Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


testjes op het cb

<<

Anoniem193

Bericht 05 Sep 2013 20:46

Re: testjes op het cb

Die van 3 jaar hebben we nog niet gehad. Ik lig er zelf niet wakker van hoor. Misschien gaan ze mij wel niet meer uitnodigen omdat ik in het verleden niet zo positief tegen ze was;)
<<

Anoniem180

Bericht 05 Sep 2013 20:48

Re: testjes op het cb

Haha.

De meeste uitnodigingen worden automatisch verstuurd, dus denk dat je hem nog wel kan verwachten.
<<

Anoniem16

Bericht 05 Sep 2013 20:48

Re: testjes op het cb

Robin jij werkt op het cb toch?

Wat vind jij ervan dat het merendeel vd moeders er zo slecht over te spreken is?
<<

Anoniem180

Bericht 05 Sep 2013 21:09

Re: testjes op het cb

.
Laatst gewijzigd door Anoniem180 op 05 Sep 2013 22:19, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem16

Bericht 05 Sep 2013 21:13

Re: testjes op het cb

Oke ik dacht dat je daar werkte. Het is natuurlijk ook zo dat het per ouder maar ook per bureau verschilt hoe je erover denkt natuurlijk. Over het hartje.. ja maar als ik idd zou vermoeden dat er iets aan de hand is zou ik naar de huisarts daarvoor gaan denk ik.

Mijn moeder noemde ze altijd afgekeurde artsen en dat zit altijd een beetje in mijn achterhoofd.. Edit; niet dat dat zo is, of dat ik dat vind maar gewoon daardat mijn moeder dat zei.
<<

Anoniem180

Bericht 05 Sep 2013 21:22

Re: testjes op het cb

.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers