Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Voorjaar 2014 mama's

<<

Patsy

Bericht 01 Nov 2013 18:54

Re: Voorjaar 2014 mama's

Linsdsya, fijn dat, wat ze konden zien tijdens de 20 weken echo, goed was. Hopelijk wil hij volgende week de rest van zijn lijfje ook laten zien.

Rose, je gezondheid gaat dus nog niet echt geweldig, ik hoop dat je snel opknapt. Wel heel leuk dat je lekker geshopt hebt, en dat jullie nu echt met het kamertje gaan beginnen. Die newbornset voor de tripptrapp lijkt mij ook ideaal, maar we twijfelen nog of we wel een tripptrapp stoel willen, of dat we de kinderstoel van mijn schoonzus overnemen. Die past perfect bij onze eettafel, dus dat is ook wel heel leuk.

Knillis, welkom hier! Fijn dat de eerste 12 weken om zijn.

Mikado, wat leuk dat je zo met je handen kan voelen hoe ze ligt! Dat wil ik ook! Ik ga volgende week goed opletten bij de verloskundige.

Solei, Wij hebben maandag de 20 weken echo, als dat er allemaal goed uitziet en het kindje ligt goed, dan maakt ze ook een 3d echo. Dat lijkt me heel speciaal. Ik zit er nog wel over te denken om een extra pret echo te laten doen, zodat mijn vader een keer mee kan. Hij is iedere keer zo verbaasd wat ze allemaal kunnen zien tegenwoordig, dus ik zou hem graag een keer meenemen.

All, wij hebben dus maandag de 20 weken echo. Ik vind het erg spannend, ik hoop zo dat alles goed is met onze baby. We willen niet weten wat het wordt, iedereen om ons heen denkt dat we een jongen krijgen. Ik wordt steeds nieuwsgieriger, maar weet wel zeker dat ik het nu nog niet wil weten. Ik voel de baby steeds beter, wat is dat toch bijzonder.
<<

Mikado

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 870

Geregistreerd: 22 Sep 2013 19:25

Bericht 02 Nov 2013 21:49

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien, spannend, maandag de 20-weken echo! Laat je weten hoe het was?

Solei, wij hebben bij 15 weken een geslachtsbepaling laten doen, een pretecho. Mijn man is een paar weken weg op dit moment en kan er met de 20-weken echo niet bij zijn. Helaas dachten we, maar toen hoorden we dat we voor 35 euro een geslachtsbepalende echo konden laten doen hier in de buurt, dat hebben we toen gedaan. Dan is hij er op dat moment in ieder geval bij geweest :)
2014 2016 2019
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 02 Nov 2013 22:31

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien: spannend he, 20 weken echo!
Ik vind het ook spannend, ben benieuwd of alles goed gaat met ons kleintje.
Mijn oom en tante uit het buitenland zijn hier nu een weekje en die gaan dan ook mee, dat is wel erg fijn.

Vind het knap dat je niet hoeft te weten wat jullie krijgen, ik kon dat geduld echt niet opbrengen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3733

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 02 Nov 2013 22:42

Re: Voorjaar 2014 mama's

Pfft ja erg knap hoor, katrien. Ik ben inmiddels zo benieuwd naar wat we gaan krijgen.
Wij hebben er ook nog even over gedacht om het niet te willen weten, maar om mijn vriend te quoten: "het is al spannend genoeg'.

Ik weet niet of het alleen bij mij is, maar er hebben echt al heel veel mensen gevraagd of we al weten wat we krijgen. (ja, een baby..... :laughcry: )
Ook toen we pas net in verwachting waren. En veel mensen vragen naar de naam.
Wij zijn niet van plan om die te vertellen, jullie wel?
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 02 Nov 2013 22:50

Re: Voorjaar 2014 mama's

Solei: dat mensen naar namen gaan vragen.. Tuurlijk zou ik bijna zeggen, maar dat vertel ik echt niet. Al staat het al een tijd vast welke namen ze gaat krijgen. De tweede naam is de naam van mijn moeder, wat zou ze trots zijn :heart:
Heel veel mensen vragen ook of we het al weten, en dat vertel ik wel. Ik zit dan ook echt wel erg te stralen, ben zo blij!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem 82

Bericht 02 Nov 2013 23:17

Re: Voorjaar 2014 mama's

Knillis: Welkom! Ik snap dat je de nekplooimeting spannend vindt, had ik ook beide keren! Hopelijk krijgen jullie een goede uitslag!

Mikado: Fijn dat je je goed voelt! Ik voel de baby wel in mijn buik bewegen, maar kan van de buitenkant juist nog niet voelen waar hij ligt. Maar mijn baarmoeder ligt ook ver naar achteren, dus heel gek is het niet. Wel leuk dat je al kunt voelen waar de baby ligt! Hier ligt hij trouwens ook wel vaak op dezelfde plek, dat weet ik omdat ik af en toe luister met de doppler die ik heb. Over een 3/4D echo, die willen wij nog laten doen rond 28 weken. Dat is een mooie termijn zeiden ze hier bij de praktijk waar we de geslachtsbepaling hebben laten doen.

Eppie: Balen dat je zo weinig puf hebt, maar wel begrijpelijk als je veel moet werken en het ook veel van je vergt. Hopelijk trekt het nog een beetje bij en kun je meer balans vinden.

Solei: Spannend hoor, wanneer heb je de 20 weken echo? Wij hebben met 16 weken een pretecho laten maken voor geslachtsbepaling en het was heel duidelijk te zien! Dus het kan zeker de moeite waard zijn als je het eerder wilt weten, en ik vond het ook gewoon leuk om weer even naar de baby te kunnen kijken. Bij ons vragen niet veel mensen wat we krijgen, want we zijn er heel open in dat we weten dat het een zoon wordt. Alleen de naam houden we wel voor onszelf, al gok ik dat ik het wel aan mijn moeder zal vertellen. Maar die kan best een geheim bewaren gelukkig.

Katrien: Nee, inderdaad, helaas nog niet echt geweldig qua gezondheid hier. Maar gelukkig wordt de hoest al langzaam minder, wat een opluchting. Wij kiezen voor de Tripp Trapp omdat we er al eentje hebben voor dochter en die bevalt goed. Of we gebruiken die voor de baby als zij op een gewone stoel wil tegen die tijd, of we kopen er nog eentje bij. Ik vind ze ideaal! Succes maandag bij de echo, hopelijk is alles goed! En knap dat jullie het geslacht niet willen weten, ik kan mijn nieuwsgierigheid bij zulke dingen echt niet bedwingen. Vorige keer wilde ik het ook graag weten, en deze keer zelfs eerder al een pretecho laten doen voor het geslacht.

Hier inmiddels wat minder last van de hoest, heb het nog nooit zo erg gehad. Maar gelukkig wordt het al minder! Het is nog niet weg, maar al een stuk beter te doen. Vooral 's nachts fijn dat ik weer wat beter kan slapen. Verder voel ik echt steeds meer en duidelijker beweging, het is nu al een flinke druktemaker, haha! Hij ligt volgens mij wel vaak op dezelfde plek, want heel af en toe luister ik met een doppler het hartje en steeds vind ik hem op dezelfde plek. Verder vandaag een leuke dag gehad! Naar de indoorspeeltuin geweest en net vrienden op bezoek gehad.
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 03 Nov 2013 18:53

Re: Voorjaar 2014 mama's

Goedemiddag dames ( kan nog net),

Hoe gaat het met jullie en jullie buikjes? Bedankt voor t invullen van de vragen voor wie t gedaan heeft. Was heel nieuwsgierig hoe dat bij jullie gaat. Leuk om jullie antwoorden te lezen.

Knillis: welkom hier!

Solei: ik hoor idd wel vaker van mensen die de naam verklappen. Ken er wel een paar. Zelf hebben we wel aan iedereen t geslacht verteld, maar de naam verklappen we niet.


Hier al paar weken veel last van harde buiken. Ene dag weer veel last de andere dag weer wat minder.
Morgen naar de cardioloog. Weer verwijsbrief van de huisarts. Zie er wel tegen op in de zin van wat doe ik er eigenlijk. Ze kunnen toch niet veel doen.
Dinsdag naar de verloskundige. Komt mooi uit dag erna.

Fijne avond nog.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Patsy

Bericht 04 Nov 2013 14:55

Re: Voorjaar 2014 mama's

Even snel: Vanmorgen de 20 weken echo gehad. Alles zag er prima uit. Onze baby lag helemaal met het hoofdje naar beneden waardoor het erg moeilijk was op het hoofdje op te meten, maar uiteindelijk, met een hoop kunst en vliegwerk, is het gelukt en is de kleine helemaal goedgekeurd.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 04 Nov 2013 15:46

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien: wat fijn! Opluchting of niet? Haha ik zit er zo lekker tegen aan te hikken, woensdag ben ik aan de beurt.
Had vannacht weer lekker raar gedroomd. Mijn man zei een hele andere naam toen ze geboren was en toen kregen we ruzie haha.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Eppie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 441

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:56

Bericht 04 Nov 2013 18:28

Re: Voorjaar 2014 mama's

@Katrien wat fijn dat alles goed was met de echo. Het lijkt me zo spannend! Wij mogen over 2 weken.
Wij willen net als jullie het geslacht niet weten. Het kriebelt ook niet moet ik zeggen.
Het lijkt me zo'n leuke verrassing, dat je het bij de geboorte pas ontdekt. Het enige praktische bezwaar wat we hebben ontdekt is het bedenken van twee namen.

@all, vandaag weer controle bij de verloskundige gehad. Alles was goed. Weer het hartje gehoord. Dit keer was mijn vriend ook mee. Voor hem was het de eerste keer. Mijn bloeddruk was prima. Ik ben in 18 weken nog maar 1,3 kg gegroeid. Ik ben dus aan het afvallen. Dit was geen probleem en niet zorgwekkend. Ik verbaasde me wel. Ik eet zoveel op een dag.
Nog twee weekjes en dus de 20weken echo. Ik ben zo benieuwd of alles goed is.
Afbeelding
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1208

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 04 Nov 2013 20:15

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien: Fijn dat de kleine helemaal goedgekeurd is.

Roze: Fijn dat de hoest wat minder wordt en je wat beter kunt slapen. Wat leuk zeg dat je de kleine al zo voelt bewegen.

Knillis: welkom hier. Wij hebben de nekplooimeting ook laten doen en ik vond het ook heel erg spannend. Ik hoop dat jullie een goede uitslag krijgen.

Solei: Mensen vragen mij ook steeds of ik al weet wat ik krijg. Naar de naam is me nog door niemand gevraagd, ja of we er al uit waren maar niet wat de naam nu wordt.

Dolfijntje: Wat vervelend zeg dat je zo last van harde buiken hebt. En misschien heb ik er wel overheen gelezen hoor maar waarom moet je naar de cardioloog? En hoe is het gegaan vandaag?

Shy: haha dat dromen herken ik, ik heb af en toe ook de vreemdste dromen.

Eppie: Fijn dat alles weer goed was bij de vk.

All: Ik heb de laatste week erg weinig puf, heb veel last van mijn rug en bekken en ook ben ik gauw moe, dit komt waarschijnlijk ook wel doordat ik slechter slaap. Ik heb altijd mijn slaap erg nodig. Voor mijn bekken en rug heb ik toch maar weer een afspraak bij de cesartherapie gemaakt, hier liep ik al bij voor mijn zwangerschap. Vorige week maandag ben ik er weer geweest, heb weer een boel tips en oefeningen meegekregen. Nou hopen dat het een beetje gaat helpen.
Wat een boel meiden zitten al rond de 20 weken. Volgende week is het bij mij zo ver en volgende week dinsdag heb ik de 20 weken echo. Vind het wel heel spannend.
Vandaag was de groep 5 waar ik op maandag en dinsdag werk erg bezorgd om mij, heel lief. Er was een jongetje naar de dokter geweest omdat hij uitslag in zijn nek had, dit bleek de 5e kinderziekte te zijn, maar de kinderen hadden het verkeerd begrepen en dachten dat het krentenbaard was. Juf vroegen ze jij bent toch zwanger? Ik: ja wat dan? Ja dan moet je bij hem uit de buurt blijven want hij heeft krentenbaard en straks krijg jij dat ook en dan gaat je kindje dood. Was wel heel lief van ze.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Mikado

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 870

Geregistreerd: 22 Sep 2013 19:25

Bericht 04 Nov 2013 21:06

Re: Voorjaar 2014 mama's

Appeltje, wat vervelend dat je je zo voelt! Ik heb juist te horen gekregen dat ik op mijn werk (ook voor de klas) wel moet oppassen voor de 5e ziekte!
2014 2016 2019
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1208

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 04 Nov 2013 21:38

Re: Voorjaar 2014 mama's

Dank je voor je reactie Mikado, ik wist dat dus niet. Ik heb net voor de zekerheid toch de vk maar even gebeld en de kans is wel heel klein op besmetting maar ze wilde toch dat ik morgen voor de zekerheid thuis blijf. (de rest van de week werk ik op een andere locatie dus dat is geen probleem). Ook moet ik morgen even bloedprikken.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Patsy

Bericht 05 Nov 2013 09:57

Re: Voorjaar 2014 mama's

Shy, echt een opluchting hoor. Je gaat je van tevoren toch vanalles in je hoofd halen. Grappig en heel herkenbaar van die droom, ik droom ook de gekste dingen. Veel succes morgen!

Eppie, bij mij kriebelt het ook niet erg eigenlijk. Natuurlijk ben ik heel nieuwsgierig, maar ik kan het nog prima bedwingen. Wat ik wel lastig vind is om neutrale kleertjes te vinden. Het meeste is toch echt meisjes- of jongenskleding, maar dat is misschien maar beter ook, anders had onze kleine nu al een kast vol gehad.

Appeltje, wel voorzichtig doen dus met die kinderziektes om je heen. Wel heel lief dat de klas zo om je denkt.

Wij krijgen dus een eigenwijsje. Van te voren zei de echoscopiste al dat het heel soms voorkomt dat een kindje zichzelf niet helemaal wil laten zien. Wij vonden dat wel gelijk iets wat bij ons zou kunnen gebeuren, en jawel hoor. De baby lag heerlijk met het hoofdje naar beneden. De echoscopiste heeft veel gedrukt en gedraaid, maar dat werkte allemaal niet. Toen moest ik gaan staan en springen, werkte ook niet. Toen vroeg ze of ik nog een keer wilde gaan plassen, maar ook dar trok de baby zich niks van aan. Toen ben ik op mijn zij gaan liggen en toen, uiteindelijk gaf ons eigenwijsje toe. Als het goed lag zouden we ook een 3d echo krijgen, maar toen had de kleine zich alweer verstopt. Maar wat zijn we blij dat alles goed is!
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 05 Nov 2013 14:23

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien: ja klopt! Ik maak mij zo druk, waarschijnlijk nergens voor nodig maar toch. Kon je maar even naar binnen gluren om te zien dat het echt goed gaat he.
Ik ben ook blij dat we al vroeg in de ochtend aan de beurt zijn dan heb ik niet heel lang de tijd om te lopen zenuwen.

Wat een eigenwijs! Al is dat heel erg leuk, mijn zoontje heeft wel is zo'n bui. Maar moet er altijd wel om lachen :P
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Mikado

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 870

Geregistreerd: 22 Sep 2013 19:25

Bericht 05 Nov 2013 18:31

Re: Voorjaar 2014 mama's

Dolfijntje, wat vervelend die harde buiken! Merk je ook wanneer het opzet of is er geen peil op te trekken?

Appeltje, graag gedaan hoor, goed dat je nog even hebt gebeld. En wat lief dat de kinderen al aan je dachten!

Katrien, wat fijn dat alles goed is! Zal vast weer een geruststelling zijn.

Ik voel me nog steeds prima. Heb steeds kriebeltjes/belletjes in m'n buik, zal dat de baby zijn? Ben er helemaal gelukkig mee, op m'n werk ook steeds een grote glimlach zodra ik het voelde :) Ik ben trouwens niet meer zo moe als de eerste weken maar merk wel dat ik echt voldoende slaap moet pakken, vanmorgen voor het eerst in m'n werkende leven me zelfs verslapen!
2014 2016 2019
<<

Anoniem 82

Bericht 05 Nov 2013 19:04

Re: Voorjaar 2014 mama's

Dolfijntje: vervelend die hare buiken! Hoe was het bij de cardioloog en de vk?

Katrien: Fijn dat de kleine is goedgekeurd! Nu al wel een klein eigenwijsje dus! Hier ook voor een deel, sommige dingen duurde echt lang voordat hij goed lag om te kunnen zien wat de echoscopiste wilde zien.

Shy: succes morgen met de echo!

Eppie: Fijn dat alles weer goed was bij de vk! En ik ben nu in 21 weken 1kg aangekomen, maar maak me niet druk. Bij dochter was dat ook zo, en toch zat er op het einde 15kg bij. Met name de laatste 10 weken ging het toen hard bij mij.

Appeltje: balen dat je zo weinig puf hebt! Helaas heb ik er ook last van, zou wel hele dagen kunnen slapen en ben constant ontzettend moe. Heb je zelf ooit de vijfde ziekte gehad dat je weet? Zo niet, kan het mogelijk wel kwaad voor je op dit moment van wat ik begrepen heb.

Mikado: Zou best de baby weleens kunnen zijn hoor! Leuk hè? Ojee, verslapen! Ik merk ook dat ik veel meer slaap nodig heb, en dan nog ben ik moe.

Hier gaat het qua hoest gelukkig nog weer wat beter, het is bijna weg. Maar echt geweldig voel ik me alsnog niet, grrrr. Ik ben zo ontzettend moe, niet grappig meer. Ik kan hele lange nachten maken, en als dochter overdag slaapt dan ga ik ook nog. En nog ben ik soms beroerd van vermoeidheid. Zal er blijkbaar voor mij bij horen in deze mate, anders weet ik het ook niet. Dingen als HB enzo zijn namelijk pas nog gecheckt en zijn helemaal prima. Jullie ook zo moe?

We hebben deze week het behang voor het kamertje besteld en zijn begonnen met leegruimen. Ik hoop dat het behang geleverd kan worden, met veel moeite bij de producent besteld nu, want bij lief! en de bouwmarkt is het uitverkocht. Dus ik ben benieuwd.. We hopen eind november klaar te zijn met het kamertje qua muren, vloer, etc. En dan in december de meubels kopen en in elkaar zetten. En dan mag ik los met de aankleding :cheering:
<<

Patsy

Bericht 06 Nov 2013 10:03

Re: Voorjaar 2014 mama's

Mikado, die kriebeltjes komen vast door de baby. Ik ben ook nog steeds erg moe, ik slaap er veel en val gemakkelijk in slaap als ik op de bank zit.

Shy, ik zou het ook niet erg vinden als ons kindje zo'n eigen willetje heeft (zeg ik nu, haha). Ik vind dat altijd erg leuk.

Roze, leuk vooruitzicht he, om helemaal los te mogen gaan met de babykamer. Ik kijk daar ook zo naar uit! Ik ben dus idd ook zo moe, ik had altijd al veel slaap nodig, maar nu slaap ik ook erg veel. Mijn bloed is ook prima in orde dus ik ga er vanuit dat het er gewoon bij hoort. Indien mogelijk, lekker aan toegeven.
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1208

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 06 Nov 2013 11:18

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien: wat een lekker eigenwijsje zeg haha. Wel jammer dt de 3d echo daardoor niet door kon gaan, maar wel fijn dat alles helemaal goed was.

Shy: succes vandaag met de echo.

Mikado: Ik denk ook dat je de baby voelt, wat leuk zeg. Ik heb een dag zo'n gevoel gehad en daarna helaas niet weer, dus ik weet nog steeds niet zeker of dat nou de baby was of toch wat anders.

Roze: Ik weet dus niet of ik ooit de 5de ziekte heb gehad, ik heb gisteren bloed geprikt en hoop nu zo snel mogelijk de uitslag te krijgen. Zodra de uitslag er nog niet is mag ik niet op die locatie werken. Was dus gisteren verplicht een dagje vrij. Dat weinig puf hebben is inderdaad erg vervelend. Ik kan ook erg veel slapen op het moment. Ben alleen 's morgens erg vroeg wakker omdat dan mijn rug en bekken pijn doen. Leuk is dat he losgaan met het kamertje. Wij hebben alle meubeltjes nu besteld en ook hebben we de vloer en gordijnen besteld. Wij willen ook gaan voor behang van Lief. Ik vind dat erg mooi behang. We moeten alleen nog even wachten met kopen tot we weten wat het wordt.

Gisteren dus een verplicht dagje vrij gehad, vandaag is mijn normale vrije dag. Heeft me toch wel goed gedaan die extra rust. Is het toch nog ergens goed voor haha.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 06 Nov 2013 12:08

Re: Voorjaar 2014 mama's

Dag dames,

Shy: veel plezier bij de 20 weken echo!

Appeltje: wel goed van die dag vrij dus. Je gezondheid en je baby gaan nu voor!
Wel idd goed in de gaten houden met die kinderziektes! Wat goed dat de kies uit groep 5 daar al aan denken!

Roze: veel plezier met het inrichten van de babykamer! Klinkt leuk allemaal. Ik heb eigenlijk niet echt nagedacht over evt behang. Wellicht een muursticker of behangrand.

Katrien: haha, wat een eigenwijsje zeg! Ik zie t al helemaal voor me dat springen en de baby gewoon lekker op z'n plek blijven! Gelukkig ging hij toch nog even goed liggen.

Hier gaat t wel. Denk ik een buikvirusje te pakken. Last van diarree. Net mijn urine weggebracht en maar gelijk naar huis gegaan want ik voelde t alweer opkomen. Gelukkig ben ik vrij op de woensdag vanaf nu! Ben er wel heel blij mee even die rust pakken.
Bij de verloskundige was t weer goed. Ze vindt dat ik een heel mooi buikje heb. Echt een bolletje. Ik heb wel vanochtend mijn urine weggebracht ivm die harde buiken en heb ook de laatste tijd last van steken in m'n blaas/baarmoeder. Reden dus om t even te checken. Update: geen blaasontsteking, maar huisarts wil me wel zien ivm de klachten.
Langs de cardioloog geweest ivm hartritmestoornis. Vorig jaar heb ik een sporttest gehad en daar kwam uit dat ik een ritmestoornis heb tijdens inspanning. De laatste maanden merkte ik op dat dit ook tijdens rust wel eens gebeurt: tijdens bukken, bepaalde bewegingen etc. Wel een foefje voor gevonden nu door bijv. Nogmaals te bukken. Dan kan t gelijk weg zijn. T kan ook wel eens een half uur duren. (Mijn hart gaat 200 tot 260 slagen pm). Krijg nu een holter mee (apparaat waarmee je je hartslag opneemt) voor twee weken. En dan zien we wel weer. Medicijnen hebben nu toch geen zin ivm de zwangerschap.
Laatst gewijzigd door dolfijntje24 op 06 Nov 2013 13:11, in totaal 1 keer gewijzigd.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Knillis

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2237

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:50

Bericht 06 Nov 2013 12:21

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hallo dames,

Haha ik moet nog even wennen dat ik nu bij dit topic hoor. Ik moet het nog iets beter bij proberen te houden merk ik!

Hier gaat het op het moment ook even wat minder. Ik voel me al een paar dagen niet zo lekker (hoofdpijn, keelpijn, beetje een grieperig gevoel) en het gezin draait natuurlijk wel door. Ook moet ik de komende 2 maanden wat meer uren werken en dat hakt er ook behoorlijk in. Afgelopen week een behoorlijke dip gehad maar het gaat nu wel weer wat beter geloof ik.

Wij hebben vrijdag de nekplooimeting, erg spannend!

Bij de eerste 2 wisten we het geslacht niet, nu hebben we besloten dat we het deze keer wel willen weten. Ik ben een beetje klaar met neutrale kleertjes, kamertjes etc. Het lijkt me ook erg leuk om gericht een kamer te kunnen maken! Ik ben er alleen nog niet over uit of we een extra echo gaan laten maken of dat we tot de 20 weken echo wachten.

Verder alles rustig hier, zoon zit op school, dochter zit heel pedagogisch verantwoord op de iPad en is ondertussen mijn portemonnee aan het uitpakken.. Haha ik heb nu een discussie met haar, ze heeft haar ID te pakken en ze gelooft niet dat zij dat is op de foto :) Vanmiddag gaan we met zijn vieren (schoonmoeder erbij) naar de theatershow van Bumba, ben benieuwd! Dochter is een mega fan en zoon vindt het stiekem ook leuk :)

Ik ga nog even goed bijlezen en dan proberen ook op de rest te reageren!
2009 ~ 2011 ~ 2014

Morgen is vandaag...
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 06 Nov 2013 20:08

Re: Voorjaar 2014 mama's

Vandaag de echo gehad, alles zag er goed uit! Ze zat mooi tussen de lijntjes qua hoofdomtrek enz.
Ze ging nog even kijken naar het geslacht maar daar werd ik behoorlijk zenuwachtig van, onze kleine lag met haar beentjes gekruist. Vorige keer zag ze drie streepjes dus dat zal wel goed zitten, hoop ik :angel:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem75

Bericht 06 Nov 2013 20:33

Re: Voorjaar 2014 mama's

Fijn dat de echo goed is Shy! Wanneer heb je nu weer een echo? Ik hoor dat pas over 3 weken bij de vk. Maar volgens mij pas weer met 36 weken.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 06 Nov 2013 22:50

Re: Voorjaar 2014 mama's

Razz schreef:Fijn dat de echo goed is Shy! Wanneer heb je nu weer een echo? Ik hoor dat pas over 3 weken bij de vk. Maar volgens mij pas weer met 36 weken.

Ik heb eigenlijk geen idee wanneer ik weer een echo heb. Al kan ik op mijn werk wel weer een keer naar boven lopen om te kijken of die lieve echoscopiste tijd heeft :P

Ja heel fijn! Nu kan het genieten beginnen, ik was best zenuwachtig haha :P
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Patsy

Bericht 07 Nov 2013 14:58

Re: Voorjaar 2014 mama's

Shy, fijn dat alles goed is!!!

Razz en Shy, ik dacht ook dat de volgende echo rond 36 weken is, de liggingsecho. Dat duurt nog lang...
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers