Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Moeilijk zwanger worden topic

<<

Anoniem256

Bericht 10 Nov 2014 12:35

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Marinaa, wat een domper weer. Hoop dat het volgende aan gaat slaan bij jullie! En ik snap goed dat het lastig is om je schoonzus wel zwanger te zien. In mijn omgeving zal dit vast ook niet lang meer duren voordat iemand anders zwanger wordt, kan daar soms ook heel erg van balen en tegenop zien.

Bay, dus eigenlijk wel positief nieuws! Goed om met iemand te praten over de miskramen, hoop dat het je helpt met de verwerking!

Inseminatie ging goed, nu maar afwachten. Wel apart hoor, zaten we daar in een lege wachtkamer met een bakje zaad op schoot :laughcry: Zaten gewoon op de gynaecologie poli, in het weekend is die natuurlijk dicht, na inseminatie ook nog verplicht 15 min blijven liggen. Ook wel fijn dat er verder niemand was, voel je je ook niet bekeken ofzo.
Heb wel het idee dat m'n ei al gesprongen was voor die tijd maar goed, dat zullen we nooit weten denk ik. En verder was ik wel benieuwd naar de hoeveelheid zaadcellen maar die heeft ze niet genoemd. Iemand ervaring met IUI? Werd dat bij jullie wel verteld?
<<

Emmeve

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 512

Geregistreerd: 22 Sep 2014 15:00

Bericht 10 Nov 2014 13:17

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Dankjulliewel voor jullie lieve reacties!

Marinaa_ wat moeilijk dat het er steeds goed uit ziet en het dan toch niet lukt. Lijkt me ook heel lastig dat er maar niet duidelijk wordt wat de oplossing is. Heb je nu dan weer een andere combinatie/dosis medicijnen? Hopelijk wordt in ieder geval snel een oplossing gevonden!

Bay, wat fijn dat er niks uit het onderzoek kwam en jullie weer meteen kunnen proberen zwanger te worden. Ik kan me voorstellen dat je het moeilijk hebt met de miskrame. Goed van je dat je er met iemand over gaat praten.

Shally, ik duim ook voor jou. Zou toch mooi zijn als zo'n voorspelling uit kwam. Succes met de 2 weken wachten!
Punto, ook voor jou duim ik!
Ik kan er ook echt tegen op zien dat er weer iemand in onze omgeving zwanger wordt. Van sommige verwacht ik het gewoon en tot nu toe komt bij iedereen mijn verwachting ook uit. Alleen bij ons zelf niet. :eyes:

Sabje, hoe gaat het met jou? Heb je gister nog de terugplaatsing gehad?

Ik ben trouwens best blij met mijn manager. Er wordt wel met me mee gedacht. Ik vind het ook moeilijk om te bepalen wat nou goed voor me is. Ik weet ook niet of minder werken de oplossing is, maar het is fijn dat ik nu de tijd krijg om in ieder geval deze week na te denken. Dan zien we volgende week wel verder. Als ik tijdelijk minder werken dan nog nodig vind, dan komt daar wel een oplossing voor.
Overigens sinds gister geen paracetamol meer gehad en ook geen pijn. De hele vorige week met paracetamol ging ook goed. Zo fijn om te weten dat de pijn ook tijdelijk weg kan zijn :D
If only wishes could be dreams and all my dreams could come true..
<<

Anoniem328

Bericht 10 Nov 2014 13:26

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Marinaa wat raar dat je geen eisprong hebt gehad. Hoe groot was je eitje bij de laatste meting dan? Echt heel vervelend dat het dan toch niet is gelukt. Hopelijk dat Gonal 75 beter voor je gaat werken. Lastig is dat he al die zwangeren om je heen. Je gunt het iedereen, maar het kan soms zo confronterend zijn. Even flink balen en dan hopelijk de volgende ronde weer vol goede moed vooruit.

Bay wat superfijn dat alles in orde is bij jullie! Wat een opluchting zal dat zijn. Nu er inderdaad maar vanuit gaan dat de twee miskramen pech zijn geweest en het de volgende keer wel gewoon goed gaat. Goed dat je donderdag in gesprek gaat met een verpleegkundige. Als je daar behoefte aan hebt dan is het heel goed om daar aan toe te geven. Hopelijk helpt het je een beetje bij de verwerking.
Nu dus vol goede moed de volgende ronde in?

Punto spannend dat jullie eerste poging erop zit! Nu twee weken afwachten dus. Moesten jullie niet al eerder het zaad inleveren en dan een paar uur later terugkomen voor de inseminatie?
Dat je ei eerder is gesprongen is op zich niet erg, als het maar maximaal 10 tot 12 uur voor de inseminatie is gebeurd.
Wij hebben ook 6 IUI pogingen gehad. Mijn vriend ging dan dus 's ochtends al op tijd zijn zaad inleveren en een paar uur later mochten we terugkomen voor de inseminatie. Wij kregen dan inderdaad ook de uitslag van het zaad en een uitdraai mee naar huis waar alle details precies opstaan. Volgende keer zou ik er wel naar vragen als ik jou was. Is wel fijn om te weten.

Shally bedankt voor je lieve bericht. Ik heb soms inderdaad te neiging om te snel weer door te gaan en m'n verdriet weg te stoppen. Ik krijg soms ook het idee dat mensen dat van je verwachten. De eerste dagen denkt iedereen aan je en krijg je berichten, maar na een paar dagen houdt dat bij de meeste mensen wel op en gaan de gesprekken weer over 'normale' dingen en durf ik eigenlijk niet meer goed over mijn verdriet te praten, alsof ik overdrijf ofzo. Gelukkig kan ik wel altijd bij m'n vriend en zus terecht. Die snappen goed dat het meer tijd kost en dat het ook belangrijk is om erover te blijven praten.
Ik ga voor je duimen Shally de komende weken!

Sabje hoe is het gisteren gegaan? Is de cryo goed ontdooid? Ik hoop het zo voor je!
<<

Anoniem328

Bericht 10 Nov 2014 13:27

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Emmeve wat fijn dat je even wat minder pijn hebt! Even lekker bijkomen deze week en dan maar weer eens verder kijken. Heb je nog wat in de planning deze week of vooral rustig aan doen?
<<

sabje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 571

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:05

Bericht 10 Nov 2014 13:47

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Weer even snel, want moet zo weg. De cryo was goed ontdooid. Hij was ook goed ontwikkeld een stap na de 8 cellige stap (weet niet meer hoe het heet haha).
Nu weer 2 weken wachten. Merk wel dat ik wat nu weer wat bijwerkingen heb van de utrogestan (schrijf je dat zo). Ik ben weer erg moe sinds het weekend. Vanmorgen ook weer naar bed gegaan toen ik de kleine naar school had gebracht. Zou nu weer kunnen slapen.
Ons boefje 24-08-2010
<<

Emmeve

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 512

Geregistreerd: 22 Sep 2014 15:00

Bericht 10 Nov 2014 13:55

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Olijfje schreef:Shally bedankt voor je lieve bericht. Ik heb soms inderdaad te neiging om te snel weer door te gaan en m'n verdriet weg te stoppen. Ik krijg soms ook het idee dat mensen dat van je verwachten. De eerste dagen denkt iedereen aan je en krijg je berichten, maar na een paar dagen houdt dat bij de meeste mensen wel op en gaan de gesprekken weer over 'normale' dingen en durf ik eigenlijk niet meer goed over mijn verdriet te praten, alsof ik overdrijf ofzo. Gelukkig kan ik wel altijd bij m'n vriend en zus terecht. Die snappen goed dat het meer tijd kost en dat het ook belangrijk is om erover te blijven praten.


Wat een herkenning! Dit had ik exact zo kunnen schrijven, als ik alles zo goed had kunnen verwoorden :wink:

Vooral met een aantal goede vriendinnen vind ik dit heel pijnlijk om te merken. Ik vermoed dat zij ook niet goed weten hoe er mee om te gaan. Ik denk dat ik dit binnenkort zelf toch maar moet aankaarten (ik vind het ook moeilijk om zelf over te beginnen), zodat zij merken dat ik juist open sta voor hun vragen ed.

Misschien kun jij ook proberen het toch zelf aan te geven? Waarschijnlijk merkt niemand aan je dat je verdriet hebt, omdat je het weg stopt en door gaat.

Olijfje schreef:Emmeve wat fijn dat je even wat minder pijn hebt! Even lekker bijkomen deze week en dan maar weer eens verder kijken. Heb je nog wat in de planning deze week of vooral rustig aan doen?


Ik heb bewust niks gepland. Als ik afleiding heb gaat het namelijk best prima. Alleen als ik het te druk heb merk ik dat het ook te druk is in mijn hoofd. Wel spreek ik nog gewoon af met vriendinnen, maar verder hou ik het bewust rustig.

Doe jij nog een beetje rustig aan? Ook voor jou goed om de tijd te nemen voor verwerking!
If only wishes could be dreams and all my dreams could come true..
<<

Emmeve

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 512

Geregistreerd: 22 Sep 2014 15:00

Bericht 10 Nov 2014 13:56

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Sabje, wat fijn dat de terugplaatsing is geweest. Hopelijk worden de bijwerkingen van de Utrogestan minder, of juist niet maar dan door een zwangerschap! Succes met wachten.
If only wishes could be dreams and all my dreams could come true..
<<

Anoniem256

Bericht 10 Nov 2014 14:16

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Sabje, fijn dat het goed ging! Spannende tijden nu!

Olijfje, ja mijn vriend moest eerst om 8 uur inleveren, om 10 uur was de inseminatie gepland. Doordat het weekend was, moesten we even wachten tot de dienstdoende gynaecoloog tijd had. Intussen kregen wij van het lab het bewerkte zaad alvast aangereikt en moesten we wachten in de wachtkamer. Als er een volgende keer komt, ga ik ook wel even vragen naar de uitslag.
Nu en gisteren ook al, een beetje bruinverlies. Denk van de IUI. En qua timing, zal kantje boord worden denk ik. Ach, er rest ons niks anders dan wachten nu.

Emmeve, fijn dat de pijn even weg is. En ik denk inderdaad dat het goed is om zelf te benoemen aan vriendinnen, wellicht durven ze er niet over te beginnen of hebben ze er niet echt een idee van dat je het moeilijk hebt. Dan is het lastig om aan 'verwachtingen' te voldoen als ze niet weten dat deze er is. Kan het niet zo goed uitleggen op papier maar hoop dat je het begrijpt.
<<

Emmeve

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 512

Geregistreerd: 22 Sep 2014 15:00

Bericht 10 Nov 2014 14:26

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Punto, ik snap wat je bedoelt hoor, ik denk ook dat dat het is. Ik verwijt ze niks, ik vermoed dat ze er niet altijd naar durven vragen en wat ik niet vertel kunnen zij natuurlijk ook niet weten.

Jullie succes met wachten! Spannend dan ook wat betreft timing, maar dat is toch moeilijk te schatten. Zeiden ze daar bij de inseminatie nog iets over? Ik blijf voor je hopen!
If only wishes could be dreams and all my dreams could come true..
<<

Anoniem256

Bericht 10 Nov 2014 14:33

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Nee of naja ze gaan af op een positieve ovulatietest. Een echo doen ze dan niet meer, omdat wanneer de eisprong al geweest is, ze toch niet kunnen zien hoe lang geleden. En in dit geval was zaterdagochtend de eerste mogelijkheid tot insemineren, eerder kon niet. Had vrijdagochtend een positieve ovulatietest en 's middags een afspraak met gynaecoloog.
<<

Anoniem 146

Bericht 10 Nov 2014 14:39

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Ik heb hier nooit meegeschreven.. Maar volg jullie wel. (zelf zwanger dmv ICSI)
Eigenlijk ben ik heel benieuwd hoe het met Weegschaal is. Is ze nog actief?
<<

Anoniem328

Bericht 10 Nov 2014 14:48

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Punto als jij vrijdagochtend een positieve ovulatietest had, dan kan ik me bijna niet voorstellen dat de inseminatie te laat is geweest. Meestal heb je zo'n 36-48 uur na een positieve ovulatietest je eisprong, soms ook wel iets eerder, maar bijna nooit eerder dan 24 uur na de positieve test. Dus wat dat betreft zou je gewoon op de dag van de inseminatie je eisprong moeten hebben gehad. Ik ga voor je duimen.

Emmeve ja herkenbaar he. Wij hebben al wel vaak aangegeven dat wij heel open zijn en dat mensen ons alles mogen vragen. Dat vinden wij veel prettiger dan dat erover gezwegen wordt. En ik snap ook wel dat het voor vrienden heel anders is, dat zij hun eigen leven hebben en niet dagen en weken stilstaan bij het feit dat het bij ons weer is misgegaan. En ik wil ook niet 'lastig' zijn ofzo, dus dan probeer ik na een paar dagen toch maar weer positievere berichten te sturen en het over andere dingen te hebben. Gelukkig zijn er wel een paar vrienden/familieleden die daar doorheen prikken en dat is toch wel heeeeel erg fijn, want het is voor ons gewoon onmogelijk om na een paar dagen alweer verder te gaan alsof er niks is gebeurd. Ik denk dat jij, net als ik, ook gewoon moet aangeven dat jij er graag over wilt praten, want veel mensen denken vaak dat je er misschien liever niet over praat, omdat het te privé of te pijnlijk is.
Maar makkelijk is het niet he. Fijn dat we hier al onze frustraties eruit kunnen gooien!
<<

High Heels

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5376

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 10 Nov 2014 15:33

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Mrs. Jansen schreef:Ik heb hier nooit meegeschreven.. Maar volg jullie wel. (zelf zwanger dmv ICSI)
Eigenlijk ben ik heel benieuwd hoe het met Weegschaal is. Is ze nog actief?Ik heb ze toevallig van het weekend een Pb-tje gestuurd met de vraag hoe het met d'r is.
Maar hij is nog niet gelezen.

Volgens mij schreef ze in 1 van de laatste berichten dat ze ook even afstand van het forum nam omdat het te pijnlijk was (maar ik kan ze ook met een ander verwisselen).
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
<<

Anoniem 146

Bericht 10 Nov 2014 15:36

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Dora schreef:
Mrs. Jansen schreef:Ik heb hier nooit meegeschreven.. Maar volg jullie wel. (zelf zwanger dmv ICSI)
Eigenlijk ben ik heel benieuwd hoe het met Weegschaal is. Is ze nog actief?Ik heb ze toevallig van het weekend een Pb-tje gestuurd met de vraag hoe het met d'r is.
Maar hij is nog niet gelezen.

Volgens mij schreef ze in 1 van de laatste berichten dat ze ook even afstand van het forum nam omdat het te pijnlijk was (maar ik kan ze ook met een ander verwisselen).


Dat weet ik ook niet. Kan het ook wel begrijpen! Ik hoop dat het goed met haar gaat. :)
<<

ShallY

Yipyapper

Berichten: 2340

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:36

Bericht 10 Nov 2014 20:21

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Bay, wat fijn dat de de uitslag van het chromosoomonderzoek goed was en de Navo-troepen ook! Mag je nog stollingsonderzoek laten doen?
Ik heb dat nog steeds niet graan, wacht nu eerst wel even deze ronde af en dan ga ik het misschien nog wel laten doen.
Hopelijk mag je snel weer komen vertellen dat je weer zwanger bent.

Goed van je dat je met iemand gaat praten. Het zal zo helpen om je verhaal te kunnen vertellen. Succes en hopelijk helpt het!

Olijfje, herkenbaar wat je schrijft. Iedereen gaat weer snel door terwijl jezelf met een enorm verdriet zit.
Schrijf jij alles op of vind je dat niks? Mij helt het in ieder geval wel.

Emmeve, wat fijn dat je minder pijn hebt.

Sabje, wat goed zeg! Ik ga voor je duimen! We lopen wel tegelijk op he.
Jij moet zeker 3x 2 bollen utro per keer inbrengen?

Ik heb zelf gelukkig (nog) geen last van bijwerkingen. Alleen hele zere borsten van de pregnyl. Kan dit ook in combi van de utro zijn? Zo erg heb ik het in ieder geval nog nooit gehad.
Gisteren was ik weer enorm aan het twijfelen of mijn eisprong wel is geweest. Ik had zo'n pijn onderin in m'n buik. En nu trekt het nog steeds. Er zit helaas niks anders op dan afwachten.

Vorige week weer van een collega gehoord dat ze zwanger is. Damn, wat is dat toch telkens moeilijk om te horen. Ik hou me groot maar van binnen ben ik echt verdrietig.
<<

Yessy

Noob

Berichten: 106

Geregistreerd: 03 Okt 2014 13:56

Bericht 10 Nov 2014 20:48

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Hallo allemaal,

Ik ben inmiddels twee weken verder na de punctie. De eerste week ging het vele drinken (drie liter) me wel ok af. Heb een weekje vrij genomen omdat rust was geadviseerd ivm de overstimulatie.
Afgelopen donderdag vergaderd op het werk, en dit weekend wezen shoppen voor ons nieuwe huisje, we gaan namelijk 1 december verhuizen wat een fijne afleiding is nu we moeten wachten tot januari. Morgen weer vergaderen en dan aankomend weekend weer voor het eerst vol aan de bak op het werk.

Dit is de eerste punctie die we hadden en ben dus ook niet echt bekend met overstimulatie en wat je wel en niet kan doen. Ik merk wel nu ik de afgelopen dagen onbewust weer een stuk minder ben gaan drinken ik me toch een stuk slechter voel. Heb vandaag dan ook koorts erbij gekregen. Ik ben erg moe. Ook ben ik vandaag ongesteld geworden en dat ben ik altijd al erg veel met op de eerste dag erge hoofdpijn en intense buikpijn. Maar met een tabletje kwam ik dan vaak de dag wel door.
Vandaag werkt dat niet. Mijn buik doet de hele dag al erg veel pijn. Kan dat ook door de overstimulatie komen? Dat je nog erger ongesteld word en meer klachten hebt dan anders?
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 16364

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 10 Nov 2014 20:53

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Bay, wat fijn dat er niets uit het chromosomenonderzoek kwam! Die kans daarop is heel klein natuurlijk, en ik kan me voorstellen dat het ook wel even slikken is om te beseffen dat het echt gewoon pech was die miskramen. Maar echt hoor, geen chromosoomafwijking is echt heel goed nieuws :) Yes! Slim dat je met een verpleegkundige gaat praten. Ik heb ook wel op het punt gezeten dat ik dat graag had gewild, maar de begeleiding vanuit het ZH was niet zo tof dat ik daar zin in had... Fijn dat je die gelegenheid hebt, baat het niet dan schaadt het niet denk ik!

Olijfje, wat vervelend dat je het gevoel hebt dat iedereen snel gaat, en dat het al snel weer draait om het normale leven. Feitelijk gezien is dat natuurlijk ook zo, maar hallo, het voelt voor jou natuurlijk superanders. Je collega's zijn iig op de hoogte toch? Mocht je toch even een momentje nodig hebben? Ik vond het altijd wel een fijn idee dat iedereen het iig wel wist. Mocht er dan wat zijn, dan was het iig niet gek als ik even moest huilen. En soms keken ze even op zo'n manier naar me dat ik wel wist dat ze het nog wisten. Dat betekent ook al veel... Maar jouw werkgever is nog steeds niet even begripvol? Wel fijn dat je bij je zus iig wel terecht kunt. En hier natuurlijk :) Goed dat jullie iig aangeven (wow ik schrijf echt veel iig...) dat mensen mogen vragen, en dat jullie open willen zijn. Ik vond dat zelf ook fijn! Als mensen ernaar vragen, dan vertel ik van alles. Maar vragen ze er niet naar, ook prima dan. Ik vond dat wel helpen hoor!
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

ShallY

Yipyapper

Berichten: 2340

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:36

Bericht 10 Nov 2014 21:42

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Zora, ik vind het zo fijn voor je dat je nu een goede zwangerschap hebt. Je gaat gewoon mama worden, hoe tof!
Krijg je nu wel extra controle?
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 16364

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 10 Nov 2014 21:57

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Ah lief Shally, dank je wel :) We hebben veel echo's gehad, en hebben met 13 weken een GUO gehad (soort 20 weken echo maar dan vroeg dus). Hierop kunnen ze al alle organen en belangrijke bloedbanen etc zien. Dit was allemaal goed! We komen nu nog wel vaker dan normaal voor controle in het ZH maar we overwegen over te stappen naar een gewone praktijk. Afgezien van het veilige idee, is een ZH natuurlijk helemaal niet zo leuk. We hebben allebei wel zin in dat kneuterige van een praktijk; als het straks immers goed is, hoeven we echt niet per se naar het ZH :)

Sterkte voor jou op het wachtbankje deze dagen... :S Je houdt je heel sterk hoor! En eeh dat je verdrietig wordt van zo'n collega is natuurlijk helemaal niet gek. Kom nou!
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6862

Geregistreerd: 11 Dec 2013 12:19

Bericht 10 Nov 2014 22:09

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Dora schreef:
Mrs. Jansen schreef:Ik heb hier nooit meegeschreven.. Maar volg jullie wel. (zelf zwanger dmv ICSI)
Eigenlijk ben ik heel benieuwd hoe het met Weegschaal is. Is ze nog actief?Ik heb ze toevallig van het weekend een Pb-tje gestuurd met de vraag hoe het met d'r is.
Maar hij is nog niet gelezen.

Volgens mij schreef ze in 1 van de laatste berichten dat ze ook even afstand van het forum nam omdat het te pijnlijk was (maar ik kan ze ook met een ander verwisselen).

Met Weegschaal gaat het goed hoor! Helaas nog steeds niet zwanger, maar ze zit wel lekker in haar vel en kan wel gewoon van het leven genieten. Er zijn nog wat wegen die haar behandeld arts wil bewandelen, dus ze hebben nog steeds goede hoop. Ik weet verder niet hoeveel ze op het forum wil hebben, maar het gaat in ieder geval goed met haar.
2012 & 2016
<<

Anoniem160

Bericht 10 Nov 2014 22:37

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Zora schreef:Bay, wat fijn dat er niets uit het chromosomenonderzoek kwam! Die kans daarop is heel klein natuurlijk, en ik kan me voorstellen dat het ook wel even slikken is om te beseffen dat het echt gewoon pech was die miskramen. Maar echt hoor, geen chromosoomafwijking is echt heel goed nieuws :) Yes! Slim dat je met een verpleegkundige gaat praten. Ik heb ook wel op het punt gezeten dat ik dat graag had gewild, maar de begeleiding vanuit het ZH was niet zo tof dat ik daar zin in had... Fijn dat je die gelegenheid hebt, baat het niet dan schaadt het niet denk ik!


Lief! Dank je! Natuurlijk is het supergoed nieuws dat we beiden geen chromosoomafwijking hebben, we zijn enorm opgelucht. We vinden het nog steeds klote en oneerlijk dat we dus blijkbaar twee keer pech hebben gehad, maar bij een volgende zwangerschap hebben we gewoon weer net zoveel kans als ieder ander dat het goed gaat! En daar gaan we voor. Ik vind het inderdaad fijn om met iemand te gaan praten. Mijn moeder wil het er ook steeds over hebben, maar dat wil ik niet omdat ze nogal de behoefte heeft om haar mening aan me op te dringen en te zeggen dat we ook wel erg vroeg die echo's hebben gehad en dat ik zonder die echo's niet had geweten dat ik zwanger was (like seriously??) etc. Ze bedoelt het vast goed, maar zo komt het in ieder geval niet over.

Fijn om te lezen dat het met jou en jullie ukkie goed gaat! Door jou heb ik ook hoop dat het bij ons helemaal goed komt.
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 16364

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 10 Nov 2014 22:48

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Ah fijn dat ik je hoop geef! Stel je voor, er was bij ons wél een reden. Dan moet het bij jullie al helemaal heel snel goed komen!! :)
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Anoniem 146

Bericht 11 Nov 2014 09:33

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Snoes, bedankt voor je update. Blij te lezen dat het goed met haar gaat!

Ik hoop dat dit topic snel gevuld mag worden met mooie en blije berichten. Veel succes meiden. Geef de hoop niet op!
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8346

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 11 Nov 2014 10:43

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Olijfje, wat lief dat je naar me vraagt! Ik leef op afstand met jullie allemaal mee, van jouw nieuws was ik echt even van slag. Ik was zo blij voor je...
Met ons gaat het goed, volgende week naar de gyn om afspraken te maken over wanneer starten en waarmee dan. Ik vind het forum af en toe confronterend, ik zie forummers voor een tweede kindje gaan, waarmee ik in 2012 gestart ben voor een eerste... Maar dat zullen meer meiden hier wel hebben, dat vind ik wel 'fijn' om te lezen. Aan de andere kant voel ik me in dit topic nog niet helemaal thuis, wij zijn al wel twee jaar verder, maar waarschijnlijk gaan we pas in 2015 starten met behandelingen. Daarover kan ik dus niet echt meepraten.
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Laced

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 949

Geregistreerd: 27 Mei 2014 12:18

Bericht 11 Nov 2014 11:13

Re: Moeilijk zwanger worden topic

Hoi meiden,

Ik lees wel vaak met jullie, maar ik houd een beetje afstand van dit topic. Wij wachten op dit moment nog op de resultaten van het chromosoomonderzoek maar de uitslag komt pas eind december binnen. We zullen daarna weer gaan "proberen" met behulp van clomid & pregnyl, zoals het er nu naar uitziet. Zolang ik mijn gevoelens maar diep genoeg wegstop gaat het goed. Ik probeer mijzelf niet teveel te focussen op het zwanger worden en meer te genieten van hetgeen wat ik wel heb. Ik probeer vooruit te plannen, zodat ik telkens iets heb om naar uit te kijken. Wat taeda schrijf herken ik wel. Alle mama's uit 2011, 2012 zijn allemaal al mama van een 2e kindje en sommigen zijn nog zwanger en ik, het is nog maar de vraag of ik ooit nog een keer mama mag worden.

Ik duim met jullie mee meiden, ik hoop echt dat er snel weer positief nieuws mag voortkomen uit dit topic! Dikke knuffel!
Liefde voor het leven; 27-08-2011 & 22-10-2015
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers