Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Voorjaar 2014 mama's

<<

Anoniem75

Bericht 21 Sep 2013 17:42

Re: Voorjaar 2014 mama's

Nou de nacht ging opzich wel. Hij heeft voor deze keer tussen ons in mogen slapen en hij heeft als een roosje geslapen. Mijn vriend en ik hadden beide onze hoofdeinden omhoog gezet (elektrische boxspring) zodat hij goed omhoog lag met zijn hoofd en nog redelijk door z'n neus kon ademen.

Balen dat je je verslapen had Shy!

Groeien jullie buikjes ook al zo hard?
*

Ik heb deze foto vandaag gemaakt met 14+2
Laatst gewijzigd door Anoniem75 op 16 Okt 2013 17:07, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 21 Sep 2013 20:07

Re: Voorjaar 2014 mama's

Aah gelukkig Razz, dat is wel fijn voor jullie alle drie!
Mijn buik groeit ook best hard, als ik er ooit achter kom hoe je hier foto's kan plaatsen..
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem75

Bericht 21 Sep 2013 20:14

Re: Voorjaar 2014 mama's

Je kan evt een account aanmaken bij www.photobucket.com. Daar kan je foto's uploaden en de link hier plakken.
<<

Anoniem 82

Bericht 21 Sep 2013 20:51

Re: Voorjaar 2014 mama's

Razz: beterschap met je zoontje! En je hebt al een mooi buikje! Hier nog niet heel duidelijk wat te zien, behalve mijn altijd aanwezige vetrol die wel wat groter lijkt te worden :laughcry:

Verder even weinig reactie van mijn kant nu, ik ben hartstikke ziek :nopompom: Ik denk dat het buikgriep is, echt niet grappig meer! Zat gisteravond gewoon op de wc met mijn hoofd in een teiltje, omdat ik niet eens meer wist welke kant het op zou gaan. Vandaag gelukkig bijna de hele dag in bed kunnen liggen, A. was met haar vader op pad. Hopelijk gaat het nu weer een beetje de goede kant op. Mijn moeder laat zo de hond nog even voor me uit en daarna ga ik lekker op tijd weer slapen als het lukt.
<<

Anoniem75

Bericht 21 Sep 2013 22:22

Re: Voorjaar 2014 mama's

Beterschap Roze!

Hier ook een zwembadje hoor met daaronder een beetje bolling van de baby. Maar ach die zwangerschapsbuik/vetrol mag nu geshowd worden :razz:
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 22 Sep 2013 08:06

Re: Voorjaar 2014 mama's

Zo, hier ook weer een teken van leven :cheering:

Roze, ai, wat naar... "Gelukkig" was A even weg, op dat soort momenten ben je liever alleen. Bah. Hoe voel je je nu?

Razz: Hoe is de ziekenboeg bij jou?

Shy: Fotoos moeten eerst ergens online staan waar je een link van kan plakken. Ik doe dat altijd op http://www.mijnalbum.nl Daar zet je fotoos op, vervolgens open je de foto en klink je met je rechtermuisknop op de foto. Er staat dan als optie bij: "afbeeldings-url kopieren". Daar klik je op, vervolgens ga je weer naar dit forum, klik je op het knopje boven bv dit bericht met "img". Tussen de haakjes plak je dan de afbeeldings-url. Hopelijk snap je het, ben benieuwd naar je fotoos!

Ook hier al een flinke buik. Van de week vroeg voor het eerst een buur die ik het niet verteld heb of ik zwanger was. Vind ik altijd zo'n moment van- owkee, nu heb ik officieel een babybuik. Buitenstaanders durven het nu te vragen, twijfelen niet meer of ik gewoon dik aan het worden ben...
Verder een veel te druk weekend gehad. Gister had ik met een creaclubje van internet afgesproken. Was super, heel de dag in een boerderij zitten knutselen en babbelen en damn, wat maken sommige mensen toch mooie dingen... Helaas waren de stoelen echt verschrikkelijk, echt van die houten restaurant stoelen.. Op zich ging het wel, daarna nog even door naar een forumvriendinnetje van hier :heart: Daar was ik toch in de buurt en ik zie haar veel te weinig. Daar lekker gegeten, theetje gedronken. Daarna dus naar huis.. Bijna 1,5 uur in die rotstoel van mijn koekblik. Ik wist echt niet meer hoe ik moest zitten aan het eind, pijnscheuten in mijn benen, kon amper meer lopen toen ik thuis was... Meteen plat gegaan. Oe, ik heb mezelf echt even vervloekt... Gelukkig doet liggen me altijd goed, dus vanochtend kwam ik weer redelijk soepel uit bed.

Ik hou wel echt mijn hart vast voor de komende weken... Ik moet nog zooooo lang. Ga me van de week wel al deels ziek melden. Ik werk met kinderen, komen om 9, gaan om 3 naar huis. Maarrrrr ik werk officieel tot 5. Ik ga die laatste 1,5 uur me ziek melden. Ik ben blij als ik de kindertijd trek. Erna doe ik normaal wat computerwerk en dingen voor de volgende dag. Maar goed, veel kan ook onder kindertijd en ik heb weer een stagiaire dus die kan ook alles voor de volgende dag doen.. Ik hoop gewoon dat ik zo lang mogelijk mijn eigen werk kan doen. Anders moet ik van groep en moet ik allemaal van die rotklusjes doen. Mijn leidinggevende begon van de week al over dat het locatiehandboek weer eens bijgewerkt moest worden... Aiiiii...

Verder vandaag maar eens rustig aan doen. Gaan zo eerst ff langs vrienden, die wonen 3 kwartier rijden, dus dan is de ochtend ook alweer voorbij. Verder niet echt plannen. Ik vrees dat ik mezelf niet kan bedwingen verder te gaan aan mijn dochter haar (bos)kamertje. Niet goed voor mijn rug, aangezien ik dan dubbelgevouwen op de grond moet liggen om gras te schilderen. Van de week al gedaan, op een gegeven moment mijn yoga bal gepakt en daaroverheen gehangen om maar niet mijn bovenlijf te hoeven dragen :lol: Eigenlijk wil ik mijn dochtertje haar kamer af hebben voor we over een maand te horen krijgen wat kleine buik-ukkepuk voor geslacht heeft, dan wil ik graag zijn/haar kamertje gaan doen...
Maaarrr.... L haar kamer wordt wel erg leuk! Ik hoef nog maar 1 kant van de kamer met gras, dan wil ik nog diertjes in het gras maken (waarschijnlijk uit hout en dan schilderen) en nog een grote muursticker... En verder nog wat accessoires maken als vogelhuisjes beschilderen voor aan de muur, een lamp maken, gordijntjes versieren... Even preview voor jullie:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 22 Sep 2013 09:09

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hmpf doet het niet, kan je ook gewoon de link plakken die je Ziet staan in de adresbalk?
http://www.mijnalbum.nl/index.php?m=fto&a=73&id=350178738&key=VRINCAGB

Hm zo doet ie het wel! :)
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem 82

Bericht 22 Sep 2013 12:51

Re: Voorjaar 2014 mama's

Shy, ook al een mooi buikje! Zo leuk om te zien altijd, babybuikjes :heart:

Razz, hoe is het met jullie ziekenboeg nu?

Snoezel, doe je wel een beetje rustig aan voor jezelf? Ik hoop dat je je eigen werkzaamheden kunt blijven doen op je werk, kan me voorstellen dat andere klusjes niet altijd even leuk zijn vergeleken met je eigen werk! En je dag klinkt erg leuk, maar vermoeiend. Wel leuk dat je zo creatief bent, ik zou willen dat ik dat gen ook had! Heb altijd wel ideeën genoeg, maar in de praktijk ben ik gewoon niet echt heel handig, haha. Al komt er zo nu en dan ook wel wat leuks tevoorschijn. Ik kijk in elk geval altijd vol bewondering naar jouw projecten! En het kamertje van L, wat wordt dat prachtig! Ik ben nu ook nog bezig met de laatste kleine dingetjes in de kamer van A, zodat ik me binnenkort op de babykamer kan gaan storten. Zal eens kijken of ik van de week wat foto's van de kamer van A kan plaatsen, van de roze ontploffing hier :razz:

Hier gaat het nog steeds niet lekker. Mijn buik is wel weer redelijk rustig, dus ik hoop dat de buikgriep een beetje op zijn retour is. Maar nu heb ik er wel flinke migraine bij, grrrr! Denk dat het komt omdat ik gisteren toch te weinig vocht binnen heb gekregen, daar ben ik best gevoelig voor. Vandaag voor de zekerheid veel drinken en paracetamol nemen (helaas geen ibuprofen, dat is echt even balen). Morgen als A naar de psz is ook maar even gaan liggen denk ik, en hopen dat het daarna weer de goede kant opgaat. En nog maar 8 dagen tot de geslachtsbepaling, ben zo benieuwd!
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 22 Sep 2013 13:05

Re: Voorjaar 2014 mama's

Wat vervelend te horen Snoezel. Denk aan jezelf en kies voor je gezondheid van die van jou en je kleintje.

Jullie krijgen allemaal al buikjes! Leuk om te zien. Denk ook omdat jullie al een keer zwanger geweest zijn.
Hier nog niet echt een buikje. ''s Ochtends eigenlijk nog mijn "gewone" buik van hoe hij voor de zwangerschap was. Tegen het einde van de dag wordt ie wat boller. Maar het is nog niet echt een zwangerschapsbuik. Ergens denk ik van groei maar! maar aan de andere kant denk je straks tegen het eind van stop maar met groeien!

Fijne dag allemaal.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Fauve

Major Yipyapper

Berichten: 2685

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:40

Bericht 22 Sep 2013 18:41

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hoi ladies,

Ik had even zin om het topic te uppen, omdat ik graag mee wil schrijven.
Ik ben dus milou, 26 jaar en dit word m'n eerste kindje.

Ben nu 12 weken en heb deze week de nekplooiecho. Kunnen we weer ff naar ons wondertje kijken.

Ben 5 april uitgerekend trouwens.

Hoe gaat het met de rest? Ik heb veel last van hoofdpijn en moeheid. Kan de hele dag slapen.

Willen jullie weten wat het word? Wij willen rond 16 weken een pretecho laten maken voor het geslacht.

Groetjes,

Milou
04-2014
10-2015
<<

Anoniem75

Bericht 22 Sep 2013 19:04

Re: Voorjaar 2014 mama's

Even snel een teken van leven van mij. Ik ben inmiddels zo goed als beter op een beetje snot na. Helaas heeft mijn zoontje naast een flinke verkoudheid oorontsteking erbij gekregen en koorts. Dus het is hier weer een echte ziekeboeg :(

Welkom Milou!
<<

Anoniem73

Bericht 22 Sep 2013 19:10

Re: Voorjaar 2014 mama's

Snoezel, wat een leuke slaapkamer!
<<

Anoniem16

Bericht 22 Sep 2013 22:00

Re: Voorjaar 2014 mama's

Echt heel erg leuk Snoezel!
<<

Anoniem2

Bericht 22 Sep 2013 22:09

Re: Voorjaar 2014 mama's

Printje schreef:Echt heel erg leuk Snoezel!


+1
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 23 Sep 2013 07:59

Re: Voorjaar 2014 mama's

Milou, welkom! Is het jullie eerste kindje? Ik ben bij vlagen nog steeds heel moe hoor, maar rond de 12 weken (haha, ik was toen net op zomervakantie) was het toch wel ff echt heel erg... Wij willen wel weten wat het wordt, wij wachten tot de 20weken echo. Die hebben we over 3 weken. Haha, wij vinden het verrassing genoeg als het kindje geboren wordt hoe het eruit ziet, geslacht verhoogd de feestvreugde niet voor ons. Ik vind het ook fijn om te weten wat het word. Buiten dat het gewoon praktisch heel fijn is (gewoon gericht een kamertje kunnen maken, kleding kunnen kopen), vind ik het ook altijd fijn voor de binding die ik met het kindje krijg. Het wordt ineens voor mij heeelll tastbaar. Je weet welke naam je het gaat geven, het is geen het meer...Het komt ineens een stuk dichterbij me ofzo.. IK kijk er echt naar uit.

Iedereen bedankt voor de complimenten van het kamertje. Hihi, en dit is pas de basis. Ik heb nog veeelll meer in mijn hoofd. En ik doe echt voorzichtig met mezelf. Zeker nu met de kleine ukkepuk. Normaal ben ik een harde en ga altijd maar door, nu weeg ik dingen af (bv toch het kamertje afmaken zoals in mijn hoofd, terwijl ik weet dat dat niet goed is voor mijn rug. Dus dan maar in kleine delen en zo goed als mogelijk nog voor mijn rug) en sta ineens voor in de rij op mijn werk met opkomen voor mezelf.. Haha. Nee, dat gaat me altijd wel goed af als ik zwanger ben...

Ik nu weer werken. Pffff.....

Fijne week allemaal!
Afbeelding

Afbeelding
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 23 Sep 2013 14:57

Re: Voorjaar 2014 mama's

Snoezel inderdaad een leuk kamertje! Als dit pas de basis is ben ik heel erg benieuwd naar het eindresultaat!

Milou: welkom en gefeliciteerd! Ik wil trouwens zeker weten wat het word! Iedereen denkt wel wat en ik ben te benieuwd haha.

Roze: kan je geen advil 200 nemen? Dat mag toch tot de laatste 3 maanden van de zwangerschap? Leuk he buikjes! Ik ben nu al zo trots als een pauw haha. Voelt zo fijn, val ook vaak s'avonds in slaa met mijn handen op mijn buik.

Ik wil ook zo graag al de kamer leeg halen, maar mijn man wil wachten tot we het geslacht weten.. Over twee weken hoop ik wel dat we het weten en dan moet hij wel haha.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1208

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 25 Sep 2013 12:05

Re: Voorjaar 2014 mama's

Ook hier weer een teken van leven. Heb een erg drukke week achter de rug van veel werken en leuke dingen. Heel leuk maar ik merk nu toch wel dat ik een beetje teveel van mezelf gevraagd heb, ben erg moe.
Vanmorgen bij de verloskundige geweest en alles was goed zelfs het hartje even gehoord. Had ik niet verwacht omdat mijn baarmoeder nogal diep ligt. Het was ook een heel gezoek en het waren ook vooral mijn darmen die te horen waren maar uiteindelijk konden we het toch horen, heel bijzonder.
Hoe is het met de andere dames en met de zieken? weer een beetje opgeknapt.

Snoezel wat een leuk kamertje zeg.
Milou welkom en gefeliciteerd. Wij zijn er nog niet helemaal uit over het weten wat het wordt. Mijn vriend wil het heel graag weten en ik weet het eigenlijk nog niet, het niet weten lijkt mij ook wel bijzonder.

Ik hoop vanaf nu weer wat actiever mee te schrijven en dan ook meer inhoudelijk op iedereen te reageren.
1 april 2014
31 juli 2017
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 25 Sep 2013 12:09

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hoe gaat het met iedereen?

Ik heb afgelopen twee dagen gewerkt en ben nu lekker drie dagen vrij. Lekker samen zijn met mijn zoontje en een beetje er op uit.

Vandaag ben ik vijftien weken zwanger, ik vind het hard gaan.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 25 Sep 2013 13:00

Re: Voorjaar 2014 mama's

Ik heb maandag gewerkt en ben naar mijn leidinggevende geweest en aangegeven dat ik het zo niet trek en of ze het ok vindt als ik me na kindertijd ziek ga melden. De kinderen zijn er op mijn werk altijd tot 15:00, maar ik moet tot 17:00 werken. Dat kon niet zomaar, dus heb ik nu voor vrijdag een afspraak bij de bedrijfsarts. Ze gaf me wel de tip goed voorbereid daar te komen, omdat het niet zo'n vriendelijke man schijnt te zijn.. Ben ik mooi klaar mee :nopompom: Ik zie het wel. Ik heb vrijdag de afspraak, om 15:30, na 2 dagen werken, dus ik zal er fraai bijlopen.. Whahaha. Mooi voorbeeld zeg maar. Ik maak me er niet zo druk over, ik loop de kantjes er nooit af, heb goede argumenten en wil gewoon heel graag mijn eigen werk blijven doen (denk dat voor hem heel belangrijk is om te zien en dat hij daardoor ook wel wat vrolijker gestemd zal zijn.)

Verder gister en vandaag vrij. Gister in totaal 500km gereden in mijn auto (overdag met mijn dochter naar mijn oma die in een revalidatiekliniek zit ivm gebroken heup en s avonds naar een vriendinnetje die 60km verderop woont en daar heerlijk met haar paard door de natuur gelopen en thee gedronken midden in de wei in het gras, echt fantastisch), maar die km's waren niet tof voor mijn rug. Vanochtend lekker gezwommen met mijn dochtertje zoals elke woensdag. Dat was heerlijk. Ik ga haar na dit berichtje wakker maken en dan gaan we lekker nog even naar de dierentuin saampies :elephant: We hebben een jaarabo, echt fantastisch. Elke keer weer genieten. Vanavond ga ik dan even avondje plat, mijn man heeft toch een vriend over de vloer... Ff rusten en energie opdoen voor de komende dagen. Zucht, morgen heel de dag bijscholing voor de BHV, wordt heel de dag op een stoeltje zitten. Jeeuujjjj voor mijn rug :P
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem 82

Bericht 25 Sep 2013 16:50

Re: Voorjaar 2014 mama's

Welkom Milou!

Razz, hoe gaat het nu?

Shy, ik wil ook het kamertje al leeghalen. Maandag weten we hopelijk het geslacht, en mijn vriend is morgen weer terug van zijn reis. Dus hij mag mooi aan de bak ;) Zal eens nakijken van die Advil, wist niet dat dat mocht. Lijkt me beter dan paracetamol dan, want bij migraine heeft dat weinig zin hier. En het gaat hard hè, ik ben de 15 weken ook net voorbij.

Appeltje, leuk zeg, het hartje gehoord! Een beetje te druk gedaan dus, wel een beetje op jezelf passen hoor!

Snoezel, klinkt niet leuk van die bedrijfsarts! Maar je gaat niet voor de lol, en er zit echt wel wat in wat je wilt. Dus ik mag hopen dat die onvriendelijke man dat toch wel inziet! Leuke dingen heb je verder gedaan zeg! Vooral dat wandelen met paard, ik ben gek van paarden, maar heb na gestopt te zijn met rijden al jaren niks meer met paarden gedaan. Goed dat je even rustig aan gaat doen vanavond, is ook belangrijk op z'n tijd.

Nou, ik heb best pech weer. Schijnt dat je immuunsysteem slechter werkt als je zwanger bent, nou ik merk het inderdaad! Eerst buikgriep, toen migraine erbij en nu heb ik een dikke, zere keel.. Mag hopen dat ik het dan maar gelijk even gehad heb qua ziek zijn. Maandag eindelijk de pretecho, ben zo benieuwd! A gaat dan een keertje niet naar psz, dan kan ze ook mee baby kijken. Wordt het hopelijk weer een stukje tastbaarder voor haar. En dan 's middags controle bij de gynaecoloog. Daar probeer ik A zo mij mogelijk mee naartoe te nemen, want het loopt daar echt verschrikkelijk uit. Dus die pretecho is een mooie gelegenheid voor haar om de baby te zien. Denk dat we haar met de 20 weken echo weer meenemen, al vraag ik eerst wel even of dat verstandig is (is toch een medische echo).
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 25 Sep 2013 17:38

Re: Voorjaar 2014 mama's

Welkom Milou!

Snoezel: natuurlijk aan jezelf denken. Gezondheid gaat voor. Of je nou een botte bedrijfsarts hebt of niet

Appeltje, fijn dat je het hartje hebt kunnen horen kloppen!

Roze, wat vervelend dat je nog steeds aan het kwakkelen bent! Hopelijk zijn de klachten snel weg.

Hier ook gelukkig weer stuk beter. Nog wat gehoest, maar de ergste keelpijn en verkoudheid is over.
Werk dit jaar fulltime, best pittig.

Ik voel sinds gister wat getril/ gekriebel onder in mijn buik... Zou het dan toch? Ik weet t niet. Hoe lang en hoe vaak voel je zoiets? Ik heb 16 oktober de 20 weken echo, spannend!!
Afbeelding
Afbeelding
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 25 Sep 2013 19:08

Re: Voorjaar 2014 mama's

Jeeejjj Roze!!! Fijn dat je vriend morgen eindelijk weer terug is!!!! Zat het me van de week al af te vragen... :cheering:
Afbeelding

Afbeelding
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 26 Sep 2013 09:47

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hallo allemaal,

Even een teken van leven van mijn kant. Ik lig op dit moment in het ziekenhuis voor uitdroging. Ik was wel te uitgedroogd want ze kregen het infuus er slecht in, bij de vijfde keer zat die er gelukkig in. Ik heb ook een blaasontsteking en er is bloed in mijn urine gevonden wat nu op kweek staat waar dat vandaan komt. Ik hoop wel dat ik snel naar huis mag maar ja eerst even opknappen.

Roze, leuk dat je dochter mee gaat nemen naar de echo. Klinkt allemaal niet fijn bij je, beterschap.

Razz, hoe gaat het met jou en je zoontje? Mooi begin het buikje.

Snoezel, wat een leuke kamer. Dat is balen van die bedrijfsarts, sterkte.

Milou, gefeliciteerd en welkom.

Groetjes
<<

Anoniem 82

Bericht 26 Sep 2013 09:54

Re: Voorjaar 2014 mama's

Dolfijntje, zou goed kunnen dat je wat voelt hoor! Ik dacht dat gemiddeld genomen ergens tussen 16 en 20 weken je wat voelt, dus kan heel goed! Het wordt vanzelf duidelijker ook.

Snoezel, jaaaaa straks is hij er weer!! En als hij dan nog een keer alleen zo lang weg wil in de komende tijd, dan doe ik hem wat ;)

Lindsya, hè bah, toch uitgedroogd. Heel veel sterkte en ik hoop dat het ziekenhuis je goed zal doen, het aanvullen van je vocht enzo. Weet inderdaad nog dat ze mijn infuus ook niet goed kregen vorige keer, ze begonnen er sowieso al niet aan (terwijl ik normaal de makkelijkst te prikken persoon ben zo ongeveer) en lieten iemand van de IC komen die het heel goed kon. Maar ook die prikte niet gelijk goed. Hopelijk is het niks ernstigs in je urine! Wel fijn dat ze je nu in de gaten houden in het ziekenhuis, en hopelijk gaat het hierna alleen nog maar beter.

Ik twijfel of al wat voel. Denk soms wat te voelen in mijn onderbuik.. Maar heb afgelopen week met buikgriep enzo ook veel last van mijn darmen gehad, dus wie weet is het daar nog van. Even afwachten dus, of het vaker gebeurt en duidelijker wordt! Zou wel vroeg zijn vergeleken met vorige keer, maar toen lag de placenta ook voor. Nu weet ik nog niet waar hij ligt. Nu nog even een beetje opruimen en schoonmaken hier, en dan komt straks mijn vriend weer thuis!
<<

Appel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1208

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:42

Bericht 26 Sep 2013 10:22

Re: Voorjaar 2014 mama's

Snoezel: wat vervelend dat je het niet meer helemaal trekt. Veel succes bij de bedrijfsarts vrijdag. Gek eigenlijk dat zo iemand zo onvriendelijk kan doen hij of zij hoort er juist voor jou te zitten zou je denken, het is ja ook niet jou keuze dat je het niet meer volledig volhoudt. Werk je in het onderwijs trouwens dat je het hebt over de kinderen zijn er tot 15.00 uur? ikzelf werk ook in het onderwijs.

Roze: Jee ze moeten jou wel hebben wat de ziektes betreft, hopelijk is dit het laatste en kun je daarna lekker genieten. Wat fijn dat je vriend vandaag weer thuis komt. En maandag weet je als het goed is het geslacht spannend zeg.

Lindsya: he toch uitgedroogd wat vervelend zeg. Heel veel sterkte en dat je maar snel mag opknappen.

Ik ben er voor gestraft dat ik veel en veel te veel gedaan heb. Heb me ziek moeten melden vandaag, ik baal daar altijd verschrikkelijk van maar het is nu echt niet anders. Het bonsde vanmorgen door mijn hoofd. Ik had gewoon griepverschijnselen zo moe was ik. Nu ik flink uitgeslapen heb voel ik me iets beter maar nog steeds moe en wat hoofdpijn.
1 april 2014
31 juli 2017
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers