Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zwangerschaps topic - tot 12 weken

<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5727

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 12 Mei 2014 10:46

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

@ Wolf, hoe is het nu met je? Ben je het weekend goed doorgekomen en hebben de medicijnen voldoende geholpen? Ik hoop het zo voor je!! En succes alvast voor morgen met de echo!

@ de andere meiden, lastig hè die kwaaltjes, die vermoeidheid herken ik ook, niet zo erg dat ik niet meer omhoog kan komen, maar ik slaap tegenwoordig de klok rond als het kan, terwijl ik normaal aan 6 uurtjes slaap genoeg heb.

Zaterdag ging het hier echt heel goed. Ik ben tot 11 uur in bed blijven liggen, daar ontbeten en daarna op de hoek van de straat wezen lunchen met vrienden uit Duitsland en vervolgens kwam mijn beste vriendin (woont op 1.5uur reizen). Mijn man heeft ons bediend en wij hebben lekker op de bank gezeten. Ik had wel dat weeïge gevoel, maar hoefde niet te spugen. Dus echt een top dag!! Daarnaast zat de brievenbus vol met kaartjes en hebben we kleine cadeautjes gekregen :heart:
Maar die nacht kreeg ik diarree en gister was ik weer zo ziek! Spugen en de hele dag de bank niet af gekund. Vanochtend weer hetzelfde, dus ik ben niet gaan werken. Ik baal er zo van, weer zo'n terugval lijkt het wel.
Ik probeer vaak wel te gaan werken, ergens omdat ik me verantwoordelijk voel ( maar ikzelf en de baby gaan wel echt voor), maar ook omdat het werk wel wat afleiding geeft van het misselijk zijn.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2139

Geregistreerd: 22 Apr 2014 09:27

Bericht 12 Mei 2014 11:59

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Ah wat balen Minoessepoes! Gelukkig heb je zaterdag wel kunnen genieten! Wat leuk al die kaartjes.
Hopelijk gaat het straks weer wat beter met je, hoeveel weken ben je nu?

Lief dat je ernaar vraagt! De zaterdag ging hier ook wat beter, ik kon veel naar de wc, dus ik was blij. Zondag ging het alleen niet goed, veel pijn en die wilde maar niet weggaan, ook vannacht weer.
Morgen gaat er een MDL internist naar kijken. Dit omdat de pijn aanhoudt, ik nu al erg veel medicatie gebruik terwijl ik zwanger ben en het straks waarschijnlijk alleen maar erger wordt als ik een grotere buik krijg.
Tot nu toe kom ik niet verder dan op de bankhangen en af en toe wat tv kijken, lezen, internetten o.i.d. Vaak voel ik mij daar ook nog te slecht voor helaas.
Ik hoop zo dat het morgen goed is en we het eindelijk aan mensen kunnen vertellen!
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5727

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 12 Mei 2014 13:35

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Ik heb echt met je te doen Wolf, ik vind het zo naar voor je dat je je zo slecht voelt! En ga echt voor je duimen dat morgen alles goed is met jullie kindje en dat de internist iets voor je kan betekenen voor nu en de rest van de zwangerschap!!
Ik vond het zelf ook prettig om te kunnen delen dat ik zwanger ben en dat mensen nu ook begrijpen waarom ik afspraken afgezegd heb en waarom ik ook zo vaak niet kon werken.

Ik ben vandaag 11weken zwanger, dus ik hoop echt van harte dat de misselijkheid langzaam aan gaat afnemen!
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem205

Bericht 13 Mei 2014 08:54

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wolf liet mij zojuist weten dat alles goed was en dat ze een goede echo hadden! :love:
Uk spartelde flink rond en het hartje klopte als een trein. Ze is nu 10w6d en uitgerekend op 3 december.

Nadat ze in het ziekenhuis is geweest, komt ze denk ik nog wel even langs :)

Gefeliciteerd lieve Wolf!
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5727

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 13 Mei 2014 09:28

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

:cheering:
En 1dag na mij uitgerekend!
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem57

Bericht 13 Mei 2014 09:46

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Gefeliciteerd! Gelukkig is alles goed!
<<

Mezzoforte

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 469

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 13 Mei 2014 11:06

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Parel, ja heerlijk gewoon in rustig tempo genieten met je kind.

Mickey, wat zielig voor F, hoe gaat het nu met hem?

Minoes, leuk he om kaartjes te krijgen :) Balen dat het zo slecht blijft gaan met je :(

Wolf, gefeliciteerd met de goede echo!

@all, hier gaat het even wat minder. Nog niets ernstigs hoor in vergelijking met sommigen hier. Maar gisteren lag mijn ontbijt er na 5 minuten weer uit. En deze ochtend moest ik weer overgeven. Het is wel zo dat de misselijkheid nu vanuit het niets komt opzetten, en na het overgeven is het eigenlijk ook direct weer weg. Maar vind het wel nogal vervelend, want toen ik vorige week op de weegschaal stond leek het wel alsof ik een klein beetje afgevallen was. Ik weeg eigenlijk al te weinig, dus ga me dan weer zorgen maken dat ik hierdoor extra ga afvallen :(
<<

Anoniem57

Bericht 13 Mei 2014 12:14

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Het is ook oneerlijk verdeeld eigenlijk he mezzo?
Ik kijk in de spiegel en denk gadverdamme, wat zie jij eruit. Ik ben steeds misselijk behalve als ik steeds wat eet en er niet voor zorg dat ik honger heb. Bij mij zit er dus al dik een kilo aan, irritant! Ik zou best wat van dat spugen (en dan gelijk weer over zijn please) kunnen gebruiken. Nu hoop ik niet dat ik de goden verzoek haha
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2139

Geregistreerd: 22 Apr 2014 09:27

Bericht 13 Mei 2014 12:23

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Dank jullie wel allemaal!!

Het was zooooo fijn en bijzonder!
Ik moest een inwendige echo, omdat mijn darmen lekker in de weg lagen (zal niet) en er daardoor weinig te zien was. Gelukkig deed ze het heel voorzichtig en deed het amper pijn (en hoefde ze niet zo op mijn buik te drukken). Het was heel mooi om te zien! De uk was zeer beweeglijk, draaide rondjes, bewoog veel met de armpjes en beentjes, echt geweldig! Hierom was het nog lastig om foto's te maken, maar we hebben er (mede daardoor) 9(!) gekregen :D
Ik blijf er maar naar kijken, dit is zoooo een opluchting dat de kleine zich niets heeft aangetrokken van de omgeving. Geweldig! Nu kan ik weer even vooruit haha. Mijn man had tranen in zijn ogen toen hij Uk zag :)

Bij de internist heb ik bloed moeten prikken, om te kijken of er nog een andere oorzaak kan zijn. Daarnaast weer andere medicijnen. De bedoeling is dat mijn darmen op gang komen (en blijven) en de pijn daardoor minder wordt. Over twee weken telefonisch contact om te kijken hoe het dan gaat. Aan de ene kant baal ik er erg van, aan de andere kant weet ik dat er geen tovermiddel is en het uittesten is wat wel helpt.

Minoessepoes wat leuk, een dag na jou! Hoe gaat het vandaag met je?

Mezzoforte wat lastig voor je! Probeer je er niet te veel op te fixeren. De huisarts vertelde mij dat als je weinig binnenkrijgt, bijna alles naar de kleine gaat zodat die in ieder geval genoeg krijgt. Het overige gaat naar jezelf. Heb je al een middel tegen misselijkheid, anders dat halen als het zo door blijft gaan.
Jij hebt vandaag toch ook de echo? Heeeeel veel succes!

Vanavond gaan we het mijn schoonouders vertellen! Yeeeeeaaaaah :D
<<

Fearie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1428

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 13 Mei 2014 20:27

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

@ Wolf, wat fijn dat je een goede echo hebt gehad. Hoop dat je bloedtest wat uitsluitsel geeft. Veel plezier met vertellen.

@ Mezzo, hoop dat je minder last krijgt van die misselijkheid

@ All, ik heb vandaag ook een echo gehad. Alles erop en eraan, bijgesteld naar 11 weken 4 dagen. Nu uitgerekend op 28 november.
D. 16-8 en J. 27-11
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5727

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 14 Mei 2014 11:24

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

OW Wolf ik vind het zo fijn voor jullie! En nu ga je het ook aan iedereen vertellen toch? Zo leuk om het te kunnen delen!
En Fearie: wat fijn dat je ook weer een goede echo had!! Ben je iets vooruit of iets achteruit gezet? We zitten zo wel heel dicht bij elkaar qua uitgerekende datum, leuk!

Hier gaat het vandaag weer wat beter, ik had de afgelopen dagen zo'n last van mijn darmen naast het spugen. Geen idee of het nu door de zwangerschap kwam of gewoon een virussen was, maar de combinatie met het spugen maakte dat ik weet als een vaatdoek op de bank lag. Vandaag ben ik gewoon vrij en ik moet thuis lijven om op een pakketje te wachten, dus goed excuus om nog even een dagje goed rustig aan te doen en morgenochtend kijk ik weer of ik weer aan het werk kan.

Ik heb wel alle tijd om nu met de i-pad op de bank alle website af te struinen, dus ik heb al aardig bedacht wat ik allemaal wil voor het kamertje. Ik hou persoonlijk niet zo van meubels van een serie en dan het hele kamertje hetzelfde. Eigenlijk wil ik gewoon een commode van de kringloop en die leuk opknappen, maar deze (die om te bouwen is tot een bureau) vind ik ook erg leuk: http://babykoop.nl/coming-kids-babykamer-stilt.html

Van de week hebben we via Marktplaats ook al een kinderwagen gekocht, wel vroeg nog maar ik heb nu een bugaboo voor 90 euro met voetenzak, regenhoes, donker blauwe en zwart met rode bekleding. Het is al wel een ouder model, maar hij ziet er nog super uit, mensen woonde 3 hoog zomer lift en vonden het te zwaar om hem elke keer naar beneden te tillen. Dat was zo' 'n koopje, dat konden we niet laten gaan!

Tot nu toe voelde ik me in het weekend elke keer niet goed genoeg om ook in de winkels te gaan kijken, maar dat wil ik binnenkort wel een keer gaan doen, zo leuk!
Jullie al bezig met de kamertjes? Of het doorschuiven van de eerste naar een nieuwe kamer?
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Fearie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1428

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 14 Mei 2014 12:23

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

@ Minoessepoes, wat vervelend dat je je nu weer zo'n last van je darmen hebt :( Even vandaag lekker een rustig dagje.
Leuke commode is dat zeg. Hier gaat de baby gewoon op de oude kamer van D. Die is nog helemaal intact.

Ik ben van 11wk 3 dgn naar 11 wkn 4 dgn gezet. Dus 1 dag achteruit is dat dan? :P
Wij hebben onderstaande kinderwagen op het oog, hebben onze vorige weg gedaan. Vond hem niet fijn en een vriendin van me heeft deze nu al een jaar en is er erg tevreden over:
http://prijskiller.nl/kinderwagens/kind ... uxe-7.html

Ik ga bij de andere dingen zoals kleding eerst wachten tot het geslacht bekend is, dan weet ik ook wat ik met de kleding van D kan gaan doen.
D. 16-8 en J. 27-11
<<

Anoniem57

Bericht 14 Mei 2014 12:40

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Ha dames, ben ik ook weer!

Fearie, wat FIJN dat de echo goed was. En als ik het goed snap ben je dus een dag vooruit gezet (dichter bij je einddoel haha).

Wij gaan de kinderwagen ook weg doen, gaan hem in zijn geheel proberen te verkopen. Dan kopen we een andere kinderwagen/goede buggy waar ook adapters op kunnen voor de maxicosi, anders past het niet in mijn kofferbak. We hebben maar een klein autootje en hoe we dat met een baby, een peuter en 2 volwassenen gaat doen mag Joost weten.. maar goed, we zien het wel, komt vast goed!

Onze L. gaat in een nieuwe kamer, die gaan we vd zomer eens aanpakken. Vooralsnog krijgt ze het al spaans benauwd als ik zeg dat ze in een groot bed moet gaan slapen.. (Ik ook, trouwens ;)) De baby gaat dan in L. haar huidige kamer waar we de meubels laten staan maar we maken qua look wel een nieuwe babykamer.

Maar eerst maar eens afwachten of er überhaupt een baby groeit in mijn buik, dinsdag de echo. Dan ben ik 7 weken, godsgruwels wat gaan de weken langzaam tegenwoordig.
<<

Mickey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1533

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:20

Bericht 14 Mei 2014 22:09

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Hallo dames! Ik schrijf niet zo vaak, maar heb nu de laptop aan staan, dus heb er ff tijd voor :P
Hier gaat het allemaal zn gangetje. Na het werken ben ik doodmoe, en krijg ik niet veel meer gedaan. Sporten lukt ook maar nauwelijks, terwijl ik tot voor kort 2x per week ging... Hopelijk krijg ik snel wat meer energie en kan ik weer wat regelmatiger gaan sporten. Ik heb afgelopen week aan mijn baas van mijn 2e baan ook verteld dat ik zwanger ben. Ik kan het nog maar amper verbergen, mijn buik groeit al aardig... Gelukkig reageerde ze erg leuk, dus dat is wel fijn. Voor haar is het alleen maar fijn, want de baby zal dalijk naar haar KDV gaan, op de dagen dat ik op mn andere werk aanwezig ben :razz:

@Parel: Gezien je klachten denk ik dat je dinsdag gewoon een spartelend boontje gaat zien hoor :wink: Maar ik had die onzekerheid ook zo enorm hoor. Vond de laatste dagen tot aan de echo ook zo lang duren. In ieder geval alvast heel veel succes voor dinsdag!
@Fearie: wat fijn dat je een goede echo hebt gehad! Tis inderdaad 1 dag vooruit, zoals Parel al zei. Wij hebben de kinderwagen nog van F. Vooral de bak en Maxi-Cosi was ik erg tevreden over, de wandelwageninzet minder, die is erg smal, maar ach... Verder is het een heel fijn ding. Ik heb ook enorm veel kleding van F bewaard. Geloof 3 of 4 bananendozen en dan nog 3 pampersdozen vol... Wij willen ook weten of er een broertje of zusje komt, dus zodra dat bekend is, kan ik de dozen gaan doorspitten.
@Minoes: das echt een koopje hoor! Wat voor soort Bugaboo hebben jullie gekocht? Wij hebben, zoals hierboven al geschreven, de wagen van F nog. Momenteel gebruiken we die zelfs nog, als wandelwagen voor hem, maar hij loopt het liefste alles zelf. Voor F hadden we een compleet kamertje gekocht, ik vind dat juist wel mooi, maar dat is natuurlijk een persoonlijke keuze. F blijft gewoon in zijn kamer. We hebben toen een peuterbedje gekocht, zodat hij er langer mee zou kunnen doen. We zijn wel al wat aan't kijken op internet voor een kamertje, maar zijn er nog niet helemaal uit. Ik vind een bedje met brede spijlen mooier dan ronde spijlen, dus dat maakt de keuze wel wat beperkter.
@Wolf: wat fijn zeg, een goede echo! Gelukkig viel de inwendige echo mee. Hebben jullie het hartje ook al gehoord? Bij onze vk hoor je direct geluid bij de echo, maar ik weet niet of dat bij alle vk's zo is. Pfff... je darmen blijven maar voor problemen zorgen he. Hopelijk helpen de medicijnen die je nu hebt gekregen. Hoe reageerden je schoonouders op het grote nieuws?
@Mezzo: het gaat nu weer goed met F gelukkig. We zijn maandag nog even bij de eigen tandarts geweest en toen zat zijn tandje alweer zo goed als vast. Gister heeft hij appel kunnen eten en vanavond at hij zijn vlees weer gewoon. Tis nu afwachten of de zenuw beschadigd is, maar daar is verder niks aan te doen. Wat vervelend dat je je ineens slechter lijkt te voelen. Vandaag ook nog moeten overgeven? Wellicht doe je het al, maar het helpt wel om regelmatig kleine beetjes te eten. Al is het maar een droge cracker, een appel, koekje, noem het maar op.
07.12.2011
11.12.2014
<<

Mezzoforte

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 469

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 17 Mei 2014 10:59

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wolf, bijzonder hè om je baby al te kunnen zien op de echo :)

Fearie, wat fijn dat je een goede echo hebt gehad.

Minoes, ik moet nog nadenken wat we gaan doen, maar denk gewoon weer een ledikantje erbij kopen, B. is 1,5 als de volgende baby komt :) Moet er nog even over nadenken, ook hoe we het qua kamers gaan doen.

Parel, nog een paar dagen in spanning afwachten dus. Tijd kan langzaam gaan soms, helemaal als je op een echo zit te wachten :)

Mickey, fijn dat er op je werk goed gereageerd werd op het nieuws :)

@all, mijn echo afgelopen dinsdag was goed. Ben weer een aantal dagen vooruit gezet, ben nu op 2 december uitgerekend.
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6873

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 19 Mei 2014 10:55

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Parel, ik ga heel hard voor je duimen voor een goede echo morgen!
2012 & 2016
<<

Anoniem57

Bericht 19 Mei 2014 10:57

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Dank je snoes, dat is lief!
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1805

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:13

Bericht 19 Mei 2014 11:19

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Hoe laat mag je morgen Parel? Hoop dat jullie een mooi spartelend kindje te zien krijgen!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem57

Bericht 19 Mei 2014 12:14

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wij mogen om half 10 gelukkig al. Er zal vast weinig spartelen, het is een vroege echo, ik hoop vooral dat het hartje (al) goed klopt!
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2139

Geregistreerd: 22 Apr 2014 09:27

Bericht 19 Mei 2014 13:28

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wat is er veel geschreven in de tussentijd!

Wat fijn dat de anderen ook allemaal een goede echo gehad hebben! Veel succes morgen Parel!

Hoe gaat het met iedereen?
Framboos, fijn dat de misselijkheid wat minder is!
Parel, is de vermoeidheid nog steeds minder met die pillen? lijkt mij heerlijk!
Mezzoforte, je bent een dagje voor mij uitgerekend, leuk we zitten allemaal echt dicht bij elkaar.
Minnoesepoes; hoe gaat het nu met je? Hopelijk al wat beter?!

Hier gaat het tja, weet het niet zo goed! Pijn is wat minder erg, maar de nieuwe medicijnen werken helaas niet zo goed (en daardoor ook minder pijn, maar ook geen wc bezoeken). Het is dus weer afwachten. Ik ben wel heel blij met het weer! Eindelijk ook buiten zitten, is wat anders dan de bank/bed. Wel zit ik er met volledige kippenvel haha.
Misselijkheid wisselt hier per dag.
Morgen weer een echo :love:. We hebben gekozen voor de combinatietest. Hadden dit voor de zwangerschap besproken, nu ik zwanger was hoefde het niet meer zo van ons, maar toch gedaan omdat we er eerder voor gekozen hadden. Ze hebben gevraagd of ik aan een onderzoek mee wil doen; 13 weken echo. Wat ze met 20 weken testen kan ook met 13 weken al. Vrouwen met veel overgewicht krijgen dit al en ze willen kijken of ieder dit kan krijgen. Kost niets, enkel vragenlijsten en echo (dus geen risico's) en krijg alsnog de 20 weken echo. Nou dan wil ik wel, kunnen we langer naar de kleine kijken!
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1805

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:13

Bericht 19 Mei 2014 15:28

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Parel schreef:Wij mogen om half 10 gelukkig al. Er zal vast weinig spartelen, het is een vroege echo, ik hoop vooral dat het hartje (al) goed klopt!

Ik heb elke keer het idee dat jij al verder bent ;) belangrijkste is natuurlijk dat het hartje klopt. Heel veel succes!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem57

Bericht 19 Mei 2014 15:51

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Nee was het maar zo! Ik ben de helft van jou zwanger!
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5727

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 19 Mei 2014 19:18

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Parel en wolf: succes morgen met de echo! Spannend!
Fijn dat je al vroeg de echo hebt Parel, dan zit je tenminste niet de hele dag in de spanning!

Wolf: fijn dat je je iets beter voelt, maar jammer dat het niet gewoon goed gaat. Echt vervelend dat je nieuwe medicijnen niet werken. Ik hoop echt dat het straks wat beter met je gaat! Wel echt leuk van die extra 13weken echo!

Hier gaat het goed ( afkloppen). Ik heb al dagen niet meer hoeven spugen. Mijn ontbijt eet ik wel terwijl ik plat lig en ik houd de hele ochtend een weeïg gevoel en moet de hele dag door kleine beetjes eten, maar ik voel me zo' 'n ander mens dan een week geleden! Vandaag ben ik 12 weken en ik hoop dat dit zo door gaat zetten en ik over een paar weken met de medicijnen kan stoppen. Vorige week had ik ontzettend last van mijn darmen en nu begint er een heel iniminie buikje te komen, misschien zochten ze gewoon al een beetje een plekje.
Woensdag ben ik jarig en dan hebben we weer een echo, ik hoop dan op een heel mooi cadeautje en weer een mooi spartelend kindje te zien en daarna ga ik dit topic denk ik maar verlaten :D
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem57

Bericht 20 Mei 2014 11:08

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Alles was perfect, kindje lag lekker hoog in de baarmoeder en had een goed kloppend hartje. Helemaal top!
Ben gerustgesteld en heb over 2 weken en over 4 weken weer een echo, om de onzekerheid weg te nemen. Dat is dan ook de termijnecho.

Uitgerekend met de grootte van vandaag was ik precies 7w1d. Toch aardig inzicht in m'n cyclus, nu al een voorbeeldig kind ;-)
<<

Patsy

Bericht 20 Mei 2014 11:12

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wat fijn, Parel!
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers