PiP schreef:Jahoor, ff insmeren of inspuiten met boter en dan vullen met biscuitbeslag!
Zaterdag trouwens voor het eerst een taart met fondant bekleden. Ben heel benieuwd hoe anders dat is.
Welke fondant gebruiken jullie?
sabje schreef:Ik heb even een vraagje. Ik ga vrijdag een taart maken met de blanda schaal van 20 cm. Ik heb op de leukste taarten gevonden hoeveel ik van alles erin moet stoppen, maar hoe lang moet die dan in de oven en op hoeveel graden?
Lejow schreef:sabje schreef:Ik heb even een vraagje. Ik ga vrijdag een taart maken met de blanda schaal van 20 cm. Ik heb op de leukste taarten gevonden hoeveel ik van alles erin moet stoppen, maar hoe lang moet die dan in de oven en op hoeveel graden?
Ik laat de temp altijd oplopen in 3 tredes. 145, 160 en 175 graden.
Nu moet het in mijn oven iets langer, omdat de temp niet helemaal meer is zoals het hoort. Maar een min of 50 staat die bij mij zeker wel in de oven.
En dan ongeveer 23 min op 145, 17 min op 160, en min of 10/15 op 175.
Dora schreef:Duimen jullie dat mijn ganache lukt? Ik ben er nu voor het eerst mee aan het werken.
Het zijn gelukkig wel taarten voor mijn eigen verjaardag, dus al het niet lukt/mislukt is het niet zo erg.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers