Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Het is momenteel 21 Apr 2024 20:52

  • Forum
    Onderwerpen
    Berichten
    Laatste bericht

Aanmelden  •  Registreren

Wie is er online?

Er zijn in totaal 7 gebruikers online :: 5 geregistreerd en 2 verborgen (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 3 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 132 op 31 Aug 2013 21:56

Geregistreerde gebruikers: Google Adsense [Bot], Japie, Minx, Nan, Verde
Legenda: Beheerders, Globale moderators

Statistieken

Aantal berichten: 1513101 • Aantal onderwerpen: 31655 • Geregistreerde gebruikers: 2820 • Onze nieuwste gebruiker is Jeanne Doessen