oeh dat klinkt ook lekker!! Verder geen pasta of iets erbij? En je eet het koud? Ik blijf qua lunch maar hangen bij de crackers, brood of yoghurt, maar er is nog veel meer lekkers en gezond ook nog.

Lejow, heel goed dat je je misschien weer gaat aanmelden. Waarschijnlijk werkt het toch wat makkelijker hoor. Hoe is het trouwens met je man? Is hij nog bezig?

Siep, wat goed dat je zo blijft afvallen! Hoeveel ben je nu kwijt? En hoe gaat het met het klussen?

Jacobien, wat balen!! Maar je weet in ieder geval hoe het komt. En goed dat je de draad meteen weer hebt opgepakt.

All, hier heb ik de draad nog niet helemaal weten op te pakken. Maar het komt ook een beetje door omstandigheden. Dus dat zal binnenkort wel beter gaan. Het gaat in ieder geval wel de goede kant op.
Laatst ook een hele doos met repen besteld bij weight watchers, dus ik kan weer even vooruit ;).
Afbeelding
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 15 Jun 2015 21:22

Re: Weight Watchers

Klinkt ook lekker Alibi!

Ik heb het zelf zonder rijst/pasta/aardappelen gemaakt Lana. Ik warm de boontjes wel even op in de magnetron.

Ik was gisteren onder de 75kg!!! Whoop whoop!

Hoe is het verder met jullie?
L2014 & H2017
<<

Anoniem164

Bericht 15 Jun 2015 22:11

Re: Weight Watchers

Hey,

Het was even stil vanaf mijn kant, ik was veel te obsessief bezig met het niet slagen van het gezond eten, ben ff door een dalletje gegaan. Ik kwam vorige week huilend thuis van de ww cursus, was erg confronterend. Weer maar 2 ons afgevallen, ik had zo het gevoel van falen, ik kon het niet loslaten. Mijn vriend is even mijn held geweest, toen ik dinsdag uit mijn werk kwam, stond er een roos op tafel met een kaartje, dat hij zo apetrots op me is en dat we er samen voor gaan en dat hij no matter what van me houdt enzo. Nouja, dat was echt weer ff een boost.
Nou was ik vanavond weer op de curus en het was echt zo fijn!! -1,8 :yes: Ik denk echt dat ik de goede vibe weer te pakken heb. Hoppaaaa!!

MzCharlotte, wat knap, onder de 75!! Ben je ooit zo licht geweest? Super hoor...

Alibi ik zag foto's van je voorbij komen in het wat heb je aan vandaag topic, heb echt veel respect voor je hoor, je ziet er zo goed uit!

Tis bij mij op de cursus trouwens heel erg rustig zeg, heerlijk! Een tijd geleden vond ik het gewoon niet leuk meer zo druk..bij jullie ook zo?
<<

Anoniem148

Bericht 16 Jun 2015 06:31

Re: Weight Watchers

Even een vraagje. Als ik macaroni klaar maak, is dat dan gekookt de punten die ik ervoor moet tellen? Want hoeveel ongekookte macaroni is dan 100 gram gekookt? Weet iemand dat zo voor mij?
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 16 Jun 2015 06:48

Re: Weight Watchers

35g ongekookt is 3pp en 100g gekookt is 3pp, volgens mij klopt dit wel. Wij kijken vooral naar gekookt omdat mijn man niet WW't. Ik kan daarom nog pasta bij hem en zoon kwijt.

Jacobien, wat fijn en wat goed om zo'n support systeem te hebben! Gefeliciteerd!
L2014 & H2017
<<

_Lana_

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2715

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:19

Bericht 17 Jun 2015 22:33

Re: Weight Watchers

Mzcharlotte, wat goed!! Jeetje jij bent echt al zoveel afgevallen. Ik ben een beetje jaloers, haha, maarja je moet er wel wat voor doen! ;).

Jacobien, wat lief van je vriend. Zit jij toevallig ook op de weight watchers site op facebook? Daar had iemand echt precies hetzelfde verhaal. Zo zie je maar dat we gewoon altijd door moeten zetten, want het wordt beloond!

Hier gaat het wel. Moet even consequenter worden, maar het is weer even wennen. Vooral omdat ik het zo druk heb.
Maar dat is natuurlijk helemaal geen excuus ;).
Komt helemaal goed.

Wat eten jullie als jullie een keer alleen moeten eten?
Afbeelding
<<

Anoniem193

Bericht 19 Jun 2015 11:15

Re: Weight Watchers

@Lana: Klopt dat het wel vet is, maar je doet er ook niet zoveel door natuurlijk. Gisteren heb ik het gegeten en het vult echt enorm voor 10 punten. Dankjewel!
Qua lunch kun je ook denken aan salades, omelet, een diner maaltijd maar dan de helft. Of alleen groenten met een stukje vis.
Als ik alleen eet, dan maak ik vaak aardappeltjes uit de actifry, daarbij wok ik wat groenten en doe een visje in de grill pan. Mijn man wil nooit vis als avondeten, dus vandaar ;)

@MZ: Wow super zeg! Ik was maandag weer 75 op de cursus, was in 2 weken tijd 600 gram aangekomen. Deze week ben ik goed bezig, dus ik hoop maandag wel een kilo kwijt te zijn, zodat ik lekker onder de 74 ben en op de ww-streef zit!

@Jacobien: Goed gedaan! Het afvallen gaat altijd met ups en downs, en 0,2 eraf is toch ook een up! Echt heel knap dat je in ieder geval iets afvalt en niet bij komt. En vervolgens een knaller van 1,8 eraf! Heel goed hoor!
Bij ons op de cursus is het ook heel rustig!

Op de cursus wat leuks nu. Om beurten nemen we een week een dagboekje mee naar huis, waarin we opschrijven wat we eten etc (hetzelfde als de app) En dan de week erna bespreken in de cursus. Deze week heb ik het boekje mee, dus ik moet mijn best wel doen ;) Ook heb ik mijn mede cursisten beloofd om te trakteren op kwarktaart zodra ik op mijn streef zit. Deze kwarktaart ga ik maken. De chocolade versie natuurlijk.
http://misshealthyandhappy.com/recepten ... warktaart/
Ga de taart verdelen in 12 stukken, dan is hij 2 punten per portie!
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3479

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:43

Bericht 20 Jun 2015 11:30

Re: Weight Watchers

Wat zijn jullie allemaal goed bezig zeg! Alibi en mz jullie zijn toch wel een beetje mijn voorbeeld hoor, wat ontzettend knap dat jullie allebei jullie streefgewaicht hebben gehaald.

Jacobien, jij bent ook echt ontzettend goed bezig, goed hoor!

Lana, met drukte is het lastiger, vind ik zelf tenminste ook. Hopelijk zit je snel weer in het "ritme"

Hier gaat het wel goed, heel druk maar gaa wel goed Nasr mijn idee. Maandag bij het wegen wat ik precies gelijk gebleven (89,1) maar ik had al het idee dat het kwam doordat ik net gegeten had. Als ik nu thuis weeg zit ik op ongeveer 86,3, gisterenochtend zekfs op 85,7 dus komt vast goed maandag. Gisteren was ik jarig dus toen wel meer gegeten maar dit weekend er gewoon weer tegen aan. Dan hoop ik maandag een mooie klapper gemaakt te hebben.
Dan nog maar een paar kilo en ik ben op mijn streefgewicht, raar besef.
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
<<

Anoniem148

Bericht 21 Jun 2015 13:18

Re: Weight Watchers

mzcharlotte schreef:35g ongekookt is 3pp en 100g gekookt is 3pp, volgens mij klopt dit wel. Wij kijken vooral naar gekookt omdat mijn man niet WW't. Ik kan daarom nog pasta bij hem en zoon kwijt.

Jacobien, wat fijn en wat goed om zo'n support systeem te hebben! Gefeliciteerd!


Dank je! Ik ga morgen beginnen via de app. Ben benieuwd. Gaan jullie ook altijd naar zo'n bijeenkomst? Ik vind dat zo duur dus vraag me echt af of het meerwaarde heeft.
Je kan ook 1 keer in de maand gaan toch of heeft dat geen zin? Mijn man doet ook mee maar hoeft er niet zoveel af.
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 22 Jun 2015 19:36

Re: Weight Watchers

Nee Dandelion, ik ben ooit geweest, maar kwam erachter dat ik zelf voldoende discipline had. Voor de cursus betaal je extra, dus vond het een leuke kostenbesparing. Een cursus is natuurlijk wel heel erg zinvol als je een supportgroep nodig hebt, een stok achter de deur en je hoort er ook wel dingen waar je niet aan heb gedacht.

Je kunt altijd dit topic gebruiken voor je vragen. We hebben hier wel voldoende ervaring om je verder te helpen ;-). Trouwens, de cursus is ook. Iet heilig, want je krijgt per cursusgever ander advies. Niet door gebrek aan kennis, maar door verschil in ervaring denk ik.

Alibi, je bent eigenlijk redelijk stabiel hè? Ik bedoel, een 300g per week aankomen is nu niet schokkend. Ik heb mijn streef nu trouwens verzet naar 72. Mocht dat lukken zet ik 'm nog 1x naar 69, maar dan stop ik ermee en ga ik stabiliseren. Weet jij eigenlijk hoe dat zit met zo'n lifetime membership? Krijg je daar bericht van ofzo! Of is dat alleen als je cursus doet?
L2014 & H2017
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 22 Jun 2015 19:39

Re: Weight Watchers

Lana, dank je wel! Ik zie mezelf helemaal niet als een voorbeeld. Als mensen vragen hoeveel ik ben afgevallen zeg ik het wel, maar tergelijkertijd voelt het helemaal niet alsof het over mij gaat. Maar dat is zo'n zelfbeeld dingetje denk ik.

Siep, ondanks alles ga je toch ook helemaal lekker! Fantastisch dat je bijna op streef zit zeg! Voelt lekker hè?
L2014 & H2017
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 22 Jun 2015 19:41

Re: Weight Watchers

[table=400,1][tr][td=75,white]Forumnaam[/td][td=50,white]Lengte[/td][td=50,white]Start[/td][td=50,white]Huidig[/td][td=50,white]Afgevallen[/td][td=50,white]Streef[/td][/tr][tr][td=50,white]Alibi[/td][td=50,white]1,72[/td][td=50,white]90,5[/td][td=50,white]74,4[/td][td=50,white]-16,1[/td][td=50,white]74[/td][/tr][tr][td=50,white]Siep[/td][td=50,white]1,82[/td][td=50,white]104,5[/td][td=50,white]90,3[/td][td=50,white]-14,3[/td][td=50,white]83[/td][/tr][tr][td=50,white]GreenPepper[/td][td=50,white]1,83[/td][td=50,white]100,4[/td][td=50,white]89,3[/td][td=50,white]-11,1[/td][td=50,white]85[/td][/tr][tr][td=50,white]Jorja[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white].....[/td][td=50,white]..[/td][/tr][tr][td=50,white]Lejow[/td][td=50,white]1,71[/td][td=50,white]81,1[/td][td=50,white]71,4[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]65[/td][/tr][tr][td=50,white]MZcharlotte[/td][td=50,white]1,74[/td][td=50,white]112,3[/td][td=50,white]74,1[/td][td=50,white]38,2[/td][td=50,white]72[/td][/tr][tr][td=50,white]Jacobien[/td][td=50,white]1.82[/td][td=50,white]126,3[/td][td=50,white]109,7[/td][td=50,white]16,6[/td][td=50,white]95[/td][/tr][/table]
L2014 & H2017
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3479

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:43

Bericht 22 Jun 2015 21:40

Re: Weight Watchers

Dank mz, vandaag weer een kilo kwijt. Dus dat is mooi! Zit nu op 88,1. Denk dat je het tegen mij had mbt voorbeeld. Ik snap je wel, heb dat zelf ook qua zelfbeeld. Maar jij bent zo goed en zovee afgevallen. Probeer er wat bewuster van te worden, zonde anders (iets met een pot en een ketel ;))
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3479

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:43

Bericht 22 Jun 2015 21:41

Re: Weight Watchers

mzcharlotte schreef:[table=400,1][tr][td=75,white]Forumnaam[/td][td=50,white]Lengte[/td][td=50,white]Start[/td][td=50,white]Huidig[/td][td=50,white]Afgevallen[/td][td=50,white]Streef[/td][/tr][tr][td=50,white]Alibi[/td][td=50,white]1,72[/td][td=50,white]90,5[/td][td=50,white]74,4[/td][td=50,white]-16,1[/td][td=50,white]74[/td][/tr][tr][td=50,white]Siep[/td][td=50,white]1,82[/td][td=50,white]104,5[/td][td=50,white]88,1[/td][td=50,white]-16,4[/td][td=50,white]83[/td][/tr][tr][td=50,white]GreenPepper[/td][td=50,white]1,83[/td][td=50,white]100,4[/td][td=50,white]89,3[/td][td=50,white]-11,1[/td][td=50,white]85[/td][/tr][tr][td=50,white]Jorja[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white].....[/td][td=50,white]..[/td][/tr][tr][td=50,white]Lejow[/td][td=50,white]1,71[/td][td=50,white]81,1[/td][td=50,white]71,4[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]65[/td][/tr][tr][td=50,white]MZcharlotte[/td][td=50,white]1,74[/td][td=50,white]112,3[/td][td=50,white]74,1[/td][td=50,white]38,2[/td][td=50,white]72[/td][/tr][tr][td=50,white]Jacobien[/td][td=50,white]1.82[/td][td=50,white]126,3[/td][td=50,white]109,7[/td][td=50,white]16,6[/td][td=50,white]95[/td][/tr][/table]
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12788

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 22 Jun 2015 22:44

Re: Weight Watchers

Lifetime member word je alleen als je de cursus volgt. Je moet dan 6 wkn gaan stabiliseren en als je na die 6 wkn nog op of rond je streef zot (hoort een percentage bij dat je er van mag afwijken), dan word je Lifetime member.
Wat geen fuck voorstelt, want je kunt niet meer inloggen in de app en op de site. Je mag alleen eens in de maand gratis komen wegen met een max van 2 kilo boven je streef, en je hoeft geen inschrijfgeld meer te betalen als je boven die 2 kilo zit en je wilt je weer inschrijven voor de cursus.

Ik vind t echt naaierij dat hele LTM gebeuren...
<<

Anoniem193

Bericht 22 Jun 2015 22:51

Re: Weight Watchers

Yes! Streef behaald :) 73,9 was ik net.

@lejow: ik mag van mijn coach wekelijks blijven komen als ik wil ;)
<<

Anoniem156

Bericht 22 Jun 2015 22:57

Re: Weight Watchers

Whoohoo supergoed Alibi, gefeliciteerd!
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 23 Jun 2015 06:50

Re: Weight Watchers

Geweldig Alibi! Fantastisch!
L2014 & H2017
<<

Anoniem193

Bericht 23 Jun 2015 10:38

Re: Weight Watchers

[table=400,1][tr][td=75,white]Forumnaam[/td][td=50,white]Lengte[/td][td=50,white]Start[/td][td=50,white]Huidig[/td][td=50,white]Afgevallen[/td][td=50,white]Streef[/td][/tr][tr][td=50,white]Alibi[/td][td=50,white]1,72[/td][td=50,white]90,5[/td][td=50,white]73,9[/td][td=50,white]-16,6[/td][td=50,white]74[/td][/tr][tr][td=50,white]Siep[/td][td=50,white]1,82[/td][td=50,white]104,5[/td][td=50,white]88,1[/td][td=50,white]-16,4[/td][td=50,white]83[/td][/tr][tr][td=50,white]GreenPepper[/td][td=50,white]1,83[/td][td=50,white]100,4[/td][td=50,white]89,3[/td][td=50,white]-11,1[/td][td=50,white]85[/td][/tr][tr][td=50,white]Jorja[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white].....[/td][td=50,white]..[/td][/tr][tr][td=50,white]Lejow[/td][td=50,white]1,71[/td][td=50,white]81,1[/td][td=50,white]71,4[/td][td=50,white]..[/td][td=50,white]65[/td][/tr][tr][td=50,white]MZcharlotte[/td][td=50,white]1,74[/td][td=50,white]112,3[/td][td=50,white]74,1[/td][td=50,white]38,2[/td][td=50,white]72[/td][/tr][tr][td=50,white]Jacobien[/td][td=50,white]1.82[/td][td=50,white]126,3[/td][td=50,white]109,7[/td][td=50,white]16,6[/td][td=50,white]95[/td][/tr][/table]

:banaan:
Tnx.
En nu het meest enge. Weer omhoog gaan in mijn dagpunten. Hoe of wat ik dat ga doen weet ik nog niet. 1 boterham extra bij de lunch denk ik. Dat deze week maar proberen.
<<

_Lana_

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2715

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:19

Bericht 05 Jul 2015 12:59

Re: Weight Watchers

Jaaaaa Alibi!!!!!! Geweldig!! Ja het wordt even een stap voor je nu. Ik zou wel echt gaan stabiliseren, maar je gewicht goed in de gaten houden. Spannend ook, want op gewicht blijven is ook wel lastig.
Afbeelding
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12788

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 11 Jul 2015 22:26

Re: Weight Watchers

Hoe gaat het stabiliseren Alibi?

Ik heb de WW app niet meer, en wil er eigenlijk ook niet meer voor betalen. Heb ontdekt dat de S-Health app op mijn telefoon ook kcal kan tellen van voedingsmiddelen, dus ga eens kijken hoe ver ik daarmee kom.
Zit nou ondertussen 's avonds met dagen over de 73 heen, en aangezien ik van 68.5 kwam vind ik dat écht gewoon weer veel te veel.
Ben ook al lekker aan de wandel geweest met Marley!
<<

Siep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3479

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:43

Bericht 11 Jul 2015 22:32

Re: Weight Watchers

Balen Lejow, hopelijk lukt het snel om weer de goede modus te vinden.

Ik heb besloten om mij uit te schrijven bij weight watchers. Ik ga nog wel door maar dan zelf, moet nog 4,3 kg maar vind het veel geld en denk dat ik het ook goed zelf kan doen. Dus dat ga ik proberen.

Ontzettend knap van je Alibi! Lukt het stabiliseren een beetje?
Oktober 2016 Juni 2018
Maart 2021⭐
<<

_Lana_

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2715

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:19

Bericht 12 Jul 2015 08:45

Re: Weight Watchers

Balen Lejow! Hoeveel was je toen ook alweer afgevallen?
Je weet nu in ieder geval hoe het werkt en wat je ongeveer kunt eten voor het aantal punten.

Siep, wat goed zeg dat je nog maar 4,3 kilo hoeft!! Wij wilden hetzelfde aantal kilo's afvallen en nu ben ik jaloers op je, haha.
Afbeelding
VorigeVolgende

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers