Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zwangerschaps topic - tot 12 weken

<<

Buurvrouwtje

Bericht 28 Apr 2014 16:41

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Kwak, kan je niet bij dezelfde kraamzorg terecht komen en je voorkeur voor de dame bij J aangeven?
<<

Kwak

Yipyapper

Berichten: 2151

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:49

Bericht 28 Apr 2014 16:50

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Ja, daar neig ik wel naar!
november 2010-januari 2013-november 2014
<<

Romée

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 110

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:31

Bericht 28 Apr 2014 19:57

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Zoo het wintertopic is geopend! Ik lees zo snel even bij hier. Veel goede echo's zag ik al snel :cheering:
Afbeelding
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2070

Geregistreerd: 22 Apr 2014 10:27

Bericht 29 Apr 2014 11:45

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wow, wat is er ontzettend veel geschreven, leuk!

Gelukkig gaat het met iedereen goed of is het te doen. Wat wisselend met hoeveel weken iemand een echo krijgt.
Zelf ben ik heel moe, veel last van obstipatie en misselijk. Dat laatste vind ik nog te doen, de pijn in mijn buik en daardoor zo moe/duizelig vind ik hinderlijker. Over twee weken wil ik het mijn baas gaan vertellen (na de echo en ik zie hem waarschijnlijk amper tot niet voor die tijd), zodat hij het weet en we eventueel ook wat kunnen aanpassen aan de werktijden als het nodig is.
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5211

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:56

Bericht 29 Apr 2014 14:39

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

@Wolf: wat vervelend die pijn in je buik, zijn het je darmen waar je last van hebt? Of maak je je er zorgen over?

Hier gaat het niet echt lekker. Vanochtend weer een poging gedaan om naar mijn werk te gaan, maar ik was op het station al aan het spugen, aangekomen op het werk net de wc gered en na een half uur weer. Toen heb ik mijn spullen gepakt en ben ik naar huis gegaan. Om half 8 was ik weer thuis, nog 1 keer overgegeven en toen heb ik tot 12 uur geslapen. Zo lang ik plat blijf liggen hou ik wel drinken en beschuit binnen, maar als ik opsta begin ik alweer te kokhalzen.
Ik ben morgen sowieso vrij, maar twijfel heel erg of ik mezelf dit donderdag weer aan moet doen. Ik denk dat ik morgen even overleg met de huisarts/ verloskundige als ik me weer zo voel, ik heb natuurlijk al medicijnen tegen het spugen en weet niet zo goed wat ik nog meer kan doen dan eten voor het opstaan en zoveel mogelijk slapen.

Ik ben bijna 10weken zwanger en hoop echt van harte dat dit de piek is en de misselijkheid hierna langzaam gaat afnemen. Gelukkig heb ik geen pijn in mijn buik of zo, dat lijkt me heel vervelend omdat dat me onzeker zou maken denk ik. Behalve soms wat spierpijn heb ik daar gelukkig geen last van.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1731

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:13

Bericht 29 Apr 2014 20:38

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

@ Minoessepoes, wat balen dat je elke keer zo beroerd bent en zo vaak moet overgeven.

Hier gaat het vandaag juist verbazend goed met de misselijkheid, eigenlijk nauwelijks last van gehad vandaag. Was weer eerste werkdag na de vakantie, maar denk dat de regelmaat toch wel goed heeft gewerkt. Ga het vrijdag denk ik vertellen op mijn werk :)
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Romée

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 110

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:31

Bericht 30 Apr 2014 10:39

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wat vervelend Minoes! Heb je al overlegd met huisarts/vk? Zo is het echt niet te doen. Ik weet niet wat voor een werk je doet, maar kan je je werk ook vanuit huis doen? Ik vind het echt ontzettend rot voor je dat je zo misselijk bent! Hopelijk ben je inderdaad op je piek!

Wolf, gaat het zo slecht dan dat je bang bent dat je het niet vol gaat houden?

Framboos, fijn dat je je weer wat beter voelt!

*stiekem ben ik hier natuurlijk illegaal, maar ik lees wel mee hoor!*
Afbeelding
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 23:54

Bericht 30 Apr 2014 10:48

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wat vervelend Minoessepoes! Ik zou het jezelf niet moeilijker maken dan het al is en morgen niet gaan werken. Sterker nog, ik zou volgende week ook nog niet gaan werken als je nog zo beroerd bent. Ik zou juist zoveel mogelijk plat blijven liggen. Je bent verder van huis als je straks opgenomen moet worden ivm uitdrogen omdat je meer van jezelf verlangt dan je nu eigenlijk toe in staat bent, dan wanneer je nu gewoon echt rust houdt.
Zelf kon ik het in mijn vorige zwangerschap ook echt geen half uur (ook liggend niet) uit houden zonder te moeten spugen wat er voor heeft gezorgd dat ik met 14 weken al bedrust kreeg ivm de vele harde buiken die ik van het spugen kreeg. Hopelijk stopt het bij jou rond de 12 weken (of beter nog eerder natuurlijk!).

Framboos, wat fijn zn goede dag! Vandaag ook weer?


Ik heb gelukkig tot nu toe nog steeds maar weinig klachten zolang ik geen dingen eet die ik nu niet kan verdragen, zo anders vergeleken met de vorige keer! Echt fijn!
Hebben jullie al last van cravings? Ik snak nu echt de hele dag door naar yoghurt/optimel en waterijsjes. Verder heb ik weinig zin in eten.
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5211

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:56

Bericht 30 Apr 2014 11:57

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Ja Chaos ik denk echt dat je gelijk hebt. Het is alleen moeilijk om de knop om te zetten in mijn hoofd, ik meld me normaal nooit ziek en ben echt van niet te veel zeuren, maar ik denk dat ik er nu echt aan moet geloven. Vandaag een dag op de bank en ik heb vanochtend overgegeven en net na het douchen. Dat douchen kan ik dus ook beter maar naar de avond verplaatsen, maar zo is het wel te doen, terwijl als ik bezig ben ik blijf overgeven. De huisarts adviseerde ook rust en gaf aan dat de HCG piek in week 10 vaak het hoogst is, dus dat ik nu gewoon rust moet nemen en moet zorgen dat ik genoeg vocht binnen krijg en hou. Voor deze week me dus weer afgemeld voor het werk en misschien ook wel voor volgende week, dat bekijk ik vrijdag even. Ik ga zo mijn man even bellen en dat laten weten, hij bindt me het liefst vast aan de bank, dus zal hier wel blij mee zijn denk ik.
Zo erg als jij het tijdens je eerste zwangerschap gehad hebt lijkt me werkelijk echt vreselijk, dat is gewoon niet te doen en al helemaal niet weeeeeeeken achter elkaar. Fijn dat je je nu zoveel beter voelt!

Ik kan/mag mijn werk helaas niet vanuit huis doen i.v.m. vertrouwelijke informatie waar ik niet bij kan als ik vanuit huis inlog, dus dat is ook geen optie.

Die cravings herken ik nog niet, maar zolang het bij Optimel en waterijsjes blijft lijkt het me niet zo erg en zou ik er gewoon aan toe geven nu en dan!
Ik heb nu vooral dat ik eten en drinken de hele dag op boer en ik daardoor de meest normale dingen nu heel vies vind. Eigenlijk al het drinken, bananen, komkommer, wortel, ringleverworst, sladressing en ga zo maar door! Ook heb ik de hele dag een hele vieze smaak in mijn mond, tandenpoetsen helpt daar niet tegen.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2070

Geregistreerd: 22 Apr 2014 10:27

Bericht 30 Apr 2014 14:41

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Minnoessepoes: wat vervelend zeg dat je nog steeds, ondanks de medicijnen, zoveel moet overgeven! Goed dat je je hebt afgemeld voor de rest van de week. Eerst maar wat rust, bijkomen en aansterken. Ik hoop echt voor je dat het komt door de piek.
Ik douche voortaan ook 's avonds, het is even plannen en wat onhandig, maar het scheelt mij echt veel 's morgens! Douchen was amper te doen met de misselijkheid, dan startte ik al zo verkeerd. Hopelijk helpt het jou ook wat!
Jammer dat je je werk niet vanuit huis kan doen, anderzijds misschien ook wel goed, anders ga je alsnog hard aan de slag omdat je je al schuldig voelt dat je niet op je werk bent.
Herkenbaar het omhoog komen van het eten, heel irritant is dat he! Je mond voelt zo vies, een vieze smaak en brr. Ik merk dat ik daardoor ook in veel eten geen trek heb, dat is wel jammer en lastig soms.
Ik hoop dat de rust je goed doet en dat je voldoende vocht binnen kan blijven houden!

Framboos; wat fijn dat het vandaag best goed gaat! Hopelijk blijft het zo gaan! Spannend om het te vertellen op je werk, verwachten ze het denk je?

Romée; hoe bevalt het als illegale? Hoe gaat het nu met je?

Chaos; wat fijn dat je nog niet heel veel klachten hebt, hopelijk blijft het zo! Mag ook wel gezien je vorige zwangerschap :) Weet je al goed wat je niet kan verdragen?
Ik heb nog geen last van cravings gelukkig, de jouwe klinken niet slecht! Genoeg zuivel en vocht heb je daardoor direct binnen. Lukt het wel om voor de rest voldoende binnen te krijgen, nu je niet zoveel zin hebt in eten?

At all; de pijn in mijn buik komt door mijn darmen. Hier heb ik al een flink aantal jaar heel veel last van, het afgelopen jaar ging het echter erg goed. Ergens wist ik dat dit zo kon gaan tijdens de zwangerschap, alleen had ik het weggedrukt toen ik mij in de vijfde week nog goed voelde. Mijn darmen zijn flink opgezet, schieten alle kanten op, krampen, steken en ik kan niet naar de wc. De medicijnen die ik ervoor heb en mag gebruiken tijdens de zwangerschap kan ik amper verdragen. Ik krijg het amper binnen en het komt er vaak direct weer uit (terwijl ik verder pas 1 dag heb overgegeven). Ik probeer het nu te mengen met ander drinken en heel voorzichtig steeds een slokje te nemen. Daarnaast eet ik nu twee kiwi's op de nuchtere maag. Mocht dit niet helpen dan ga ik nog meer kiwi's eten (hielp voorheen goed en dan heb ik meteen vitamines binnen). Daarnaast dan maar naar de huisarts om te kijken naar alternatieven.
Het melden bij mijn werk; ik denk inderdaad dat ik het niet ga trekken. Buiten het werk om lig ik op bed of op de bank. In het weekend ben ik zeer gesloopt, door de feestdagen werk ik nu al een dag minder in de week of neem een dag vrij en nog lijkt het niet voldoende. Ik merk dat het slechter gaat.
Ik denk dat dit geen kwaad kan voor de kleine, alleen hoe het gisteren ging, daarvan weet ik het niet zeker.
Mijn darmen waren opeens mega opgezegd en had hele erge krampen. Helaas reed ik op de snelweg en wist niet of ik door moest rijden of op de vluchtstrook gaan staan. Ik bleef heel erg goed en diep ademen, broek los en alles. Dit heb ik vaker gehad; doordat mijn darmen zo zijn opgezet, kunnen ze een bloedvat afknijpen, hierdoor wordt mijn bloeddruk te laag (dat merkte ik ook) en dan kan ik flauwvallen. Gelukkig kom ik dan binnen een paar seconden weer bij, omdat mijn darmen dan ontspannen en het bloed direct weer terug kwam. Voor de zwangerschap zei mijn huisarts dat het geen kwaad kon, zolang ik maar goed terecht kom (als ik val).
Ik denk dat ik het toch even met de verloskundige ga bespreken, wanneer ik het hier zo neer zet, klinkt het toch niet zo lekker.
Vannacht gelukkig na die aanval wel redelijk geslapen en vanmorgen nog even door kunnen slapen. Daar was ik heel blij mee!
<<

Anoniem151

Bericht 01 Mei 2014 11:44

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

:cheering:
Afbeelding
Vanochtend een 'pinda' met een kloppend hartje gezien! Zo'n 2 cm, termijn komt overeen met mijn eigen berekening. 8+4 ongeveer. Dus mag maandag over 2 weken weer, voor de 'echte' termijnecho.
<<

Kwak

Yipyapper

Berichten: 2151

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:49

Bericht 01 Mei 2014 11:49

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Fijn bp!!

Ik voel de baby! Dacht het vorige week al dat ik hem voelde en net was het echt super duidelijk!!
Super fijn! En heel vroeg.
Bij D voelde ik haar met 15 week, J met 12 week en deze beeb echt heel duidelijk met 11 week! Heerlijk dat gevoel weer... Tot een week of 30 dan is het niet meer zo leuk ;)
november 2010-januari 2013-november 2014
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5211

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:56

Bericht 01 Mei 2014 12:09

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Blue phone :cheering: wat fijn! En wat fijn dat je over 2 weken weer even naar je kindje mag kijken! Ik ben stiekem wel jaloers, ik vind het zo lang duren tot mijn eerste echo ( met ruim 10 weken).

Kwak, wat vroeg! Maar wat fijn! Jij weet natuurlijk ook precies hoe het voelt, echt een moment van herkenning? Kan je uitleggen hoe het voelt?

@wolf: wat vervelend van je darmen zeg? Ondanks dat het me fijn lijkt om te weten dat het voor je kindje geen kwaad kan lijkt het me toch wel stress geven. Ook wel gevaarlijk als je in de auto zo naar wordt. Wel op tijd je auto aan de weg zetten hè! Ik hoop dat de kiwi's helpen.

Hier gaat het vandaag wel goed, lang geslapen en ik lig gewoon nog steeds plat (ideaal dat we een slaapbank in de woonkamer hebben) en ik heb pas 1 keer overgegeven. Zo is het wel te doen!
Voor mijn man is het wel wat zwaarder nu, hij is net begonnen aan een nieuwe baan, moet deze week 6 dagen werken en het hele huishouden doen. Hij klaagt niet, maar ik zie wel aan hem dat hij moe is.
Hij is erg bezig met de baby, heel lief vind ik. Hij droomt er over, kijkt erg uit naar de echo, had al helemaal bedacht dat hij na de echo zijn oma gaat bellen om te vertellen dat hij een bijzonder cadeautje heeft voor haar 80ste verjaardag ( ik ben als alles goed gaat uitgerekend rond haar verjaardag) en heeft voor een jongen al een hele kamer ingericht. Ook zoekt hij wekelijks op waar de baby is in de ontwikkeling bijvoorbeeld. Erg leuk vind ik.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem57

Bericht 01 Mei 2014 13:04

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wat fijn bp! Mooie echo ook!!!

Minoessepoes, fijn dat het zo wat draaglijker is, ik zou er gewoon aan toegeven, je hebt er alleen maar jezelf mee. Leuk ook dat je man er zo mee bezig is!

Hier gaat het wel goed, ik ben erg moe en heb wat last van een gespannen buik maar het gaat!

Heb het vandaag mijn moeder en zus verteld, mijn moeder was in de Gloria en kennelijk hadden ze het allebei niet verwacht! Vind ik stiekem best leuk!
<<

Mezzoforte

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 468

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 01 Mei 2014 17:10

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Chaos, in mijn functie zal ik me bezighouden met het voeren van de administratie van een aantal vennootschappen, maken van investor reports, opstellen van jaarrekeningen, en aanverwante zaken. Fijn trouwens dat je gyn zo begripvol was. Geen cravings hier, eigenlijk vooral weinig eten, ben zelfs heel klein beetje afgevallen denk ik.

Framboos en Buurvrouwtje, fijn he als je zo'n spartelend kindje kan bewonderen :)

Minoes, hoe was de echo? Wat vervelend dat je zo ziek gewoon bent telkens. Hoop voor jou dat het snel minder wordt.

Blue Phone, mooie echo :D

Kwak, wat fijn dat je de baby al zo vroeg kan voelen. Ik was daar in het begin heel onzeker over tijdens mijn 1e zwangerschap. Dan wist ik niet of ik echt de baby voelde of dat het iets anders was, maar gelukkig weet ik nu hoe het voelt. Ik kan niet wachten tot het weer zover is :)

Parel, wat leuk toch die reactie van je moeder. Mooi dat het verder goed gaat.

Hier gaat het wat minder. Ik heb moeite de dagen door te komen, zo weinig energie heb ik, zo lusteloos voel ik me. Zit nu ook nog eens met een verstopt oor en ben dus zo goed als doof aan 1 kant nu (morgen even laten uitspuiten). Contract van nieuwe baan laat nogal op zich wachten, maar ik zie ook niet hoe ik nu in staat zou moeten zijn om te werken, zo beroerd voel ik me. Mijn man helpt gelukkig veel met alles in huis, ondanks dat hij werkt en ik nu dus werkloos nog ben en hele dagen thuiszit.
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 23:54

Bericht 02 Mei 2014 09:43

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wolf, jouw buikklachten klinken wel heel erg naar zeg. Heb je het al met de vk besproken inmiddels?
Mijn cravings vallen idd wel mee gelukkig. Maar verder eet ik niet zoveel hoor, geen trek en dan moet ik ook niet tegen mijn zin eten, dan wordt ik wel misselijk. Zoals gisteren heb ik twee crackers met een plakje kipfilet op, 3/4 ananas, 600 ml yoghurt, paar stukken broccoli en 5 waterijsjes (van die zakjes die je zelf moet invriezen). Ik verplicht mijzelf wel om minimaal wel groente en fruit te eten. Maar vlees, aardappels, pasta, rijst etc krijg ik niet weg.

Blue Phone, fijn zn mooie echo!

Kwak, wat vroeg zeg! Maakt het wel heel echt he? Ben benieuwd wanneer ik het ga voelen, voelde het bij de twins al vrij vroeg met 14 weken maar dat verwacht ik nu eigenlijk niet met 1. Hoe groei jij nu met een derde?
Volgens mij komt mijn baarmoeder nu al bijna bij mijn navel, volgens mij is dat wel vroeg voor 1.

Minoessepoes, hoe gaat het vandaag met jou? Wat lief dat je man zo betrokken is! Goed dat je je hebt afgemeld voor je werk!

Parel, wat leu dat je moeder zo in de gloria was! Toch leuk dat ze het niet hadden verwacht. Bij ons verwachten ze het denk ik ook niet. Lijkt mij veel leuker om het dan te vertellen dan wanneer ze er eigenlijk al op dat nieuws zitten te wachten.

Mezzo, ooh dat lusteloze, dat heb ik nu ook. Erg vervelend is dat. Mijn man heeft deze week avonddienst en daar ben ik wel blij mee. Kids rond 18-19 naar bed en dan plof ik eerst neer voor de tv voor ik de boel aan kant maak. Volgend weekend ga ik weer voor een dag of 4-5 naar mijn ouders. Dat weekend ga ik het ook vertellen dus daar eens even flink slapen! Denk ook lekker 1 nachtje bij een vriendin slapen, lekker rustig. Eigenlijk komt het op zich laten wachten van het contract nu dus wel even goed uit? Hopelijk komt je energie gauw weer wat terug!
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2070

Geregistreerd: 22 Apr 2014 10:27

Bericht 02 Mei 2014 12:43

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Even een heel kort antwoord: verloskundige zegt dat het geen kwaad kon voor de kleine, moet wel naar de huisarts om mijn darmen rustig te krijgen. Assistente vond het spoed dus moet vanmiddag al komen.
Ik lig nu nog op bed, zo maar eens zien op te staan. Ik zat er gisteren wel een beetje doorheen, omdat ik merk dat het elke dag slechter met mij gaat.
<<

Kwak

Yipyapper

Berichten: 2151

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:49

Bericht 02 Mei 2014 12:54

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Even kort, mijn schoonzus is ook zwanger! Ze is nu 9 week, 2 week na mij uitgerekend!
Stomme is dat ik dat dus laats ook al dacht... Super leuk!
Hun oudste is 7 week jonger dan onze J
november 2010-januari 2013-november 2014
<<

Anoniem57

Bericht 02 Mei 2014 13:24

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Oh kwak dat is heel leuk!
Mijn schoonzusje is eind oktober uitgerekend, ik begin januari. Onze oudsten schelen een half jaar, L is een half jaar ouder.
Wel leuk om het samen te delen!
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5211

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:56

Bericht 02 Mei 2014 13:41

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wat leuk Kwak en Parel! Dan kunnen de kinderen ook echt samen opgroeien straks!
En wat leuk, die reactie van je moeder Parel! Mijn moeder moest echt even haar bril afzetten en een traantje wegpinken, zo lief!

Wat goed dat je naar de dokter gaat Wolf, het klinkt inderdaad niet goed en als het dan elke dag slechter gaat lijkt me dat uiteindelijk echt niet vol te houden hoe je het beschrijft!

@Mezzoforte, ik heb komende maandag pas de eerste echo, we moeten dus nog even geduld hebben! Ik denk echt dat ik moet huilen al er een kloppend hartje is, ik ben zo emotioneel, zo ken ik mezelf helemaal niet.
Wat vervelend dat je zo moe bent, ik zou er zo veel mogelijk aan toe geven, blijkbaar heeft je lichaam het nodig. Minder last van je oor na het uitspuiten?

Hier gaat het wel best goed eigenlijk. In de ochtend moet ik wel 1 à 2 keer overgeven en tegen een uur of 1 durf ik pas van de bank te komen om wat drinken te pakken bijvoorbeeld, maar ik hoef in ieder geval niet de hele tijd te spugen en de laatste twee avonden heb ook simpel eten gekookt bijvoorbeeld, dat vind ik leuk om te doen en 's avonds gaat dat dus ook wel. Blijkbaar heeft mijn lichaam die rust gewoon echt nodig, ik slaap ook zoveel (maar van de medicijnen die ik heb kan je ook slaperig worden).

Hoe gaat het bij jou Chaos? Weet je al wanneer jullie de kinderen het nieuws gaan vertellen? Dat lijkt me zo leuk, ze zijn ook wel op een leeftijd dat ze het wel redelijk begrijpen hè.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1731

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:13

Bericht 03 Mei 2014 11:42

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Hier al een paar goede dagen met wel vlagen van misselijkheid, maar niet meer zoals vorige week dat ik een aantal keer bijna over mijn nek ging. De zin in wat eten neemt hier weer lichtjes toe en heb van de week weer wat warm eten op 's avonds. Wel ben ik flink verkouden en heb daardoor al dagen last van hoofdpijn. Gelukkig werkt paracetsmol er wel tegen.
Gister het op mijn werk verteld en tegen een bevriend stel eN ze reageerde erg enthousiast. Meeste mensen verwachten het hier wel (zijn bijna twee jaar getrouwd) alleen 1 vriendin had het nog niet zien aankomen, maar was dolblij voor ons.

@ Chaos, hier is de appelsap niet aan te slepen ;)
@ Wolfinschaapskleren, wat vervelend dat je zo naar werd in de auto, lijkt mij idd wel beetje eng. Wat naar dat je je steeds slechter gaat voelen. Hoever ben je in de zwangerschap nu?
@ Blue Phone, mooi dat de echo goed was, leuk dat je over twee weken weer mag.
@ Kwak, wow dat is vroeg, geniet ervan lijkt me zo bijzonder als je de kleine voelt. Wat leuk datje gelijk op loopt met je schoonzus en dat de andere twee ook zo dicht op elkaar zitten.
@ Minoessepoes, wat leuk dat je man er zo mee bezig is. Ik hoop dat je je snel weer iets beter gast voelen en weer wat meer kan. Misselijk zijn is echt vervelend, maar ook nog zo vaak moeten spugen lijkt me echt heel naar.
@ Parel, leuk dat je moeder en zus zo enthousiast waren en het nog niet hadden verwacht :)
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem205

Bericht 03 Mei 2014 13:55

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Hoi!
Ik ben zooo blij dat ik eindelijk onder mijn "eigen" formumnaam kan komen meepraten :) We hebben het gisteren/vandaag wereldkundig gemaakt :) Ik was/ben dus Buurvrouwtje :)

Hier alles goed, vooral erg moe. Was gisteren jarig en heb een heeeeeeeeeel lange dag gehad. Nu echt gesloopt.
<<

Anoniem166

Bericht 03 Mei 2014 14:01

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wat leuk, Oreo! Gefeliciteerd!
<<

Anoniem205

Bericht 03 Mei 2014 14:04

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Dank je wel, Sanne!
<<

High Heels

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5010

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 03 Mei 2014 20:10

Re: Zwangerschaps topic - tot 12 weken

Wat leuk gefeliciteerd!!!
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers