Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Voorjaar 2014 mama's

<<

Anoniem 82

Bericht 17 Sep 2013 18:17

Re: Voorjaar 2014 mama's

Appeltje: gefeliciteerd en welkom! Fijn dat de combinatietest goed was en dat je lekker lang kon kijken. Haha, leuke reactie over die roze muisjes!

Lindsya: beterschap met je zoontje!

Razz: hoe gaat het nu, al een beetje opgeknapt?

Katrien: sterkte met de misselijkheid! Hopelijk ben je niet ziek geworden!

Hier weinig bijzonders te melden eigenlijk. Ik ben vooral ook heel moe, kan wel dagen slapen voor mijn gevoel :nopompom: Maar als ik dan eenmaal een beetje bezig ben is het wel vol te houden. Straks nog even een lamp ophalen voor de babykamer. Een plafonnière met een grote wolk met sterretjes eromheen, zo schattig! Mijn vriend komt over een ruime week terug van een reis van drie weken uit Amerika, en ik heb ondertussen al een halve uitzet gescoord :laughcry: Ok, dat valt ook wel mee, en het zijn vooral praktische dingen die we toch wel nodig hebben en waar het hem niet erg veel van uitmaakt wat ik kies. Heel belangrijke dingen doen we natuurlijk wel samen.
<<

Anoniem75

Bericht 18 Sep 2013 13:18

Re: Voorjaar 2014 mama's

Het hartje klopt!! :cheering:

Verder voel ik me nog steeds beroerd. Naast een een flinke verkoudheid en koorts heb ik er nu weer een keelontsteking bij. Ben blij als ik straks weer opgeknapt ben pff.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 18 Sep 2013 13:21

Re: Voorjaar 2014 mama's

Razz schreef:Het hartje klopt!! :cheering:


:cheering: :cheering: dat is goed nieuws!

Ik heb net ook een echo gehad, uk was lekker aan het bewegen en slokjes aan het drinken.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem75

Bericht 18 Sep 2013 13:33

Re: Voorjaar 2014 mama's

Fijn dat je een goede echo hebt gehad Shy! :cheering:
<<

Anoniem 82

Bericht 18 Sep 2013 13:35

Re: Voorjaar 2014 mama's

Wat goed Razz dat het hartje klopt! Dat zal vast een opluchting geweest zijn! Balen dat je je nog zo beroerd voelt, hopelijk knap je gauw weer op.

En wat leuk Shy, een mooie echo!

Ik ben een beetje ongeduldig, haha. Ik moet nog 1,5 week wachten tot ik weer een echo heb, dat is de pretecho voor geslachtsbepaling. Dan heb ik 4 weken geen echo gehad. Heel stom, want ik weet dat je normaal gesproken maar weinig echo's krijgt. Maar de vorige zwangerschap was ik zo 'verwend' met veel echo's in het ziekenhuis (vaak als ik er toch was voor standaardcontrole dan keken ze even), dat ik het nu wel een beetje mis. Zeker nu ik nog niks voel, dan is zo'n echo toch wel fijn om te kunnen zien hoe het gaat.
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 18 Sep 2013 16:44

Re: Voorjaar 2014 mama's

Fijn Razz en Shy! Zal opluchting zijn!

Hier vanochtend voor het eerst naar de fysio geweest voor mijn rug... Ik krijg er toch wel echt heel erg last van...
Gister nog naar een infoavond in het ziekenhuis geweest. Bij L wilde ik thuis bevallen en me had ook echt totaaallll niet verdiept in de ziekenhuizen. Ik woon in een dorp en moet zeker 20minuten met de auto om bij het ziekenhuis te komen. Toen toch onverwacht toch naar het ziekenhuis gegaan en uiteindelijk was dat heeellll goed. Mijn verstand zegt me nu ook dat het misschien beter is nu gewoon al voor een poliklinische bevalling te gaan, maar ja, mijn gevoel wil eigenlijk gewoon lekker in mijn eigen omgeving...
Dus ik dacht- maar eens mijn licht opsteken, misschien verandert een goede voorlichting iets aan dat gevoel. We hebben de keuze uit 2 ziekenhuizen (beide ongeveer 20minuten). We waren gister bij het ziekenhuis waar ik NIET ben bevallen van L. O, wat werd ik daar blij van!!! Bevalkamer is super huiselijk, met eigen badkamer met bad... Vanaf dat je er komt tot na de bevalling blijf je op 1 kamer...
In het andere ziekenhuis lig je tot 9cm ofzo op een "gewone ziekenhuiskamer" (wel alleen uiteraard). daarna pas naar de bevalkamer (en die is mega klinisch.. soort operatiekamer..)...

Dus ja, ben opgelucht en overtuigd.. Daar wil ik wel bevallen! En dat gevoel is heel belangrijk voor mij...
Afbeelding

Afbeelding
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 18 Sep 2013 16:57

Re: Voorjaar 2014 mama's

Razz schreef:Het hartje klopt!! :cheering:

Verder voel ik me nog steeds beroerd. Naast een een flinke verkoudheid en koorts heb ik er nu weer een keelontsteking bij. Ben blij als ik straks weer opgeknapt ben pff.


Super dat het hartje klopt!
Hier nog eentje met keelontsteking en verkoudheid. Zit in de lucht denk ik. Niet echt fijn als je voor een klas staat en vaak je stem moet gebruiken...

Vandaag weer naar de huisarts en wederom mijn ontlasting laten onderzoeken. Kost je even 200 euro. Eerste keer ging alles van mijn eigen risico...Heel blij mee. Zo zijn ze dus achter die parasiet gekomen. Heb veel diarree en buikkrampen dus wederom niet fijn als je voor een klas staan.
Het is vervelend als je zwanger bent en je er heel veel last van hebt. Je mag namelijk geen antibiotica (geen ervaringen mee dus we willen het risico niet lopen). Dus je wacht tot het vanzelf weggaat of je wordt na de zwangerschap behandeld. maar goed ben nu 16 weken en heb er elke dag en paar keer per dag last van. Reden dus om weer terug te gaan.
Verder heb ik ineens last van uitslag op mijn borsten. Het jeukt en het brand. Wellicht door een huidolie die ik gebruik. Het gekke is alleen dat het niet op mijn buik en benen zit waar ik het ook op smeer...
Hebben jullie ook last van versnelde hartslag en hartkloppingen? Ik heb een hartritmestoornis bij inspanning, maar merk dat k dat nu ook vaker heb in rust.

Shy: wat lief om te zien he. Ik zag het ook op de pret echo was de kleine slokjes vruchtwater aan het drinken. Heel lief.
Wij weten inmiddels het geslacht ook. Gevoel was inderdaad goed van mijn vriend en mij we dachten allebei hetzelfde.

Voor alle meiden met misselijkheid: sterkte! Ik ben blij dat ik het in vlagen had. Hopelijk hebben jullie daar niet jullie hele zwangerschap last van.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 18 Sep 2013 17:33

Re: Voorjaar 2014 mama's

Razz, gelukkig dat alles goed was op de echo. Beterschap.

Shy, jij ook een goede echo leuk.

Snoezel, ik wil liever in het ziekenhuis bevallen. Ik voel me toch veiliger daar. Klinkt gezellig die bevallingskamer, daar zou ik ook voor kiezen.

Dolfijntje, beterschap. Dat klinkt allemaal niet fijn, hopelijk hou je het allemaal een beetje vol tot na de zwangerschap.

Vandaag is weer niks. Veel misselijk en hoofdpijn. Misschien gisteren mezelf te druk gemaakt. Morgen even wat meer rust nemen.

Groetjes
<<

Anoniem 82

Bericht 19 Sep 2013 10:56

Re: Voorjaar 2014 mama's

Snoezel: vervelend dat je last hebt van je rug, hopelijk helpt fysio! Ik had vorige keer op het einde wat problemen met mijn bekken, kon toen bijna niet normaal meer lopen. Maar gelukkig was dat echt de laatste 3 weken pas, en heb toen nog cesartherapie gehad wat gelukkig een beetje hielp. Dat ziekenhuis waar je het over hebt om te gaan bevallen klinkt echt goed! Jammer dat het voor mij ongetwijfeld te ver weg is, klinkt beter dan het ziekenhuis hier.

Dolfijntje: beterschap, klinkt niet fijn allemaal!

Lindsya: balen dat je zo beroerd bent, hopelijk helpt rust nemen!

Hier niet echt veel bijzonders te melden. Nog even een foto van mijn positiejas, ben er heel blij mee!
Afbeelding
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 19 Sep 2013 12:28

Re: Voorjaar 2014 mama's

Mooie jas Roze!
Lindsya en Snoezel, was leuk om ukje even te zien gisteren. Was verder de hele dag heel erg blij erdoor dat was heel fijn!

Vannacht zo slecht geslapen en moest er nogal optijd uit.. Zo naar gedroomd, hebben jullie daar nu ook meer last van?

Dolfijntje, wat leuk dat jullie het geslacht al weten! Ga je dat ook vertellen hier of houd je het lekker voor jezelf?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Peinture

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1075

Geregistreerd: 09 Sep 2013 18:27

Bericht 19 Sep 2013 13:11

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hallo, ik wil ook graag meedoen in dit topic :)

Mijn man en ik verwachten ons eerste kindje op 18 maart 2014.
We hebben een combinatietest laten doen en de kansberekening was slecht, dus we krijgen een punctie.
Deze vindt plaats op 30 september. Ik was in het begin er helemaal ondersteboven van maar nu heb ik zoiets van, het komt vast allemaal goed. Ik heb sinds deze week een blaasontsteking en daar antibiotica voor gekregen, had nog nooit eerder een blaasontsteking gehad. Verder hebben we al heel veel echo's gehad omdat ik medische indicatie heb waarvoor ik in het ziekenhuis loop, en mijn nichtje is verloskundige dus daar ga ik ook heen. 7 oktober gaat ze zoeken naar het geslacht! Misselijk ben ik ook super erg geweest, inclusief af en toe spugen, maar sinds een paar dagen gaat dat ook beter.

Roze: Mijn beste vriendin heeft ook datzelfde gehad, en nu gaat het wel beter met haar qua spugen en misselijkheid.

En verder: Hallo iedereen! En proficiat met jullie zwangerschap! :)
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 19 Sep 2013 15:25

Re: Voorjaar 2014 mama's

Peinture: welkom en gefeliciteerd. 30 november is dus een spannende dag voor jullie. Hopen dat het inderdaad wel mee valt! Weet eigenlijk niet zo goed wat ik er verder op moet zeggen.

In ieder geval leuk dat je ook komt mee schrijven!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem75

Bericht 19 Sep 2013 16:11

Re: Voorjaar 2014 mama's

Roze wat een leuk jas zeg! En spannend dat je het over 1,5 week al weet of je een zoon of dochter erbij krijgt! :D Wat denk je zelf? Ik heb met 11 wk voor het lastst een echo gehad en heb er straks een met 17 wk voor het geslacht en dan weer met 20'wk.

Snoezel fijn dat je een geschikt ziekenhuis hebt gevonden. Gevoel zegt zeker heel erg veel. Ik ga naar hetzelfde ziekenhuis als bij S. of ja iig dezelfde naam want het is een ander gebouw geworden en alles is daar nieuw. En wat ik heb gehoord zijn de kamers daar ook erg luxe met een koelkast en Senseo. Ik krijg een ks dus ik vind het wel lekker zo luxe omdat ik toch een dag of 4 moet blijven daar.

Dolfijntje wat balen dat je zoveel last hebt van je darmen. En jeetje 200 euro dat is niet goedkoop zeg! Ik heb soms ook wel eens last van hartkloppingen. Toen ik laatst bij de huisarts was heeft ze er naar geluisterd en alles was goed. En sommige zwangere vrouwen hebben daar gewoon last van. En die jeuk is ook heel herkenbaar maar ik heb het dan weer op m'n onderbenen. Heel irritant die jeuk! Ik smeer er nu wat vette cocos olie op en dat helpt wel. En wat leuk dat jullie het geslacht al weten! Hier nog 3 weekjes wachten :wink:

Lindsya hopelijk vind je een beetje rust. Af en toe een dutje doen daar knap je ook van op!

Shy hier ook van die vreemde dromen. Het gaat vooral om de baby, m'n zoon, vriend en m'n ouders. Allemaal nachtmerries :( bah

Peinture welkom hier en wat naar van de combinatietest :( Hopelijk blijkt de 30ste toch goed te zijn. Ik duim iig voor je!

Hier een rustig dagje vandaag. Toen S. vanmorgen naar de psz was ben ik heerlijk terug in bed gekropen. M'n verkoudheid en keelpijn lijkt nu op z'n weg terug te zijn gelukkig. Morgen nog een dagje werken en dan weer lekker weekend! Jullie nog leuke plannen voor het weekend? Zaterdags moet mijn vriend altijd werken en ga ik standaard s'ochtends naar de markt met mijn moeder. En zondag gaan we bij vrienden op visite.
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 19 Sep 2013 17:41

Re: Voorjaar 2014 mama's

Hallo allemaal,

Vandaag gaat het gelukkig al weer beter. Heb lekker rustig aan gedaan en ik ben gisteravond om half 9 in slaap gevallen dus ik denk dat het ik nodig had.

Roze, wat een leuke jas. Hoe voel je jezelf?

Razz, gelukkig dat je lekker heb kunnen uitzieken. Hopelijk blijft het ook weg. Mijn zoontje heb op zaterdag een voetbal wedstrijd en zondag willen wat met zijn drieën doen, wat weten we nog niet.

Peinture, welkom en gefeliciteerd. Dat is naar van de combinatietest. Hopelijk krijg je 30 september alsnog goed nieuws. Beterschap met je blaasontsteking.

Voor meiden die al een kind hebben, hoe reageren die op het nieuws dat ze een broertje of zusje krijgen? Mijn zoontje vind het harstikke leuk maar hij is toch een beetje jaloers. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat dat wel verdwijnt als de baby eenmaal geboren is.

Groetjes
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 19 Sep 2013 18:38

Re: Voorjaar 2014 mama's

Peinture, welkom!!! En jeetje, wat naar die combinatietest...! Mijn mans beste vriend heeft dat tot 2 keer toe gehad bij de zwangerschappen van zijn vrouw... Eén keer was de kans 1 op 99, de andere keer 1 op 3... Toen inderdaad ook voor een punctie gekozen. (uiteindelijk in beide gevallen niets aan de hand, maar veel stress opgeleverd..). Wat is bij jullie de kans? Hopelijk gaat de week een beetje snel, is het snel de 30, krijgen jullie snel de uitslag en kunnen jullie alle narigheid achter jullie laten...

Lindsya: Mijn dochtertje is echt zo'n zorgmup, ziet tot nu toe alleen maar leuke dingen. Toen we het haar ook vertelden heeft ze eerst wekenlang bij alles wat ze deed, zag je haar denken- waar zou de baby in deze situatie dan kunnen zijn? Dus dan was het de hele dag- "hey mama, misschien kan de baby dan wel bij mij in bed slapen..." En onder de douche- "hey mama, misschien kan de baby dan wel samen met mij douchen. Dan kan ik lekker zepen. Nee, niet de kraan aan, dat doet mama..."

Roze, super leuke jas joh!!!

Hier verder niks bijzonders. Gisteravond maar weer doorgegaan aan de kamer van mijn dochter. Vordert gestaag, ik heb alleen altijd zoveel dingen in mijn hoofd, dus het duurt even. :angel: Perfectionist.. Haha.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem75

Bericht 19 Sep 2013 19:55

Re: Voorjaar 2014 mama's

S. heeft het ook best vaak over de baby. Toen we met 11 weken een echo hadden bij de gyn riep hij heel trots tegen de gyn 'kijk dat is nou mijn baby' :heart: Verder wil hij heel graag een broertje haha maar het is toch echt een zusje zegt hij dan. Hij is ook altijd lief tegen baby's en wil ze altijd op schoot hebben. Dus volgens mij komt het wel goed!
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 19 Sep 2013 20:42

Re: Voorjaar 2014 mama's

Peinture: wat spannend allemaal! Was er verder een reden voor die combitest?

Roze: leuke jas! Jij bent er vroeg bij. Zelf heb ik een poncho voorde herfst.

Shy: eigenlijk heb ik de meeste mensen al verteld wat t geslacht is : krijgen een jongetje. Mijn vriend en ik hadden beiden dat gevoel al. Het maakt ons verder niet uit, als t maar gezond is!

Wie heeft hier verder een nekplooimeting laten doen?
Afbeelding
Afbeelding
<<

Lindsya

Noob

Berichten: 156

Geregistreerd: 05 Sep 2013 13:51

Bericht 19 Sep 2013 20:55

Re: Voorjaar 2014 mama's

Snoezel, mijn zoontje wil dat ook samen in één bed slapen en samen in bad met de baby. Maar hij zeg zelf ook wel dat die een beetje jaloers is omdat hij nu papa en mama moet gaan delen met zijn broertje. Maar ik denk dat het meer onzekerheid is omdat die het nog allemaal niet kan invullen hoe het eraan toe gaat. Maar ik weet zeker dat alles goed komt.

Razz, mijn zoontje is ook altijd lief tegen baby's. Hij vind ze allemaal echt heel lief. Hij wilde ook altijd zelf een broertje of zusje. Ik denk dat het wel goed gaat komen allemaal.

Dolfijntje, ik heb afgelopen maandag de nekplooimeting gehad. Alles was gelukkig goed. Heb je het ook laten doen of niet? Ik zie dat je al 16 weken ben dan doen ze het niet meer bij je.
<<

Anoniem 82

Bericht 19 Sep 2013 21:05

Re: Voorjaar 2014 mama's

Shy: ik droom volgens mij ook meer dan normaal, en ook de idiootste dingen. Slaap er soms ook heel onrustig door, door het vele dromen. Maar gelukkig is dat maar af en toe.

Peinture: welkom! Wat vervelend dat jullie een slechte uitslag hebben gehad bij de combinatietest. Ik hoop dat het uiteindelijk loos alarm blijkt te zijn, gelukkig is dat in veel gevallen ook echt zo. Maar toch, nog even een flink spannende tijd voor jullie, sterkte! Fijn dat het bij je beste vriendin op een gegeven moment weer beter ging, dat geeft hoop! Gelukkig gaat het hier ook wel met kleine stapjes de goede kant op, daar ben ik heel blij om.

Razz: Ik heb geen idee wat we gaan krijgen, geen speciaal voorgevoel ofzo. Of nouja, soms wel, maar het kan met de dag omslaan. Al denk ik het meeste een zoon, dus laat ik daar dan maar op 'gokken' en dan zien we hopelijk over 1,5 week wat het is! Gelukkig gaat het weer de goede kant op bij je, ziek zijn is maar niks! Klinkt gezellig, je plannen voor het weekend. Hier ga ik in elk geval zaterdagochtend met A. naar de gym, dan is er een speciale ochtend voor de kinderen met gym, muziek, pannenkoeken eten, etc. Verder nog niks gepland.

Lindsya: fijn dat het vandaag weer wat beter gaat! Hier vandaag juist weer wat minder, maar niet persé door de zwangerschap denk ik. Flink hoofdpijn gehad en rommelende darmen, dus flink buikpijn. Maar qua misselijkheid vandaag wel goed te doen gelukkig!

Snoezel: ik vind het kamertje van L. nu al geweldig worden, van wat ik al heb gezien. Ben je ook in te huren ;-)

Dolfijntje: Ja, ik ben er zeker vroeg bij met een jas, haha. Maar ik weet vrijwel zeker dat ik met mijn normale jas de winter niet doorkom, dus ik was voorzichtig vast wat aan het rondkijken. Deze vond ik zo leuk, en nog nieuw en een leuke prijs, dat ik hem maar vast gekocht heb! Een poncho heb ik ook nog trouwens, is erg fijn. Alleen voor de winter dan wel een jas gekocht nu. Leuk dat jullie een jongetje krijgen! Wij hebben ook de nekplooimeting laten doen, gelukkig een heel gunstige uitslag gehad. Al is het natuurlijk een kansberekening, maar toch.

Hier een kindje dat heel vaak over de baby praat en er nu in elk geval heel lief voor wil zijn. Ze heeft het steeds over de baby, dat ze graag een zusje wil en dat ze voor de baby gaat zorgen. Zo lief! En ook steeds vragen waar de baby is, of hij nog in mijn buik zit.
<<

dolfijntje24

Noob

Berichten: 176

Geregistreerd: 08 Sep 2013 08:44

Bericht 19 Sep 2013 21:15

Re: Voorjaar 2014 mama's

Nee, heb geen nekplooimeting gehad. Vond t ook niet heel erg nodig aangezien t niet in de familie zit, ik nog jong ben en de kans 1% is dat t niet goed is. Laten we hopen dat ik bij die 99% zit.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Peinture

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1075

Geregistreerd: 09 Sep 2013 18:27

Bericht 20 Sep 2013 13:05

Re: Voorjaar 2014 mama's

onze kansberekening was 1 op 45. Heb hier ook een topicje gehad daarover.
Er is niks van afwijkingen in onze familie bekend, maar omdat ik al zoveel rotzooi in mijn lichaam heb gehad wilden we dit toch doen. De nekplooi was dik, en mijn bloed gaf verhoogd down aan. Patau en Edward syndroom was niet verhoogd. Maar hopelijk blijkt alles na de punctie goed.

Weet niet meer wie het wou weten maar toen mijn neefje een broertje erbij kreeg was hij wel jaloers. Hij vindt zijn broertje ook leuk, maar nu na een jaar is hij toch nog steeds jaloers. Hij was gewend alleen de aandacht te hebben en die moet nu toch verdeeld worden... Maarja dat is wat we af en toe zien bij hun.

Wij krijgen met 19 weken te horen of het een jongen of meisje is. Dat komt ook uit de punctie straks als alles onderzocht is namelijk. Maar met 17 weken hebben we ook een echo waar ze al gaan kijken. Iedereen die zijn mening heeft gegeven meent een meisje, op 1 of 2 mensen na. Wij hebben zoiets van we zien wel, maar toch heb ik nu ook af en toe een meisje gevoel. We zullen het zien!
<<

Patsy

Bericht 20 Sep 2013 14:26

Re: Voorjaar 2014 mama's

Razz, wat een geruststelling datchet hartje klopt!

Shy, fijn dat jouw echo ook goed was.

Peinture, ik hoop op goed nieuws de 30e. Wat een onzekerheid...

Wat schattig dat jullie kindjes nu al zo trots zijn op hun kleine broertje of zusje.

Wij willen niet weten wat het wordt, mijn gevoel zegt een jongen, maar ik droom steeds over een meisje.
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 20 Sep 2013 22:13

Re: Voorjaar 2014 mama's

Katrien: ik zei laatst tegen mijn man, of willen we het niet weten haha. Maar dat is geen optie voor hem, ik zou dat ook niet volhouden ben veel te benieuwd! Het is ook wel erg leuk, vind ik om echt een jongens of meisjeskamer te hebben.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem75

Bericht 20 Sep 2013 22:18

Re: Voorjaar 2014 mama's

Ik baaaaal! Nu ben ik zo goed als beter is m'n zoon ziek. Hij ligt al sinds 19.45 op m'n buik te slapen. Dit wordt een lange nacht waarschijnlijk.. :(
<<

Shy

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1232

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:29

Bericht 20 Sep 2013 22:45

Re: Voorjaar 2014 mama's

Aah Razz! Op jouw buik? Dat is wel heel erg lief!
Kan je geen poging doen om hem lekker in zijn bed te leggen?

Ik baalde vanochtend, had mij verslapen. Was gelukkig wel optijd bij gastouder en op mijn werk, maar lekker beginnen aan je dag is er zo niet bij.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Marin, Spencer