Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Voorjaar 2014 mama's

<<

Eppie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 441

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 20 Feb 2014 20:58

Re: Voorjaar 2014 mama's

Snoezel. Wat fijn dat puck is ingedaald. Wat een geruststelling zal dat zijn. Niet meer aan huis gekluisterd, maar er lekker op uit.

Shy. Vervelend dat je zo moe bent. Ik heb helaas geen tips betreft het middagslaapje van je zoontje. Hopelijk kan hij snel weer naar de opvang zodat je wat tijd voor jezelf hebt.
Ik moet zeggen dat ik nu wel heel nieuwsgierig ben naar het geslacht, maar ik houd me vast aan de verrassing bij de bevalling.

Solei. Fijn dat de groeiecho goed was. Dat valt dus reuze mee. Leuk dat de baby zoveel haren heeft. Wij hebben bij de laatste echo ook veel haren gezien.

Roze. Bah qat vervelend dat je al zolang zo ziek bent. Hopelijk slaat de kuur aan en voel je je snel wat beter.

Wij hebben gisteren een rotavond gehad. Een van onze katten is namelijk vlak voor ons huis doodgereden. Ik ben echt heel verdrietig en schiet geregeld vol. Zie ook het kattentopic.
Dit weekend vier ik mijn verjaardag. Ik ben maandag jarig. Het weekend erop gaan we weg.
Ik heb vandaag de kleertjes gewassen. In ons geval veel wit en grijs. Ik heb een paar setjes voor beide geslachten. Tweedehanda gekregen van vrienden. Die heb ik ook gewassen.
Afbeelding
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 20 Feb 2014 21:26

Re: Voorjaar 2014 mama's

Goede avond,

Shy, minder dat je zo moe ben en haast niet kan uitrusten. Toch zoveel mogelijk proberen. Ik denk dat het gewoon over is het middagslaapje van je zoontje. Bij mijn zoontje was het ook over rond de drie jaar. Terwijl die het echt nodig had maar hij wilde gewoon echt niet meer.

Solei, gelukkig dat alles goed was met de kleine uk en die netjes en goed groei en niet extreem groot was. Ja zou heel mooi zijn als je daar invloed op had dat het precies hetzelfde als bij de eerste gaat de bevalling maar helaas kan niet.

Eppie, wat vreselijk zeg van jullie kat. Ik snap dat je verdrietig ben, sterkte. Ik vind het echt knap dat jullie het niet willen weten. Ik had het denk ik niet vol gehouden.

Vandaag de fotoshoot gehad, was erg leuk. Mijn zoontje deed goed mee dus hij staat er goed op, gelukkig. De fotograaf had er al een bewerkt en klaar en die heeft die op zijn facebook geplakt en die ziet er mooi uit. Ik ben nu wel nieuwsgierig na de andere foto's, begin volgende week is de rest klaar.

Fijne avond allemaal.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 21 Feb 2014 00:09

Re: Voorjaar 2014 mama's

Lindsya: maar hij is nog lang geen drie :omg: vanmiddag kwam mijn nichtje hem weer terug brengen en toen heeft ze hem in bed gelegd. Uiteindelijk heeft hij geslapen van 15.15 tot 17.15, het is dus niet zo dat hij het echt niet meer nodig heeft. Maar ik ben wel in staat alles te proberen zodat het weer beter gaat haha.

Eppie: ja ik hoop het ook, juist door die twee dagen ben ik daardoor ook gewoon leuker en gezelliger :D
In ieder geval respect voor jullie om te wachten tot de bevalling, ik zou het in ieder geval niet kunnen haha.

Solei: ja is moeilijk ja, en toch als ik naar mijn zoontje kijk hoe hij is dan kan ik geen betere naam verzinnen die bij hem past. We kunnen het dus wel,ach hormonen krijgen gewoon weer de schuld :P
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Patsy

Bericht 22 Feb 2014 15:14

Re: Voorjaar 2014 mama's

Snoezel, fijn dat de kleine toch is ingedaald, wat een verassing nog! Nu kun je lekker gaan en staan waar je wilt.

Roze, balen dat je al zo lang ziek bent, ik hoop dat de antibiotica zorgt dat je je wat beter gaat voelen. Ik heb één ochtend last gehad van krampen en harde buiken, maar ik weet niet of dat onder gerommel valt of dat de baby toen verder is ingedaald.

Lindsya, fijn dat de baby bij jou ook ingedaald is, dat is toch een geruststelling vind ik. Heb je de foto's inmiddels al, zijn ze mooi geworden? Donderdag gaat een vriendin van mij foto's maken, ik heb er zo'n zin in.

Shy, lastig dat je zoon net nu niet meer wil slapen 's middags, juist nu jij je rust nodig hebt...

Solei, fijn dat de groeiecho goed was! Altijd leuk om de baby eventjes weer te zien. Grappig dat je al gezien hebt dat de baby een bosje haar heeft.

Eppie, wat naar van je kat, hopelijk heb je toch nog een leuke verjaardag.

All, gisteren hebben we de liggingsecho gehad, de kleine ligt gelukkig goed! De baby ligt ingedaald en vast, het ligt ver naar beneden met het hoofdje. Alle krampen zijn dus toch ergens goed voor geweest.
Donderdag komt een vriendin foto's maken van mijn buik, dat lijkt me erg leuk. Ik heb nog helemaal geen striae, maar er staat wel veel spanning op mijn buik, ik hoop natuurlijk dat het weg blijft, maar als het maar tot en met donderdag weg blijft.
Verder gaat het zijn gangetje hier, ik heb veel last van mijn rug, bekken en heupen, maar dat hoort erbij. Sinds gisteren ben ik wel heel erg moe, ik probeer er zo veel mogelijk aan toe te geven.

Fijn weekend iedereen!
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 22 Feb 2014 19:25

Re: Voorjaar 2014 mama's

Zo, nu maar eens de tijd ervoor nemen uitgebreid te reageren:

Roze: Hoe is het nu met je? Slaat de ab een beetje aan?

Lyndsya: fijn dat kindje goed lag en ook al ingedaald! Super fijn! Ben benieuwd naar je fotoshoot!

Shy: Naar dat je zo op bent. Ik merk dat ik nu, nu ik L ook bijna de hele week heb, ik soms ook echt op ben aan het eind van de dag. Fijn dat je nichtje m even heeft opgehaald! Wel lastig dat je zoontje niet meer wil slapen, wel jong inderdaad, maar dat is volgens mij sowieso heel wisselend bij kinderen. Liz had er net voor mijn verlof ineens geen zin meer in. Gelukkig vindt zij het prima om naast mij in bed te gaan zitten (en blijft ze daar ook) terwijl zij tv mag kijken en ik gewoon even een middagdutje ga doen. Zij valt tegenwoordig ook best regelmatig naast me in bed. Het is toch weer zoeken naar een nieuwe dagindeling en hoe het in te plannen. Trekt hij de dag wel zonder dut?

appeltje: nog gecondoleerd. Naar.

Solei: Fijn dat de echo goed was! Haha, en ja, ik vermaak me wel :smile:

Eppie: Wat ontzettend naar van je kat! Zo triest. Wij zijn ook echte dierenliefhebbers en ik moet al bijna huilen als ik er nu alleen nog maar aan denk dat ze er niet altijd meer zijn... :palm: En dan hoop je nog dat ze gewoon dood gaan van ouderdom, aangereden worden is helemaal zo luguber... Sterkte in ieder geval.
En alvast een fijne verjaardag!

Katrien: Bij jou dus ook al ingedaald! Toch prettig en een zorg minder! Kindje ligt er in ieder geval vast klaar voor! Op mijn buik staat ook veel spanning hoor. Gister had ik mijn buik even lekker met een washandje gewassen (normaal doe ik dat altijd met zo'n flufding of gewoon met mijn hand), maar ik zat onder de verf (zie stukje hieronder). Mijn buik glom gewoon! Ik heb m maar snel ingesmeerd met lekker olietje... Hopelijk hou jij ook een streeploze buik!

All:
Hier alles helemaal goed. Ik voel me nog steeds super. Heb het eigenlijk drukker dan druk. Haha. Belachelijk eigenlijk. Verveel me in ieder geval geen moment. Van de week al de speelkamer van L helemaal uitgezocht, alle kasten leeggehaald, vuilniszak aan oude en kapotte zooi eruit gehaald, opnieuw opgeruimd en 2 dozen gevuld met babyspeelgoed... Gister mocht mijn dochter mijn buik beschilderen, dat was ook super om te doen. Zij is er sowieso erg mee bezig en zo kon ik haar er ook weer even in betrekken. Zal hieronder foto plakken.
Ook mijn to-do lijstje is zo goed als klaar. Eigenlijk alleen nog even op de vliering mijn "oude" draagdoeken zoeken. Verder alles gedaan en gehaald: Nog een bedzeiltje (had er 1, maar ja, nu wiegje EN co-sleeper), een nieuwe deurklink, Weleda-olie voor op mijn wasbare billendoekjes, de stekker van het rolluik aangesloten, vandaag de adressen op de enveloppen geplakt. Ik heb nu eigenlijk alleen nog een wishlist met dingen die ik nog zou willen doen, maar eigenlijk niet echt nodig zijn. Zou graag nog een knuffel maken, nog wat dingen ophangen op Liz haar kamer, nog een jumpsuit maken, de keukenkastjes leeghalen... Heb gister ook mijn boek "vrije geboorte" uitgelezen, en ik krijg nu ook eindelijk het gevoel dat het wat realistischer wordt. Ik heb steeds het gevoel gehad dat ik er nog niet klaar voor was, maakte ik me af en toe zelfs zorgen over. Maar nu voelt het steeds meer ok. Gister ook toen ik mijn boek dichtsloeg dacht ik- ja, ik ben er klaar voor. Van mij mag het nog wel even een weekje ofzo duren.

En hier verder nog geen gerommel.. haha. Denk ik in ieder geval. Ik vraag me altijd af wat dat is. Tuurlijk heb ik af en toe een harde buik, en als ik opsta heb ik wel even een "zak"gevoel, ik heb af en toe een steek, soms doet mijn buik pijn van een trap, ik zak af en toe door mijn been als ik net opsta... Maar of dat nou gerommel is? Bij L ook nooit begrepen wat "gerommel" nou precies zou zijn... Haha, misschien heb ik daar gewoon geen last van. Bij L heb ik toen een week van tevoren wel een avond ECHT weeën gehad, maar dat vond ik dan weer iets meer dan alleen maar gerommel.. Haha.

Vanaaf is mijn man niet thuis en slaapt ook niet thuis. Is lekker elders gamen. IK heb gezegd gewoon lekker te gaan, hij is binnen 25minuten hier, zo snel ben ik niet hoor... Dus vanavond lekker avondje tutten met mezelf :)
Morgen gaan we lekker met zn drietjes wandelen (en geocachen voor de mensen die het kennen) in de natuur. Kijk er naar uit. Ik ben erg op mijn man afgelopen dagen. WIl maar lekker kroelen en gewoon op schoot liggen, tegen hem aan... Ik weet niet wat het is, alsof ik steun zoek ofzo.

Hier nog foto van gister:
Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1209

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 22 Feb 2014 20:18

Re: Voorjaar 2014 mama's

Goedenavond:

Eppie: Wat naar van jullie kat! Sterkte. Alvast een fijne verjaardag.

Lindsya: Leuk dat de fotoshoot geslaagd is, en dat je zoontje zo goed mee deed.

Shy: vervelend zeg dat je zoontje niet meer wil slapen 's middags, helaas heb ik geen tips.

Katrien: Fijn dat jullie kleine uk goed ligt met het hoofdje en ook al ingedaald. Vervelend dat je zo last hebt van je bekken, heup en rug, wat bij mij wel een beetje helpt is veel afwisselen. Dan weer wat lopen, dan weer even zitten, even liggen.

Snoezel: Klinkt lekker druk wat je allemaal doet haha. Wel fijn dat het zo goed met je gaat dat het gewoon kan. Wat het gerommel betreft, hier ook totaal geen herkenning. Zelfs de harde buiken herken ik niet allemaal.
Wat een leuke foto van je buik en je dochter, dat serieuze gezichtje van haar, prachtig.

All:
Nou we gaan gewoon vrolijk verder met de emotionele week, zowel positief als negatief. Donderdagavond ben ik verrast met een babyshower, echt onwijs lief. Mijn vriend zat in het complot maar heeft gewoon niets gezegd. Ze hadden een high tea gemaakt en heb allerlei cadeautjes gekregen, zowel voor de kleine muiter als voor mij. Was heel leuk en gezellig.
Gisteren heeft de kleine muiter mij behoorlijk laten schrikken, donderdag was hij al iets rustiger als normaal, maar dat komt wel vaker voor, de dag erna is hij dan super actief. Maar daar had hij gisteren dus geen zin in. Ik had hem de hele ochtend nog niet gevoeld, toen ik gistermiddag wilde bellen, begon hij weer te bewegen, dus onzekere muts die ik ben toch maar niet gebeld en heb nog gewacht tot mijn vriend thuis kwam. Kleine muiter verder weer niet gevoeld, dus de paniek begon toch wel een beetje toe te nemen. Gelijk gebeld en de vk kwam eraan. Ze vond wel een hartslag maar die was eentonig en er hoorden pieken in te zitten, dus voor de zekerheid toch naar het ziekenhuis voor een ctg. Daar was kleine muiter gelukkig weer helemaal actief en voelde ik hem zelfs weer even. De verloskundige daar heeft toen ook een echo gemaakt en er ook gelijk maar een liggingsecho van gemaakt en wat blijkt kleine muiter is gewoon gedraaid :wtf: . Waarschijnlijk donderdag gebeurt want toen had ik wel veel last van mijn zij. Hij ligt nu met zijn hoofdje netjes naar beneden en ook al behoorlijk diep dus dat was erg fijn.
Vandaag gaat het gelukkig ook weer goed en laat hij goed van zich voelen.
Fijne avond iedereen.
Giste
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 23 Feb 2014 22:05

Re: Voorjaar 2014 mama's

Nou gadverdamme, gisteravond mijn dieptepuntje wel bereikt zeg. Naar de negen maanden beurs geweest met een vriendin, was erg leuk maar zoals te verwachten wel erg druk. Zij kwam mij halen om 11.00 en ik was rond 20.00 weer thuis. S'avonds erg veel last van harde buiken, kon niet lekker liggen en was erg misselijk. Alles er ook uit gegooid later op de avond. Daarna nog in bad gelegen, en rond 03.00 maar weer naar bed gegaan. Vandaag gelukkig wel veel overdag kunnen slapen. Man had zoontje even meegenomen naar de speeltuin, kon ik nog even blijven liggen.

Afgelopen week ook wel druk geweest met die kleine en dan nog zo'n zaterdag erachteraan, gaan we niet meer doen op die manier.

Snoezel: als we nu merken dat hij moe is gaat hij gewoon regelrecht zijn bed in. Vanmiddag ook kwamen ze terug uit speeltuin, hij was huilerig heeft toch mooi geslapen van 17.00 tot 18.30 en nu ligt hij weer prinsheerlijk te snurken :P

Katrien: ja dat zal je net zien, juist als mama op is heeft hij energie voor 10 :eyes:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Patsy

Bericht 24 Feb 2014 05:32

Re: Voorjaar 2014 mama's

Even ego, lig met gebroken vliezen in het ziekenhuis.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 24 Feb 2014 09:06

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien schreef:Even ego, lig met gebroken vliezen in het ziekenhuis.

Ik las het in je andere topic. :hug: rustig aan meid! Kan mij voorstellen dat je schrikt. Je bent in ieder geval in goede handen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Mikado

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 870

Geregistreerd: 22 Sep 2013 19:25

Bericht 24 Feb 2014 11:14

Re: Voorjaar 2014 mama's

Shy schreef:
Katrien schreef:Even ego, lig met gebroken vliezen in het ziekenhuis.

Ik las het in je andere topic. :hug: rustig aan meid! Kan mij voorstellen dat je schrikt. Je bent in ieder geval in goede handen.


Inderdaad, heel veel sterkte! Lijkt me enorm schrikken, gelukkig ben je in goede handen.
2014 2016 2019
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1209

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 24 Feb 2014 11:20

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien wat schrikken zeg. Maar wat de anderen ook zeggen je bent in goede handen. En mocht de kleine nu komen is de kans steeds groter dat het gewoon goed gaat. Ik wil je heel veel succes en sterkte wensen :hug:
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Mikado

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 870

Geregistreerd: 22 Sep 2013 19:25

Bericht 24 Feb 2014 11:31

Re: Voorjaar 2014 mama's

Shy, heel herkenbaar je dip na de negenmaandenbeurs! Wij zouden woensdag gaan maar dat ging niet door, dus alsnog zaterdag geweest. Het was zo verschrikkelijk druk, kon op een gegeven moment ook nergens meer zitten en zijn wel bijtijds naar huis gegaan. Maar 's avonds had ik zo'n last van m'n bekken, moe, misselijk.... Kon alleen maar huilen :snik: Zondag had ik er nog last van, dus maar heel rustig aan gedaan en nu voel ik me wel weer 'oke'. Moet er echt aan wennen alles wat rustiger aan te doen! Hoe voel jij je nu?

Vond de negenmaandenbeurs trouwens wel erg leuk! Hebben nog een Tommee Tippee voor 10 euro gekocht, m'n man is helemaal gelukkig, haha.

Appeltje, inderdaad een emotionele week voor je. Wat ontzettend leuk dat je een babyshower hebt gehad! En wat schrikken dat je de kleine niet meer voelde, maar alles is in orde zo te lezen, wat een opluchting :)

Snoezel, wat een leuke buikfoto's! Leuk idee om je dochter je buik te laten beschilderen. Heerlijk dat je je zo goed voelt! Lekker van genieten. En dat de kleine is ingedaald... laat haar nu maar komen! :wink:

Lindsya, leuk, een fotoshoot met je zoontje! Laat je de foto's ook hier zien? Ik heb morgen een shoot, heb er wel zin in.

Eppie, wat naar dat jullie kat is aangereden... Lijkt me afschuwelijk. Heb je wel nog een beetje kunnen genieten van je verjaardag dit weekend?

Roze, vervelend dat je je steeds zo ziek voelt. Hoe voel je je nu inmiddels? Kun je nog een beetje genieten van de zwangerschap?

Hier is (weer) alles prima! Na mijn instorting afgelopen zaterdag na de negenmaandenbeurs tenminste, dat was even iets te veel na een lange werkweek :laughcry:

Deze week heb ik vakantie, en na de vakantie nog een week werken en dan verlof! Kijk er zo ontzettend naar uit. Mijn man heeft deze week ook vrij genomen, kunnen we mooi de laatste dingen in de babykamer in orde maken. Begin nu wel wat onrustig te worden bij het idee dat dat nog niet in orde is.

Vanmorgen hebben we het intakegesprek met de kraamzorg gehad, was een leuk gesprek en zijn weer wat wijzer geworden. Hebben jullie ervoor gekozen om wel/geen stagiaire bij de kraamzorg te laten? Wij vinden het geen probleem, maar de consulente gaf aan daar blij mee te zijn omdat veel mensen het toch niet willen. Dan ga ik dus weer twijfelen, haha.... :palm:

Morgen heb ik een fotoshoot, ben heel benieuwd. Voel mezelf alleen niet zo mooi, dus hoop dat ik niet al te erg schrik van de foto's en ze er nog iets moois van kunnen maken :P Na de bevalling hebben we ook een newbornshoot geboekt bij dezelfde fotograaf.

Verder deze week nog de laatste grote aankopen aanschaffen; de maxicosi bestellen en kijken voor een badje. De rest komt allemaal wel in mijn verlof.

Heb ook een luiertas gekocht van Lief, vind hem zo leuk!

Afbeelding
2014 2016 2019
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 24 Feb 2014 12:28

Re: Voorjaar 2014 mama's

Goedemorgen,

De eerste schooldag is weer begonnen. We hebben drukke maar leuke week vakantie gehad. Mijn zoontje heeft zich geen minuut vervelend dat die had afspraken zat :thumbup: Ik ben vandaag precies 36 weken dus het einde is inzicht. Ik moet nog een luiertas kopen en ik ben bezig voor een cadeau mandje voor mijn zoontje voor als zijn kleine broertje geboren en ik heb wat dingen in de folders zien staan dus vanmiddag even kopen.

Mikado, leuk dat jullie ook een fotoshoot gaan doen. Ik heb geen blote buik gedaan want daar voelde ik mezelf niet zo goed bij. De fotograaf had dezelfde dag een foto bewerkt en op zijn facebook geplaatst dus die heb ik wel, alleen lukt het niet foto's hier te plaatsen. Leuke luiertas. Geniet van je weekje vakantie.

Shy, dat is iets te druk voor je geweest de negen maanden beurs. Balen dat je zo ziek heb gevoeld. Dat is inderdaad nog iets te jong om niet s'middags te willen slapen. Het is heerlijk als ze s'middags even slapen, ik hoop dat het je lukt om het door te zetten, succes.

Appeltje, leuk dat je een babyshower heb gehad. Gelukkig dat de ctg scan goed was en dat de kleine is gaan draaien. Je schrik toch als je ze niet voel.

Snoezel, zo jij ben druk geweest. Wel heerlijk als alles is opgeruimd en gesorteerd. Alleen met dat speelgoed kan je dat wel elke dag doen, is bij mij ook altijd. Ik mag dit keer geen bedzeiltje meer gebruiken voor de baby van de kraamzorg. Bij jullie wel? Leuke foto, je dochtertje heb je buik mooi versierd.

Katrien, hier ook heel veel sterkte. Balen dat je nu je fotoshoot niet kan doen donderdag, je was er al bang voor. Maar als je vliezen breken moet je toch binnen 24 uur bevallen of heb ik dat nu verkeerd begrepen?

Groetjes
<<

Patsy

Bericht 24 Feb 2014 13:54

Re: Voorjaar 2014 mama's

Lindsya, normaal wel volgens mij. Maar voor de baby is het, zolang niks op een infectie wijst en de baby het verder goed blijft doen, nu nog beter om in mijn buik te zijn ipv erbuiten. Dit kan wel snel veranderen daarom worden zowel de baby als ik meerdere keren per dag gecontroleerd.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 24 Feb 2014 14:16

Re: Voorjaar 2014 mama's

Lindsya: vanochtend was hij vroeg wakker, 07.00 en heeft niet meer geslapen, om 09.15 heb ik mijzelf maar uit bed gesleept. Even buiten geweest naar de glijbaan en rond 12.00 broodje gegeten, ik vroeg aan hem ga je even slapen? Nee buiten spelen. Dus toch lekker in bed gelegd en binnen vijf minuten sliep hij, hoezo niet moe? :P
Ik blijf het dus gewoon lekker proberen, de aanhouder wint zeggen ze toch? Ik lig nu ook in bed en ga zo proberen te slapen.

Mikado: ik voelde mij ook erg slecht gister, zouden bezoek krijgen maar dat heb ik afgebeld. Veel geslapen in de middag, man is lekker met zoontje erop uit geweest en ik heb geslapen. Ik zei tegen mijn vriendin ik vind het leuk om een keer meegemaakt te hebben maar dit was de eerste en laatste keer :P al sta je er wel anders in als je niet zwanger bent denk ik. Ik ben wel goed geslaagd, heb jij nog leuke dingen gekocht? Wij konden trouwens ook nergens zitten toen we een broodje wilde eten, zijn gewoon bij de rest gaan zitten die al op de grond zaten haha. Beetje een picknick gevoel :thumbup:

Leuke luiertas, ik heb niet dezelfde maar wel van dezelfde lijn
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem 82

Bericht 24 Feb 2014 14:20

Re: Voorjaar 2014 mama's

Sorry dames, ik reageer alleen even op de laatste pagina..

Eppie: Wat verschrikkelijk van jullie kat! Ik ben ook een echte dierenvriend, en zou zoiets ook slecht trekken. Sterkte! En ondanks dat, ook gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk heb je het leuk gehad afgelopen weekend.

Lindsya: Leuk dat je een fotoshoot hebt gedaan en dat het goed ging! Zal vast heel mooi geworden zijn! En een leuke, maar drukke vakantie gehad lees ik al. Hier inderdaad ook de scholen weer begonnen uiteraard, dus dochter is vanmorgen weer naar de psz gegaan.

Katrien: Fijn dat de kleine goed ligt. Alleen niet zo fijn dat je nu in het ziekenhuis ligt! Heel veel sterkte, en hopelijk blijft de kleine toch nog eventjes binnen zitten! En zo niet, dan ben je gelukkig al wel zo ver dat er over het algemeen geen ernstige problemen meer optreden. Maar toch, zal even schrikken geweest zijn dat nu ineens je vliezen al braken! Sterkte, en hopelijk verloopt het allemaal goed verder.

Snoezel: De AB slaat geloof ik niet echt aan, want ik vrees dat ik voor niks een kuur heb gehad :palm: Tegen griep kun je wel een kuur krijgen, maar dat doet niks. Maar de huisarts wist anders ook niks meer, dus maar een kuurtje.. De gyn moest er om lachen toen hij het hoorde, en vond het vrij zinloos. Maargoed, ik ben er aan begonnen en moet hem dus ook afmaken. En nu ik het toch slik, hoop ik toch stiekem dat het ergens goed voor is. Wat fijn dat jij je nog zo goed voelt! Weer een hoop gedaan lees ik al! Was het geocoachen nog leuk? En wat een leuke foto van L die je buik beschildert! Ik heb verf klaarliggen, als ik me weer ietsje beter voel gaan wij ook aan de slag. Fijn dat je niet echt last hebt van gerommel. Had ik bij A ook niet, maar nu dus al wel twee weken en flink ook.

Appeltje: Wat leuk zeg, een babyshower! Maar wel even schrikken dus wat betreft de kleine, gelukkig was alles uiteindelijk toch in orde!

Shy: Ojee, waarschijnlijk toch wat te druk geweest denk ik? Voel je je nu weer wat beter?

Mikado: Helaas voel ik me nog steeds niet goed, en echt genieten is er niet veel meer bij helaas. Mijn lichaam is er echt een beetje klaar mee, maar de baby blijkbaar nog niet. Dus we wachten maar rustig af. Leuk dat je naar de negenmaandenbeurs bent geweest, maar kan me voorstellen dat het erg druk is. Fijn dat je bijna verlof hebt! Veel plezier morgen bij de fotoshoot, komt vast goed! En wat een leuke luiertas!! Ik heb er ook eentje van Lief!, vind die tassen erg leuk. Ik heb trouwens ook aangegeven geen bezwaar te hebben tegen een stagiaire van de kraamzorg, een paar extra handen lijkt me nooit vervelend en ze moeten het toch ook leren (en gewoon onder begeleiding van een ervaren iemand). Veel plezier met de laatste aankopen plannen in je verlof, zijn toch leuke dingetjes vind ik!

Nou, hier gaat het nog steeds *****. Voel me wel echt een zeur, maar het gaat echt niet meer. Heb nu bijna twee weken constant vreselijke buikpijn, mijn buik is bijna continue keihard (je kunt dan niet eens een putje duwen met je vinger) en ik voel me er beroerd bij. Lig hele dagen in bed omdat het anders niet meer te doen is. Al meerdere keren bij de gyn geweest, ook steeds ctg en controle gehad. Dat was allemaal goed. De baby doet het prima, dus ze gaan niks doen. Voel me onderhand een broedmachine, want ik trek het dus absoluut niet meer en mijn lichaam is er meer dan klaar mee. Maar daar wordt niet naar gekeken :palm: Positief nieuws is wel dat ik 'al' 1cm ontsluiting heb, dus mochten ze uiteindelijk wel iets gaan doen dan is dat al een stapje in de goede richting, omdat ze sowieso niks doen als alles nog potdicht zit. Gisteren ook even ingestort, voel me nu echt even de slechtste moeder die er is. Zie A maar weinig, er is steeds weer iemand anders hier voor haar of ze gaat naar iemand toe. Kan niet eens voor mijn eigen kind zorgen, en het is best een moederskindje. Dus daar heb ik gisteren wel wat tranen om gelaten. Gelukkig lijkt ze het wel goed te doen hoor, maar ik voel me er wel heel rot onder. Ik probeer nu vol te houden tot woensdag, dan heb ik weer controle. Dan ga ik op mijn strepen staan, en vraag desnoods om een second opinion. Dat het met de baby goed gaat is namelijk zeker heel erg belangrijk, maar nu ga ik er stukje bij beetje zelf aan onderdoor en ze weigeren ook maar te kijken of ze iets voor me kunnen doen (en dan bedoel ik niet alleen inleiden, maar bijvoorbeeld zolang dat nog niet kan kijken hoe het iets gemakkelijker gemaakt kan worden). Nou, tot zo ver mijn klaagmuurverhaal :palm: Ik hoop snel beter nieuws te hebben.
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 24 Feb 2014 15:14

Re: Voorjaar 2014 mama's

Roze, dat klinkt allemaal niet fijn voor jou. Gelukkig dat de baby het wel goed doet, is toch een licht puntje. Dat gevoel naar je andere kind toe heb ik ook gehad en nog steeds af en toe nog wel. Ik ben natuurlijk tot 26 weken ziek geweest en hij is toen heel erg naar zijn vader toe getrokken terwijl die altijd aan ons allebei hing. Nu probeer ik zoveel nog met hem te doen en naar zijn voetbalwedstrijden te gaan om toch een beetje in te halen maar daar is zijn leeftijd toch weer een voordeel in want hij begrijp het wel gelukkig.
Wij hebben elkaar op fb, jij heb die ene foto gezien van de fotoshoot en vind ik leuk gedrukt :wink:

Katrien, oke dan heb ik toch niet verkeerd begrepen van het breken van de vliezen. Het is te hopen dat je kleine uk nog even een tijdje blijft zitten en dat je verder geen infectie of iets erbij krijgt.

Shy, de aanhouder wint inderdaad gelukkig dat die toch weer slaapt tussen de middag.
<<

Eppie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 441

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 24 Feb 2014 18:15

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hoi dames.

Bedankt voor jullie lieve reacties om onze kat. Het gemis is best aanwezig. Op de gekste momenten denk je eraan. Maar goed, gelukkig hebben we een andere kat die onze aandacht vraagt. En we hebben een baby om naar uit te kijken.

Vandaag ben ik jarig! :cheering: al voel ik me niet echt jarig. Ik heb het gisteren gevierd. Het was een geslaagde middag met veel kleine kindjes. Leuk! Vanavond de 1 na laatste cursusdag en vanmiddag iets lekkers gemaakt op te trakteren.

Ik voel me erg goed op wat vermoeidheid na. De baby zit nog vrij hoog wat ook voor een vervelend gevoel zorgt dus van mij nag ze wel indalen.

Roze, wat ontzettend vervelend dat je je zo voelt. Het lijkt me dan ook lastig om je rust te pakken als je nog een kindje hebt die aandacht vraagt. Ik kan makkelijk op de bank ploffen als ik moe ben en een dutje doen. Voor jou is dit lastiger.
En klagen mag hoor. Mopper maar lekker tegen ons aan. Zwanger zijn is niet altijd rozegeur en maneschijn. Gelukkig gaat met de baby alles goed.

Snoezel. Wat een leuke foto's met je dochter. Leuk om gaarver zo bij te betrekken. Fijn dat je je zo goed voelt.
Heerlijk toch? Zolang je je grenzen maar in de gaten houdt isber niks aan de hand toch?
.
Afbeelding
<<

Eppie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 441

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 24 Feb 2014 18:28

Re: Voorjaar 2014 mama's

Forummen op je mobiel valt niet mee. Nu nog even reageren op de rest.

Lindsya. Leuk een fotoshoot. Ik heb ook zin in de mijne! Jullie hebben dus een leuke vakantie gehad, nu weernop naar het gewone leven.

Shy. De aanhouder wint inderdaad! Als ik jouw verhaal zo lees heb ik een goede keuze gemaakt om niet naar de negenmaandenbeurs te gaan. Ik hadvgraag heen gewild want het lijkt me leuk daar rondte hobbelen met mijn dikke buik. Maar die vermoeidheid waa ik ook erg bang voor. Wat een mooie tas heb he uitgezocht! Ik heb een die bij de kinderwagen hoort. Gewoon een saaie.

Mikado. Ook al zo'n mooie luiertas! En een fotoshoot. Spannend en leuk. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Waarom vind je jezelf niet mooi? De fotos worden vast heel mooi!

Beweegt jullie kindje ook zo veel? Mijn buik voelt helemaal beurs van binnen. Zegt dit ook iets over de bewegingen van het kindje na de geboorte?
Afbeelding
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 24 Feb 2014 21:48

Re: Voorjaar 2014 mama's

Roze: ja inderdaad veel te druk geweest, vandaag dus ook nog niet helemaal fit. Even naar de speeltuin geweest, lekker broodje gegeten en daarna allebei naar bed. Toen we wakker werden, even in bed en daarna was het alweer tijd om te koken

Wat naar dat je er zo klaar mee bent zeg, ik hoop voor je dat je snel word verlost van je klachten en dus gewoon bevalt!

Eppie: gefeliciteerd met je verjaardag! Al voel jij je nu niet erg jarig, gister dan wel?
Ja wat ik al zei, eens maar nooit meer. Haha zeg nooit nooit. Nee ik heb wel hele leuke dingen gekocht dus daar ben ik erg blij mee. Leuke roze tas met woezel en pip spulletjes van dermocare, leuk deken voor de cosleeper en een drietal flessen alcoholvrije wijn :P
Ja ben zo blij met mijn luiertas, tijd terug waren we in Sliedrecht waar de conceptstore van Lief! geopend is. Daar zag ik hem hangen maar vond hem te duur om zomaar even dat geld uit te geven, later zag ik hem voor een leuk prijsje bij babydump en toen toch maar besteld :smile:

Haha ik zit nu al met mijn verjaardag in mijn maag, 19 maart ben ik uitgerekend en 1 april ben ik jarig. Ik vind het niet leuk om niet te vieren maar met zo'n kleine erbij is het ook niet heel handig. Volgens mij zie ik teveel beren op de weg, ik kan het natuurlijk heel klein vieren.
En dan nog gewoon vaak en veel kraamvisite of een kraamfeest?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 25 Feb 2014 09:24

Re: Voorjaar 2014 mama's

jeetje, wat schrijven jullie toch veel!

Naar dat een aantal van jullie je zo beroerd voelen! Voor degenen die het nodig hebben- grote knuffel!

Shy, Ah, anders moet je tzt kijken hoe het gaat. Misschien krijg je wel een super makkelijk kind die halve dag slaapt. Ik ben 8 april jarig, nog totaaalll niet over nagedacht, maar ik moet zeggen dat ik het toch nooit groot vier. Onze ouders (en van mijn man 2 paar aangezien ze gescheiden zijn), mn schoonzus en dan vind ik het vaak alweer prima. Met vrienden vier ik het wel een keer op een avondje poolen ofzo... Al wat bijgekomen vandaag?

Eppie. Hehe, hier ook een stuiterbal. Echt al vanaf een week of 20 gaat mijn buik serieus de hele dag op en neer, compleet met handjes en voetjes die gewoon ECHT een cm uitsteken. Bij mijn dochter had ik dat absoluut niet, maar daar zat mijn placenta aan de voorkant, die heb ik nauwelijks gevoeld. EN dat is nu ook een heel rustig kind, dus hoop heeeelll erg dat het bewegen nu niks zegt, ben er ook een beetje bang van :angel:

Mikado: lekker aan het genieten van je verlof?

Roze: Gelezen op fb bij je... :thumbdown: Succes vandaag, denk aan je!!! Grote knuffel meis!

Hier nog steeds heeerlijk. Zaterdagavond dacht ik heelll even: hey, gebeurt er nou iets beneden? Echt pijnlijke buiken, misselijk... Maar goed, ik loop nog steeds rond en gezond in het rond, dus loos alarm. Zondag was het zulk prachtig weer dat we lekker met zn drieën een heel stuk zijn gaan wandelen in een mooi natuurgebied hier in de buurt. Waren er nog nooit geweest, bij toeval ontdekt toen ik leuke geocache-serie daar had gezien. Ik heb echt Zoooo genoten, het was prachtig weer, dochter liep totaal gelukkig voor ons uit te rennen, man er tikkend achteraan... :heart: Ok, en dan liep ik er achteraan te schommelen. 's Avonds heb ik het wel een beetje moeten bezuren, alles onder borsthoogte voelde alsof ik de marathon gelopen had, kon amper lopen, dus lekker op bed doorgebracht.

Gister heropvoedingsdag van dochter. Haha, nu we zoveel samen zijn merkte ik dat ze steeds minder begon te luisteren. Normaal luistert ze heeelll goed, maar nu echt de hele dag door de grenzen zoeken en dan echt net het randje. Ik ben niet heel moeilijk, is normaal ook niet nodig (de basis is gewoon goed bij ons, ze weet dat ik dingen meen als ik het zeg). Maar ja, laatste weken natuurlijk wat losser gelaten. Dus gister even extra op gelet: alles netjes vragen, etc. Verder heeelll veel leuke dingen gedaan, zodat ze het ook zou trekken dat ik overal zo bovenop zat. Lekker naar een mega intratuin geweest, met allemaal van die themahoeken met bewegende dieren, een tractor waar ze op kon zitten, etc. Ook nog even in de speeltuin. Je merkte s avonds dat ze echt al een stuk rustiger werd. Zo grappig om te zien hoe kinderen die rust en duidelijkheid ook gewoon nodig hebben. :heart: Het kost even wat energie, maar het levert een hoop op.

Vandaag is mijn mam jarig. Liggen nu heerlijk naast elkaar in bed, zo maar eens aankleden en als het een beetje weer blijft nog even naar de mega kinderboederij daar.
Mijn vader heeft gedroomd dat ik vandaag ga bevallen vertelde mijn moeder. :wtf: Mijn vader is heleeemmmaaaalll niet zo, echt zo'n nuchtere man, dus mijn mond viel open toen ik dat hoorde. Ben heeelllll erg beniewud, ik voel me niet alsof ik zo ga liggen bevallen in ieder geval :dance: :dance:
Afbeelding

Afbeelding
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1209

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 25 Feb 2014 12:04

Re: Voorjaar 2014 mama's

Goedemorgen

Shy: ik heb ook nog even getwijfeld over de 9 maanden beurs. Maar omdat het best een eind rijden is toch maar niet gegaan. Ben er nu wel blij mee als ik jouw verhaal zo lees. Wel fijn dat je overdag eenbeetje kon bijslapen. Leuke luiertas heb je gekocht.
Wat je verjaardag betreft zou ik het eerst heel klein houden. Je kan dan altijd nog kijken hoe het met jou en de kleine is.

Mikado: Ja de babyshower was echt een succes, had het ook helemaal niet verwacht. Des te leuker. En schrikken was het zejer dat ik de kleine niet meer voelde. Gelukkig maar dat alles goed was. Is ook netof hij aan het plagenwas, want is nu al een paar dagen superactief. :yes:
Jij ook al zo'n leuke luiertas gekocht. Bij jou was de 9 maandenbeurs ook iets teveel van het goede dus. Fijn dat het nu weer beter gaat. Veel plezier vandaag bij de fotoshoot.

Lindsya: ja het is zeker schrikken als je de kleine niet meer voelt. Leuk dat je zoontje zo'n leuke vakantie heeft gehad. Wat een leuk idee zo'n cadeaumandje voor je zoon. Wat ga je er allemaal instoppen?

Roze: Ja ben erg opgelucht dat alles goed was.
Wat ontzettend vervelend dat het zo slecht met je gaat. Kan me voorstellen dat je je ook heel naar voelt naar A toe, ook al is de situatie nu even niet anders. Ik denk dat het goed is als je woensdag op je strepen gaat staan, fijn dat met de baby alles goed gaat, maar als jij er helemaal aan onderdoor gaat heeft ook niemand wat aan. Je moet er na de bevalling ook nog voor je beide kinderen kunnen zijn. Heel veel succes morgen :hug:

Eppie: nog gefeliciteerd met je verjaardag. Hier is de kleine ook steeds drukker, helemaal na vrijdag. Voel hem nu zelfs s' nachts, eerder werd ik er niet wakker van maar nu wel. De kleine vind het vooral heel fijn om tegen mijn darmen aan te schoppen. Geen idee of dat ook wat zegt over de drukte van het kindje straks.

Snoezel: Fijn dat het met jou nog zo goed gaat. Je bent ja al bijna bij de uitgerekende datum, wat gaat dat snel zeg! Je snapt dat je vanaf nu meldplicht hebt he :smile:
Gefeliciteerd met de verjaardag van je man.
Nou ben benieuwd of de droom van je vader uit gaat komen. Wel leuk dat hij zo met je meeleeft dat hij er zelfs over droomt :-)

All: Hier gaat het gelukkig weer helemaal goed. Kleine muiter beweegt weer goed, is zelfs drukker als anders.
Vanmorgen al vroeg dag, mijn auto moest om 8 uur al bij de garage zijn. Er is waarschijnlijk iets mis met de remmen. Als je er een poos mee rijdt komt er zelfs rook bij de banden weg, niet meer vertrouwd om nog mee te rijden. Ben benieuwd wat er uit komt en vooral hoe duur het grapje wordt.
Vanmorgen toch nog de liggingsecho gehad, had gisteren gebeld om te vragen of het nog nodig was omdat ik hem vrijdag ook al had gehad, maar de afspraak stond toch. Zei de echoscopiste vanmorgen dat het niet had gehoeven maar ze had een student, kon die mooi even oefenen haha. Vond ik ook helemaal niet erg. De kleine lag nog mooi met het hoofdje naar beneden. Er is nu ook een uitgebreide meting gedaan en ze schat dat de kleine nu zo'n 5 pond weegt. Was een mooi gewicht.
Het werd in ieder geval geen 8 ponder dacht ze :-)
Ben ook begonnen met de babywas, dacht dat ik niet zo veel had gekocht maar blijkbaar toch wel oeps :redface: . De hele zolder hangt vol. Houdt een mens van de straat he haha.
Fijne dag iedereen.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Anoniem 82

Bericht 25 Feb 2014 14:31

Re: Voorjaar 2014 mama's

Even een egobericht: na in vijf dagen tijd vier keer in het ziekenhuis te zijn geweest omdat ik me met de dag zieker voel, is er vandaag eindelijk iets besloten. Er zijn toch wat twijfelachtige dingen, en het lijkt beginnende zwangerschapsvergiftiging te zijn. Omdat dit alleen te verhelpen is door te bevallen, mag ik me morgenochtend melden om ingeleid te worden. Helaas is de baarmoedermond nog vrij stug en heb ik slechts 1cm ontsluiting, dus ik krijg eerst tabletten ingebracht. Dat werkt vaak niet meteen, dus ik moet er voor de zekerheid vanuit gaan dat het alsnog twee tot drie dagen kan gaan duren voordat het echt goed op gang komt. Maar in de tussentijd lig ik wel in het ziekenhuis en kunnen ze me daar in de gaten houden. Dus met een beetje mazzel heb ik over een aantal dagen babynieuws. Ik ben zo opgelucht dat ze wat gaan doen, want ik voel me zo ontzettend ziek! Ik zie wel op tegen een ingeleide bevalling, maar gelukkig overheerst nu vooral de opluchting dat ze wat gaan doen en dat ik me hopelijk na de bevalling weer gauw beter zal voelen dan nu.
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1209

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 25 Feb 2014 14:38

Re: Voorjaar 2014 mama's

Wat ontzettend fijn dat ze nu eindelijk wat gaan doen Roze, wel minder dat het misschien zwangerschapsvergiftiging is. Er komt nu een spannende tijd aan. Heel veel succes en hopelijk wordt het een voorspoedige bevalling.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 25 Feb 2014 19:09

Re: Voorjaar 2014 mama's

Ooooo.. roze! Gelukkig nieuws voor jou! Ik kwam net thuis, en dacht- meteen even kijken... Fijn dat er iets gebeurt voor je! Dus jij wordt misschien wel de eerste uit dit draadje :dance:
Ik hoop dat het allemaal een beetje loopt de komende dagen, succes en hopelijk snel een kleine man vast!
Afbeelding

Afbeelding
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers